African Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Taky tomu humusu u vas rikate ´vodnikovo semeno´? Tak, tak Večer to docela chutná, ale ty rána, to je konec. Včera jsem jich loupnul asi patnáct a ráno jsem vypadal úplně stejně jak ten frťan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 no jo, ale nás čekají švédi a ne rusi Ale to je jedno . Rusi boli vikingský kmeň, už si ale nepamätám či švédsky, alebo dánsky. Neboj sa, švédi či rusi, aj tak to vyklepete, stačí ak jágrband bude hrať tak ako doteraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Ale to je jedno . Rusi boli vikingský kmeň, už si ale nepamätám či švédsky, alebo dánsky. Neboj sa, švédi či rusi, aj tak to vyklepete, stačí ak jágrband bude hrať tak ako doteraz. :lol: ... jj doufám, že je dáme, zítra se uvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Jdu fandit kanaďanům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Tak nevim kdo by byl lepsi pro pripadne finale(pokud dame zitra Svedy),bude to znit mozna divne ,ale asi bych radsi Rusaky mam z toho takovy pocit ,ze jsou hratelnejsi.S Finskem do finale nepocitam nejak tomu tymu neverim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Tak nevim kdo by byl lepsi pro pripadne finale(pokud dame zitra Svedy),bude to znit mozna divne ,ale asi bych radsi Rusaky mam z toho takovy pocit ,ze jsou hratelnejsi.S Finskem do finale nepocitam nejak tomu tymu neverim Presne toto byly me prvni uvahy. Pak jsem to rozdychal, vykaslal se na spekulace a mam jasno. Fandim Kanade!!! Chci, aby Rusove leteli prvnim specialem domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Verim , ze Kanada vyhraje, ackoli meli hodne slabejch mist v zapase,ale pro mne sou jasny finalisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Musim ale sportovne uznat, ze toto byl jeden z nejhezcich golu na sampionatu.A ten komentar: " ... Toho snad vysoustruzili v Magnitogorsku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 (upraveno) Co se to stalo,prislo mi ze Kanada uplne prestala hrat po tom vyrovnani,hrozne zmatkovali Upraveno 12. května 2011 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Achjo... A já už se těšil, že Rusáci pojedou zpátky na Východ, kam patřej. Jenže to by si to nesměla Kanada takhle p....t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 tak predsa len sojuz nerušimij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 po tom vyrovnání to byl naprostej chaos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Tak teda ich pošlú domov Fíni. V podstate sa Rusi trápili, štyrikrát vystrelili a dali tri góly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Semifináíle Finsko - Rusko má ale nádhernej historickej kontext... Finové je nenávidí snad ještě víc než my a rozhodně ještě dýl než my. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 tak už se pomalu chystáme a jdeme fandit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 (upraveno) Semifináíle Finsko - Rusko má ale nádhernej historickej kontext... Finové je nenávidí snad ještě víc než my a rozhodně ještě dýl než my. Rusové se musí cítit stísněně při vzpomínce na finské lesy 35 minut... EDIT: doplnění Upraveno 13. května 2011 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Pánové, promiňte že ruším, ale nedal by mi někdo tip na online stream toho zápasu? Stačí odkaz. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Pánové, promiňte že ruším, ale nedal by mi někdo tip na online stream toho zápasu? Stačí odkaz. Díky http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10321199367-ms-v-hokeji-2011-slovensko/211471290120036-cesko-svedsko/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Dohajzlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Dohajzlu... Nesmutni - na druhou stranu uvidíš v neděli Superstar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se