Potkan Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Trocha barev na oziveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitesar Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 U minulého majitele holky dodnes spaly pokojně v krabičce... sice už druhý páníček, ale u obou očividně láskyplné zacházení Lehce jsem je opucoval a dnes poprvé na ruce Hlásím se tedy do klubu Jsou hezky, jednoduchy a pritom vyrazny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny94 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 B42 Official Cosmonauts na oranžové gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 neverime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Ode dneska - fortis b 42 marinemaster v cernem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Krasne rano s OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb69 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 B42 Marinemaster s pilou na černém kaučuku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 hlásím se také, B-42 Marinemastera foto jako důkaz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Když jsem sem na Chronomag přišel, říkal jsem si "vyberu si pro začátek nějaký svý první a základnější automaty a postupným vývojem se snad časem dopracuju k B42 Official Cosmonauts na tahu", nějak mě to tady ale pobláznilo a tak jsem ten vývoj trochu urychlil . Hlásím se tedy do klubu i když to počítání asi nikdo nakonec stejně neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Gratuluju, sám jsem čekal, že mi cesta k prvním lepším hodinkám bude trvat déle, a po nákupu B-42 jsem měl naopak obavu, aby mě po pár měsících neomrzely, ale jsem na tom po roce tak, že ačkoliv pokukuju po moonech, nerad bych se Fortisů zbavoval, jsou to výborné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 B 42 Flieger Chronograph, zatim na meshi nez dorazi kozeny remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) tie fliegre su paradne! prekvapujuco to nevyzera zle, ale na kozke budu naj Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommek Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Od vcerejska Fortis - B42 Marinemaster Ovsem mam takovy dotaz. Jedna se o ukazatel dne v tydnu. Ten jak jsem zjistil je dvojjazycny, tedy AJ/NJ.Nevi nahodou nekdo, jak to funguje a hlavne jak docilit toho, aby ukazovana hodnota byla pouze v AJ? DekujiTom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Od vcerejska Fortis - B42 Marinemaster Ovsem mam takovy dotaz. Jedna se o ukazatel dne v tydnu. Ten jak jsem zjistil je dvojjazycny, tedy AJ/NJ.Nevi nahodou nekdo, jak to funguje a hlavne jak docilit toho, aby ukazovana hodnota byla pouze v AJ? DekujiTomGratuluju. Myslím, že si tam nastavíš den v jazyce který chceš, tedy v AJ a pak se Ti bude ukazovat jenom AJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommek Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Gratuluju. Myslím, že si tam nastavíš den v jazyce který chceš, tedy v AJ a pak se Ti bude ukazovat jenom AJ. Ahoj, jj je to tak jednoduse chytre!Moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 tie fliegre su paradne! prekvapujuco to nevyzera zle, ale na kozke budu naj Tak na nove kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommek Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak pridavam jeste i foto. Vsimnete si tech najezenych chlupu, to jsem je mel pred temi par dny poprve na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Gratuluju k novým Fortiskám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) vyborne pani, klan sa nam potichu ale isto rozrasta Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugic11 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Tak já si taky udělal radost. Fortis Flieger Automatic Chronograph ref. 597 10 11 L . Koupeny zde na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se