Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Svedove hrali naprosto koncentrovane a to rozhodlo.

Je mi nasich lito, po predchozich zapasech bych jim (i nam) pral postup.

Nicmene je to sport a vyhravaji lepsi.

Verim v bronz!

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já tomu vůbec nerozumím, ale když jsem slyšel, že Švédové mají věkový průměr 25 let, tak se mi zdá, že to se na rychlosti musí nějak projevit.

Škoda :(

tomu moc nevěřím, oni je kluci možná podcenili, přece jen teď měli 7 výher v řadě :(

Odesláno

Ta totální švědská hra nám prostě nesedí. Oni jsou trpělivý, čekají na svůj okamžik, trestají z protiútoků, skoro nefaulujou a když, tak to rozhodčí nepískne. Jágra úplně vyřadili ze hry. Nejhorší je, že máme málo gólových hráčů. Góly dávaj furt ti samí hráči. Eliáš, Plekanec, Jágr, Michálek a občas se někdo ustřelí. Nic proti ostatním hráčům, někdo tam na tu černotu taky musí být, ale když se ocitnou zočivoči, tak nedají (Červenka, Rolinek, Marek atd.).

Odesláno (upraveno)

Klucí neblbněte, jsme s naším pidinárodem a totální absencí juniorských hokejových výsledků a minimální hokejovou výchovou stále mezi 4 nejlepšími hokejovými týmy na světě.

Všichni naši REPEZENTANTI mají minimálně MŮJ RESPEKT !!!

Bude o hodně hůř ! A brzy.

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Ta totální švědská hra nám prostě nesedí. Oni jsou trpělivý, čekají na svůj okamžik, trestají z protiútoků, skoro nefaulujou a když, tak to rozhodčí nepískne. Jágra úplně vyřadili ze hry. Nejhorší je, že máme málo gólových hráčů. Góly dávaj furt ti samí hráči. Eliáš, Plekanec, Jágr, Michálek a občas se někdo ustřelí. Nic proti ostatním hráčům, někdo tam na tu černotu taky musí být, ale když se ocitnou zočivoči, tak nedají (Červenka, Rolinek, Marek atd.).

jojo s těma gólovýma hráčema máš pravdu, ale například ti švédové jich taky nemají moc... Náš trenér tomu taky ještě pomohl, když zbytečně zamotal ty lajny, určitě pak nebyli tak sehraní jako dříve, navrch ještě dodal Vampolu, který hrál poprvé za turnaj.

Upraveno uživatelem Tulky
Odesláno

Tak ten finský gól byl nejkrásnějším okamžikem mistrovství, to byla nádhera. Že bychom hráli zase s Rusama...? :crying_anim02:

Návštěvník quartzik
Odesláno

Tak na koho dnes vsadit? SWE nebo FIN? Podle mě jasná plichta. V první třetině určitě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...