sedlakpepo Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Marinemaster v noci Upraveno 19. března 2017 uživatelem sedlakpepo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 dnes došli .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 dnes došli ....Gratulujem ku krásnemu kúsku! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Gratulujem ku krásnemu kúsku!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Ďakujem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Luboši, gratulace... Sedlakupepo... ty tvoje výroční limitní stratolinery žeru!!! Jsou mega! No a já jsem si vyšel s marinemastery... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Luboši, gratulace... Sedlakupepo... ty tvoje výroční limitní stratolinery žeru!!! Jsou mega! No a já jsem si vyšel s marinemastery... Diky, tie stratolinery sú vyrobené z 18k ruzoveho zlata, takze nedajú sa nosiť bežne, no o to sú cennejšie ;-) povodne ich mám na krokodílovi no mne sa viac páči kaučuk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitesar Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Teda, mne se libi ten krokodyl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Za sebe říkám guma! Nicméně obojí jim sluší. Ta druha fotka je zabijácká! Uvažuji o Stratolinerech čím dál víc. Akorát jen nevím, zda se rohodnout spíše pro verzi tmavou nebo s bílým cifrem a černými subdialy. Ideálně bych bral obojí, ale pak bych musel vyhlásit osobní bankrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Za sebe říkám guma! Nicméně obojí jim sluší. Ta druha fotka je zabijácká! Uvažuji o Stratolinerech čím dál víc. Akorát jen nevím, zda se rohodnout spíše pro verzi tmavou nebo s bílým cifrem a černými subdialy. Ideálně bych bral obojí, ale pak bych musel vyhlásit osobní bankrot Tak tie strtaolinery sú krajšie s čiernym ciferníkom na kove. Známy ich takto má ale je to parádne. Zlatá 18k verzia bude asi problém, nakolko je rozpredaná už dávno. Bolo ich iba 100ks. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Hlasim, ze mise splnena, hodinkovnice plna ( kecam, dalsi jsou na ceste ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Hlasim, ze mise splnena, hodinkovnice plna ( kecam, dalsi jsou na ceste ).Slušnej oddíl! Fotelná sbírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak pockej, az to zkompletuju :-). Tahy ke kosmonautum objednany, az budou nasazeny, necham nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Píšu fotelná, ale myslím fortelná Tož nahoď pak nějaké ty fotele kompletu. Ale aby to vůbec prošlo, páč to už bude normální po.no! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak Cosmonauty přezuty na oranžovou. Nemůžu si pomoct, ale je to super:-) Tah je neméně výbornej, ale teď si na nějaký čas odpočine. Můj sen je pak mít ještě jedny (nejlépe titan) s chronem, potom by jedny měly tah a jedny oranž gumu, ale na to je potřeba ještě trochu došetřit:-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 No, vidím, že jsi to nakonec zvládl, gratuluju. Jo a s těma chronama v titanu si pospěš, cenově dolů nejdou, spíše naopak ( a můžeš chtít třeba chrona s lemánií a to už je opravdu cenovej mazec ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 A ja dnes toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Nezvládl, když jsem jel tuhle na Masaryčku tak jsem se s tim stavěl v Koscomu (za cca 2 minuty hotovo, ani nechtěli nic zaplatit), ale díky za důveru Jinak teda na ty chrona abych šetřil rychleji, sakra:-) No, vidím, že jsi to nakonec zvládl, gratuluju. Jo a s těma chronama v titanu si pospěš, cenově dolů nejdou, spíše naopak ( a můžeš chtít třeba chrona s lemánií a to už je opravdu cenovej mazec ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Je tu mrtvo :-). Nestydte se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Si u nás na návštěvě ne, koberec máme stejnej, hračky na něm taky máme, jestli jo tak ty Marinemastery mi tam klidně nech, jsou fakt dobrý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já se nestydím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se