shag Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 (upraveno) Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle. Videl som vselico uz aj na ceskych servroch. A ze by bol u nas niekto premotivovany? Asi len novinari a diskuteri pod ich vyplodmi. Inak vacsina ludi uvazuje realisticky. Ale sme uplne v inej situacii, ako vy. Samozrejme ak by sme Jardu a spol. porazili bude to u nas velky uspech. Uz myslim, ze ani nie preto, ze porazia Cechov, ale ze este dokazu porazit niekoho silneho v existencnej situacii. Hokejove uspechy mate urcite vacsie a zasluzene. A ono je to tak, ze vasa stara garda s Jagrom bola tak trochu aj nasa pycha. Ked sme hravali pred domami, bol ten hokej stale ceskoslovensky a ceski hokejisti boli aj nasimi, tak ako slovenski mozno vasimi :-) Samozrejme mladsia generacia uz pozna len tu rivalitu. Upraveno 6. května 2011 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Slušný desatero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Škoda že to dnes neuvidím,práce Doufám že bude remíza pro spokojenost nás všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Videl som vselico uz aj na ceskych servroch. A ze by bol u nas niekto premotivovany? Asi len novinari a diskuteri pod ich vyplodmi. Inak vacsina ludi uvazuje realisticky. Pro mě je samozřejmě rozhodující ten mediální obraz. Nechodím totiž po slovenských městech a vesnicích a nezjišťuju jaký má kdo na co názor. A ten mediální obraz je, podle mě, na hranici hysterie. Taky výroky některých slovenských hokejistů mně připadají minimálně hodně zvláštní... No, třeba tenhle od Lašáka: "Vždy to bolo tak, že sme sa na nich nahecovali, zatiaľ čo oni nastupovali s chladnými hlavami. My sme do toho búšili, hrali srdcom, veľmi chceli a oni si rozumne vyčkali a porážali nás. Nechcem ľudí v Česku uraziť a myslím to v dobrom, ale v našich vzájomných zápasoch ťažili zo svojej "vychcanosti". Zdroj: zde Sice to okecává, jakože tu vychcanost myslí v dobrým... Ale nevím. Já tohle slovo vnímám v jediným kontextu. Pejorativním. Taky mě unavuje to neustálý slovenský žehrání na všechno a na všechny. Zatímco u výhry českých hokejistů často říkají, že jsme měli to potřebné štěstí, které oni neměli a já nevím co ještě, tak u mnoha svých proher za to může kdokoli jiný, jen ne oni. Nic proti Slovákům, ale v hokeji by už měli konečně dospět a převzít odpovědnost za vlastní chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 To fakt řekl? Já vím, že to je hokejista, ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Pro mě je samozřejmě rozhodující ten mediální obraz. Tak k tomu sa neda nic dodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Tak k tomu sa neda nic dodat... A co by jsi k tomu chtěl dodávat? Otevřu váš server - vidím, to co vidím. Kouknu se do diskuze a tam většinou panuje atmosféra ve shodě s novináři. Já ti samozřejmě věřím, že spousta lidí to vidí realisticky. Jenže to je tak jediný, co můžu. Já je bohužel nepotkávám. Ale to je celkem jedno. Fandím našim, nicméně pokud vyhrajete vy, tak to bude mít minimálně jednu výhodu. Neopadne zájem o hokej a bude lepší atmosféra na celým mistráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Když se našim tak daří, tak jsem rozjel "Bet at home". To bude sranda, dnes na naši se Slovenskem velmi sympatický kurz 1,85" Já má takovejhle úlet jednou za pět let, tak doufám, že mě naši nezklamou Docela mě dostaly sázky na F1, kurz na to, že zvítězí Kubica v neděli je 9999,00" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 A proč my ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 A co by jsi k tomu chtěl dodávat? Otevřu váš server - vidím, to co vidím. Kouknu se do diskuze a tam většinou panuje atmosféra ve shodě s novináři. Já ti samozřejmě věřím, že spousta lidí to vidí realisticky. Jenže to je tak jediný, co můžu. Já je bohužel nepotkávám. Ale to je celkem jedno. Fandím našim, nicméně pokud vyhrajete vy, tak to bude mít minimálně jednu výhodu. Neopadne zájem o hokej a bude lepší atmosféra na celým mistráku. Tak skús občas navštíviť aj vaše serveri a zistíš, že je to rovnaký grc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Lašák mal tak trochu pravdu, aj keď to blbo vyznelo. Naši zväčša odišli takticky. Je to vec trénera, ktorý niečo na súpera vymyslí a tiež hráčov, ktorí ho pochopia a dokážu to zrealizovať. Bezhlavá, hoci pekná hra nepomôže. A určite to nie je vec kvality hráčov na tom sa myslím zhodneme, zlý hráč sa na MS nedostane. K tomu štěstíčku - šťastie praje pripraveným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 A kdo si všimnul co má Lener na ruce během ČR-SR ??????????? Drobný test pro zdejší zběhlé chronomagory R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Slava Lener v zaberu a na ruce nejake brutalni zlate asi Edoxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 góóóól Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Slava Lener v zaberu a na ruce nejake brutalni zlate asi Edoxy. Tak to byl fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Nahoda dostali ste gol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Nahoda dostali ste gol STE GOL ??????????????tady je výhoda že vyhráváme vždy a všechny goly dávaj naši já na to rozdělení pořád moc nehraju .Prostě je to hokej ,pěknej a zajmavej! R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Slava Lener v zaberu a na ruce nejake brutalni zlate asi Edoxy. Taky by mě zajímalo, co měl na ruce, ale Edoxy? Nevím, nevím. Ty vole, to už je síla. Koukám na hokej a nejvíc řeším, co měl Lener v sekundovém záběru na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 STE GOL ??????????????tady je výhoda že vyhráváme vždy a všechny goly dávaj naši já na to rozdělení pořád moc nehraju .Prostě je to hokej ,pěknej a zajmavej! R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 jedna rychla tesne pred zapasom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se