Přejít na obsah

Kolik je nás? (Fortis diver)

Petrson

Doporučené příspěvky

U minulého majitele holky dodnes spaly pokojně v krabičce... sice už druhý páníček, ale u obou očividně láskyplné zacházení :)

Lehce jsem je opucoval a dnes poprvé na ruce ;) Hlásím se tedy do klubu :cheers:

Jsou hezky, jednoduchy a pritom vyrazny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Když jsem sem na Chronomag přišel, říkal jsem si "vyberu si pro začátek nějaký svý první a základnější automaty a postupným vývojem se snad časem dopracuju k B42 Official Cosmonauts na tahu", nějak mě to tady ale pobláznilo a tak jsem ten vývoj trochu urychlil :clap:  . Hlásím se tedy do klubu i když to počítání asi nikdo nakonec stejně neudělá. :gora:

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, sám jsem čekal, že mi cesta k prvním lepším hodinkám bude trvat déle, a po nákupu B-42 jsem měl naopak obavu, aby mě po pár měsících neomrzely, ale jsem na tom po roce tak, že ačkoliv pokukuju po moonech, nerad bych se Fortisů zbavoval, jsou to výborné hodinky.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Od vcerejska Fortis - B42 Marinemaster :)

Ovsem mam takovy dotaz. Jedna se o ukazatel dne v tydnu. Ten jak jsem zjistil je dvojjazycny, tedy AJ/NJ.

Nevi nahodou nekdo, jak to funguje a hlavne jak docilit toho, aby ukazovana hodnota byla pouze v AJ?

Dekuji

Tom

Odkaz ke komentáři

Od vcerejska Fortis - B42 Marinemaster :)

Ovsem mam takovy dotaz. Jedna se o ukazatel dne v tydnu. Ten jak jsem zjistil je dvojjazycny, tedy AJ/NJ.

Nevi nahodou nekdo, jak to funguje a hlavne jak docilit toho, aby ukazovana hodnota byla pouze v AJ?

Dekuji

Tom

Gratuluju.

Myslím, že si tam nastavíš den v jazyce který chceš, tedy v AJ a pak se Ti bude ukazovat jenom AJ.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...