diver60 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Nevím kam to dat tak sem, pac jsou to tez me prvni Seika.Po 13mesicich nepretrziteho noseni (1x tydne bazen, v zime sauna, na noc nesundavam) musím podekovat klukum japonskym za skvele navrzene hodinky. Nemam nic co bych jim vytknul.Jak vzhledem tak funkcnosti. K presnosti, steluju tak 1x za mesic delaji cca 1min do + takze posunu raficku zpet.Takze pro zacinajici sportovne zalozene chronomagory "SKVELA VOLBA" !!!
mmcmxcix Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 V 29. 4. 2012 v 9:52, 'diver60' napsal: Nevím kam to dat tak sem, pac jsou to tez me prvni Seika. Po 13mesicich nepretrziteho noseni (1x tydne bazen, v zime sauna, na noc nesundavam) musím podekovat klukum japonskym za skvele navrzene hodinky. Nemam nic co bych jim vytknul. Jak vzhledem tak funkcnosti. K presnosti, steluju tak 1x za mesic delaji cca 1min do + takze posunu raficku zpet. Takze pro zacinajici sportovne zalozene chronomagory "SKVELA VOLBA" !!! Nevim co tam mas presne za strojek, ale u 7s26 staci jenom hodinky se slabou rezervou na noc odlozit korunkou nahoru a hnedka udelaji -30s. Pres den mi hodinky udelali +3s, cili neni problem jet i rok vkuse bez stelovani casu
misoo Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Mne moje Seika robili +9s/den, cize max spokojnost
Návštěvník eleven Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Když jsme u těch důvěrností :-), tak moje Seika Skx007j dělají v dlouhodobějším měření přibližně -9 až -11s za den. Poslední dva měsíce to dělám tak, že je v neděli nastavím na přibližně +2min. a za čtrnáct dní opět v neděli mi jdou +- přesně nebo okolo nuly, tak je zase dám o ty +- dvě minuty dopředu. Čím víc je nosím, tím víc se zpožďují. Tzn. přes svátky a dovolené, kdy je nesundávám z ruky, mi jdou o sekundu či dvě pomaleji než když je přes pracovní týden nechávám ležet devět hodin na dýnku ve skříni. BTW, když jsem je před cca půlrokem koupil, tak dělaly okolo -3 i líp. Po zaběhnutí se o pár sekund zpomalily.
Marfael Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 V 29. 4. 2012 v 9:52, 'diver60' napsal: Nevím kam to dat tak sem, pac jsou to tez me prvni Seika. Po 13mesicich nepretrziteho noseni (1x tydne bazen, v zime sauna, na noc nesundavam) musím podekovat klukum japonskym za skvele navrzene hodinky. Nemam nic co bych jim vytknul. Jak vzhledem tak funkcnosti. K presnosti, steluju tak 1x za mesic delaji cca 1min do + takze posunu raficku zpet. Takze pro zacinajici sportovne zalozene chronomagory "SKVELA VOLBA" !!! To je fajn,ale ještě by bylo dobré,kdybys napsal o jaký typ přesně jde.
diver60 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 (upraveno) V 1. 5. 2012 v 19:02, 'Marfael' napsal: To je fajn,ale ještě by bylo dobré,kdybys napsal o jaký typ přesně jde. Je to SKX007J (7S26) viz. nejaky prispevek zpatky, toho celyho casu na gume nosene, koupil jsem je zde na foru od zdejsiho clena ktery uz je mel rok prede mnou. Na to ze maji uz 2roky na nich nejde znat nejake opotrebeni. Hardlex je bez skrabancu, luneta taky a to jsem je opravdu rok nesundal z ruky mimo to ze je obcas umyju. Upraveno 4. května 2012 uživatelem diver60
pionyr Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Prosímo radu, nechci zakládat nové vlákno: Líbí se mí tyhle Seika http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-5-military-automatic-sports-snzg09j1-snzg09j-snzg09-mens-japan-made-watch-2110.html Ale nezdá se mí ta cena. 119Usd. To je až podezdřele málo. Máte někdo zkušenosti s jejich slabinama?
Chumpus Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Jsou to jedny z nejvíc profláklých hodinek od Seika, tady na fóru je mělo hodně lidí a měl bys tu najít dost informací. A co se týče ceny, tak je můžeš sehnat ještě levněji než 119usd
pionyr Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Díkes...jdu do pátrání, abych neskočil do nějaký pouťovky.
lub Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 119 je super cena, pokud je to i s poštou - jestli nekecaj. Navíc je to japan verze. Levněji tedy pochybuji, možná tak v aukci na ebaji. Prodejce bych se nebál + má obecně dost dobré ceny - aspoň co se týká seiko automatů.
Chumpus Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 V 5. 5. 2012 v 10:26, 'lub' napsal: Levněji tedy pochybuji, možná tak v aukci na ebaji. Prodejce bych se nebál + má obecně dost dobré ceny - aspoň co se týká seiko automatů. Jo, myslel jsem ebay. Ale když jsem je tenkrát dražil, tak byl jiný kurz dolaru, takže svoje předchozí tvrzení beru částečně zpět. CreationWatches posílají FedExem, takže DPH se nelze vyhnout. Když se sečte cena hodinek, dph a poplatek fedexu za vyřízení, tak už je podle mě lepší koupit je na azwatch, kde jsou za 3200. Sice je to pořád o nějakých 200-300 Kč dražší než z creationwatches a není to japonská verze, ale je rozdíl mít záruku u prodejce v ČR nebo v Singapuru. Jinak zkušenosti s CreationWatches zde.
pionyr Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Cena se mi taky líbí, levnější jsem nenašel... spíš dohledávám zkušenosti majitelů. Moc jsem toho nenašel. Je super vojenský vzhled i velikost. Ta povrchová úprava je taky moc pěkná, ale co udělá za pár let?
lub Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 V 5. 5. 2012 v 10:34, 'Chumpus' napsal: Sice je to pořád o nějakých 200-300 Kč dražší než z creationwatches a není to japonská verze, ale je rozdíl mít záruku u prodejce v ČR nebo v Singapuru. Tak to je fakt, v tom případě bych asi kupoval u nás. V 5. 5. 2012 v 10:39, 'pionyr' napsal: Cena se mi taky líbí, levnější jsem nenašel... spíš dohledávám zkušenosti majitelů. Moc jsem toho nenašel. Je super vojenský vzhled i velikost. Ta povrchová úprava je taky moc pěkná, ale co udělá za pár let? Jak píše Chump, hodinky jsou tady v různých barevných variantách hojně zastoupené, chybu s nimi určitě neuděláš. Už jsem někde psal, tohle jsou imho jedny z nejpovedenejších pětek. Měl jsem ty krémové se stejnou povrchovkou pouzdra, je to příjemný mat, škrábance jsem nestihl udělat páč jsem je brzo prodal , ale dají se s černým cifrem koupit i na tahu, tam je pouzdro leštěné, nebo celočerná verze s lumi čísly, ale to už asi víš. Každopádně jsou to výborný hodinky za dobrou cenu. A moc jim sluší NATO strap.
pionyr Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Moc děkuji,,,zatim jsou to moje favoritky. Určo bych je volil koupit u nás.
bedabedulka Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Dobry vecer, tak na mem kalibru 4r36 se dneska stal problem... Na kombajnu jsem musel kladivem uderit do sekace ktery jsem drzel v leve ruce s hodinkami, ty jsem si nesudnal blbec a asi praskla hridelka od vterinovky nebo neco takoveho.... Hodinky jinak stale jdou ale ta vterinovka nekamaradi... Jsem to tele... Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
bedabedulka Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Hhmm, nevim co s nimi je kdyz je lehce poklepu tak se vterinovka rozebehne ale asi jen do tretiny a pak zastavi... a jeste jinak ruzne poskakuje, uvidim jsem zvedavej... Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
JaRooN Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Asi se jen uvolnila z hřídele, zajdi s tím k hodináři a za chvilku je máš zpět.
bedabedulka Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Prijde mi ze je nahnuta na hridelce, dekuju za info, doufam ze to nebude nic vazneho... Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
smire Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Ahojte, chcel by som si kupit svoje prve ozajstne hodinky, znacky seiko, nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem doteraz som mal hodinky mechanicke - kronen and sohne,ale to sa asi neda nazvat pravymi hodnikami,potom mam jedny quartzky Casio MTP-1191A-1A, som snimi vcelku spokojny,ale dozrel cas na automaty,mam vybraty model Seiko SNKE01K1, chcel by som poradit ci je to dobra kupa,alebo proste ked sa mi pacia,neni o čom, este som si tu na fore cital aj o hodinkach seiko orange monster... tiez su pekne, ale asi by som skor uprednostnil nieco decentnejsie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se