Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle.

Videl som vselico uz aj na ceskych servroch. A ze by bol u nas niekto premotivovany? Asi len novinari a diskuteri pod ich vyplodmi. Inak vacsina ludi uvazuje realisticky. Ale sme uplne v inej situacii, ako vy. Samozrejme ak by sme Jardu a spol. porazili bude to u nas velky uspech. Uz myslim, ze ani nie preto, ze porazia Cechov, ale ze este dokazu porazit niekoho silneho v existencnej situacii.

Hokejove uspechy mate urcite vacsie a zasluzene.

A ono je to tak, ze vasa stara garda s Jagrom bola tak trochu aj nasa pycha. Ked sme hravali pred domami, bol ten hokej stale ceskoslovensky a ceski hokejisti boli aj nasimi, tak ako slovenski mozno vasimi :-) Samozrejme mladsia generacia uz pozna len tu rivalitu.

Upraveno uživatelem shag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Videl som vselico uz aj na ceskych servroch. A ze by bol u nas niekto premotivovany? Asi len novinari a diskuteri pod ich vyplodmi. Inak vacsina ludi uvazuje realisticky.

Pro mě je samozřejmě rozhodující ten mediální obraz. Nechodím totiž po slovenských městech a vesnicích a nezjišťuju jaký má kdo na co názor. A ten mediální obraz je, podle mě, na hranici hysterie. Taky výroky některých slovenských hokejistů mně připadají minimálně hodně zvláštní... No, třeba tenhle od Lašáka:

"Vždy to bolo tak, že sme sa na nich nahecovali, zatiaľ čo oni nastupovali s chladnými hlavami. My sme do toho búšili, hrali srdcom, veľmi chceli a oni si rozumne vyčkali a porážali nás. Nechcem ľudí v Česku uraziť a myslím to v dobrom, ale v našich vzájomných zápasoch ťažili zo svojej "vychcanosti".

Zdroj: zde

Sice to okecává, jakože tu vychcanost myslí v dobrým... Ale nevím. Já tohle slovo vnímám v jediným kontextu. Pejorativním.

Taky mě unavuje to neustálý slovenský žehrání na všechno a na všechny. Zatímco u výhry českých hokejistů často říkají, že jsme měli to potřebné štěstí, které oni neměli a já nevím co ještě, tak u mnoha svých proher za to může kdokoli jiný, jen ne oni.

Nic proti Slovákům, ale v hokeji by už měli konečně dospět a převzít odpovědnost za vlastní chyby.

Odkaz ke komentáři

Tak k tomu sa neda nic dodat...

A co by jsi k tomu chtěl dodávat? Otevřu váš server - vidím, to co vidím. Kouknu se do diskuze a tam většinou panuje atmosféra ve shodě s novináři. Já ti samozřejmě věřím, že spousta lidí to vidí realisticky. Jenže to je tak jediný, co můžu. Já je bohužel nepotkávám.

Ale to je celkem jedno. Fandím našim, nicméně pokud vyhrajete vy, tak to bude mít minimálně jednu výhodu. Neopadne zájem o hokej a bude lepší atmosféra na celým mistráku.

Odkaz ke komentáři

Když se našim tak daří, tak jsem rozjel "Bet at home". To bude sranda, dnes na naši se Slovenskem velmi sympatický kurz 1,85" Já má takovejhle úlet jednou za pět let, tak doufám, že mě naši nezklamou :king: Docela mě dostaly sázky na F1, kurz na to, že zvítězí Kubica v neděli je 9999,00" :clap:

Odkaz ke komentáři

A co by jsi k tomu chtěl dodávat? Otevřu váš server - vidím, to co vidím. Kouknu se do diskuze a tam většinou panuje atmosféra ve shodě s novináři. Já ti samozřejmě věřím, že spousta lidí to vidí realisticky. Jenže to je tak jediný, co můžu. Já je bohužel nepotkávám.

Ale to je celkem jedno. Fandím našim, nicméně pokud vyhrajete vy, tak to bude mít minimálně jednu výhodu. Neopadne zájem o hokej a bude lepší atmosféra na celým mistráku.

Tak skús občas navštíviť aj vaše serveri a zistíš, že je to rovnaký grc.
Odkaz ke komentáři

Lašák mal tak trochu pravdu, aj keď to blbo vyznelo. Naši zväčša odišli takticky. Je to vec trénera, ktorý niečo na súpera vymyslí a tiež hráčov, ktorí ho pochopia a dokážu to zrealizovať. Bezhlavá, hoci pekná hra nepomôže. A určite to nie je vec kvality hráčov na tom sa myslím zhodneme, zlý hráč sa na MS nedostane.

K tomu štěstíčku - šťastie praje pripraveným.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...