viriathus Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Ani na neorigo to neni zle... ;-)Móóóc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 diiiiky, napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Trošku vám ty trojručky naředím Foto starší,hodinky aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Já mám trojručký rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouka013 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Koukám, že v Mi24 jim to taky sluší. Prostě do vzduchu jak stvořená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Ahoj všem, tak jsem si dneska taky udělal velkou radost ...Fortis B-42 OC :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Super volba.. Ať ti slouží a dělají radost.Já jsem maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 ...díky moc, mám z nich opravdu velkou radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Co to je za knížku vedle boxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viriathus Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Super volba.Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Super volba.Velká gratulace.Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Co to je za knížku vedle boxu?...Velmi pěkný nabídkový katalog 2014 Fortis v tvrdých deskách na kridovém papíře i s trochou historie a získaných oceněních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Co to je za knížku vedle boxu?...Velmi pěkný nabídkový katalog 2014 Fortis v tvrdých deskách na kridovém papíře i s trochou historie a získaných oceněních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 (upraveno) Parada a gratulace!Posilam pozdrav od bratricku s chronem Upraveno 27. února 2016 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Díky moc, ty chrona jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Diky. Jeste kdyby mely rychle preklapeni dne a data, byly by uplne dokonaly. Takhle vypadaji kolem pulnoci jak pokazeny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 ...;-) mne se ten datum preklopil celkem rychle nekdy kolem 23:56....jinak se mi moc libi ten poctive modrej antireflex ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 To proto, ze ty tam to rychly preklapeni mas, u chrona neni ;-) Mne se zda muj AR tmavsi, ale mozna jenom zalezi na svetelnych podminkach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek V Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Jj parada !...urcite zalezi na svetelnych podminkach, nekdy to mam taky tmavsi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Marek gratulujem, mam ich uz 3 roky a stale happy Aj fialovu mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se