Murphy97 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Svedove hrali naprosto koncentrovane a to rozhodlo.Je mi nasich lito, po predchozich zapasech bych jim (i nam) pral postup.Nicmene je to sport a vyhravaji lepsi.Verim v bronz!
Jakubisko Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Neměli k nim pouštět v noci ty manželky. Ach jo, já to tušil a proto jsem si raději nevsadil
lib Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Já tomu vůbec nerozumím, ale když jsem slyšel, že Švédové mají věkový průměr 25 let, tak se mi zdá, že to se na rychlosti musí nějak projevit.Škoda
Tulky Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Já tomu vůbec nerozumím, ale když jsem slyšel, že Švédové mají věkový průměr 25 let, tak se mi zdá, že to se na rychlosti musí nějak projevit. Škoda tomu moc nevěřím, oni je kluci možná podcenili, přece jen teď měli 7 výher v řadě
habadej Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Ta totální švědská hra nám prostě nesedí. Oni jsou trpělivý, čekají na svůj okamžik, trestají z protiútoků, skoro nefaulujou a když, tak to rozhodčí nepískne. Jágra úplně vyřadili ze hry. Nejhorší je, že máme málo gólových hráčů. Góly dávaj furt ti samí hráči. Eliáš, Plekanec, Jágr, Michálek a občas se někdo ustřelí. Nic proti ostatním hráčům, někdo tam na tu černotu taky musí být, ale když se ocitnou zočivoči, tak nedají (Červenka, Rolinek, Marek atd.).
bil Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 je to velká škoda,jediný prohraný zápas a je to v háji,doufám,že budeme mít jako útěchu bronz
long Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 (upraveno) Klucí neblbněte, jsme s naším pidinárodem a totální absencí juniorských hokejových výsledků a minimální hokejovou výchovou stále mezi 4 nejlepšími hokejovými týmy na světě.Všichni naši REPEZENTANTI mají minimálně MŮJ RESPEKT !!! Bude o hodně hůř ! A brzy. Upraveno 13. května 2011 uživatelem long
Tulky Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 (upraveno) Ta totální švědská hra nám prostě nesedí. Oni jsou trpělivý, čekají na svůj okamžik, trestají z protiútoků, skoro nefaulujou a když, tak to rozhodčí nepískne. Jágra úplně vyřadili ze hry. Nejhorší je, že máme málo gólových hráčů. Góly dávaj furt ti samí hráči. Eliáš, Plekanec, Jágr, Michálek a občas se někdo ustřelí. Nic proti ostatním hráčům, někdo tam na tu černotu taky musí být, ale když se ocitnou zočivoči, tak nedají (Červenka, Rolinek, Marek atd.). jojo s těma gólovýma hráčema máš pravdu, ale například ti švédové jich taky nemají moc... Náš trenér tomu taky ještě pomohl, když zbytečně zamotal ty lajny, určitě pak nebyli tak sehraní jako dříve, navrch ještě dodal Vampolu, který hrál poprvé za turnaj. Upraveno 13. května 2011 uživatelem Tulky
bandicoot Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Prostě nás diváky a fandy překvapilo, že někdo měl naší silnou stránku, že nějaký tým podržel jejich brankář. S počtem střel na jejich a naší bránu to pak bylo jasný.
ricous Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Tak ten finský gól byl nejkrásnějším okamžikem mistrovství, to byla nádhera. Že bychom hráli zase s Rusama...?
obchodnik-o3 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 tak gol toho mladasa bola neskutocna paradadufam ,ze vasi chalani urvu aspon ten bronz
quest987 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Teprve teď jsem viděl ten gól Finska.Tak tomu se říká paráda
ricous Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Pro ty, kdo tu nádheru neviděli - včetně finské komentátorské radosti...
Giovany21 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Fini idu ako rakety uz je to 3:0 ...
obchodnik-o3 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Rusové se musí cítit stísněně při vzpomínce na finské lesy predsa len tie finske lesy?
Z. Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Pro ty, kdo tu nádheru neviděli - včetně finské komentátorské radosti... ... Tak to by rozveselilo i tyhle zasmušilý kluky finský... (Aki Kaurismäki, Ze života bohémy) http://www.imdb.com/title/tt0105750/
shag Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Tak to by rozveselilo i tyhle zasmušilý kluky finský... (Aki Kaurismäki, Ze života bohémy) http://www.imdb.com/title/tt0105750/ Jo Matti sa tam hore urcite tesi
enrik Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 ten Fin len preto vedel strelil taky gol lebo vela snehu odpratava vo Finsku
Návštěvník quartzik Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Tak na koho dnes vsadit? SWE nebo FIN? Podle mě jasná plichta. V první třetině určitě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se