misoo Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Gratulujem Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tez gratuluju, oplakal jsem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Děkuji hoši, jsou výborné, Martine, brzy jistě získáš náhradu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Po dlouhé době jsem si prošel todle vlákno a... co jsem to chtěl? Jo... moje nezubaté marinemastery mě furt berou i po třech letech. Kulervoucí to cibule! Fortis forever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak Boudy je sice prodal, ale zůstaly na fóru. Moje první Fortisy. Jsou skvělé. Nějaké nápady na jiné pásky kromě silikonu a gumy? Myslím, že ta žlutá si nesedne se vším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Gratulace! Co NATO s nějakým žlutým pruhem? Nebejt tam tý žlutý tak za mě jednoznačně oranž guma-to tu někdo ukazoval a moc se mi to líbilo, ale na tyhle by to asi moc nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ano. S natem počítám. Ale to je taková letní sranda. Moc se mi to nehodí nosit NATO celoročně. Přemýšlím nad nějakým koženým páskem s překlápěcí sponou a vypadá to, že nic než černou na to nevymyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak tah - ten origo na B-42, ten by tomu asi neuškodil, kůže asi jedině černá, žlutý prošití by mohlo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tah je jasný. Ten musím sehnat origo. Co se řemínku týče přemýšlím nad kombinací modrá/žlutá. Něco takového. http://www.strapshop.cz/hirsch-aligator/hirsch-viscount-alligator Jen si nejsem jistý aligátorem. To je asi hloupost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdo Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 tady jedny trojročné tiež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdo Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 a ešte jedna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak jsem vybíral řemen a myslím že jsem našel ten TOP. Hirsch Ayrton. Byl snad stvořen právě pro mé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitesar Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak jsem vybíral řemen a myslím že jsem našel ten TOP. Hirsch Ayrton. Byl snad stvořen právě pro mé hodinky. Ta zluta je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 jo na ten jsem taky koukal, že by k nim šel, ale už jsem to sem nenapsal, no sedí k nim skutečně výborně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Vybral jsi dobre, sedne jim. Jeste ten tah a bude kombo pohromade. Ta origo cerma guma ti nestacila?Ja to tez ted kompletuju a snad bude brzo vse pohromade ( mam tu i jiste dlouzky a ty se musi tez vyrovnat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Origo guma žádná není. Byla jen origo kůže. Za kolik se pohybuje tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tah se pohybuje na cca 7-9 tis. novej, použitej okolo 5,5 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 A ted na ruce, chtelo to zmenu a tak novej prirustek ( od utery ) na kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tak jsi je přece sehnal, gratulace:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Taky bych se přidal. B42 Marinemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se