sohun Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 husty taky sem chvili hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Jedna z Tater. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Pavle, furt jsou parádní. Máš je dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Jo jo diky, někdy mám nutkání je prodat, ale manželka mi říká, bude tě to sr.t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 su super, nepredavaj!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak jsem si taky udělal po dlouhý době zase radost. S Fortisem vedu takovou osobní nekonečnou válku a tohle je tuším 7. bitva .(trochu dejavu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 To se mi líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Chlapi, mariňáci, takto....biela guma nieeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 abbot: pekné fotkyStanoBare: nám už zostáva iba izolovať sa v našich konzervách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 (upraveno) parada, konecne mal niekto gule a dal k nim remen aky im patri ! Upraveno 29. prosince 2015 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ahoj,mé FORTIS 647-10-11-M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ahoj,mé FORTIS 647-10-11-M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Vitaj v klube, mas pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Procházka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Nedá mi to... Není to dnešní fotka, ale pořád jsou moje nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ja som bol z tohto modelu rozpačitý. Skeleton ručky oproti objemu puzdra a lunety...a vôbec, z čoho je to modelovo napojené. Hhmm,to bol ten problém. Ale naživo sú veľmi pekné, toľkokrát tu spomínaná hra farby ručičiek a číslic je rovnako zaujímavá. A k Tittusovmu modelu len doplním, že tento systém GMT s vnútorným prstencom a lunetou je ideál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jedna letní vzpomínková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouka013 Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Děti mají mikroskop a táta si hraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viriathus Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Na origo řemenu vypadaj taky supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Ani na neorigo to neni zle... ;-) Upraveno 9. února 2016 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se