Tikal Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Jo, to asi více lidí. Soudím tak podle neustálého přesvědčování, že už je mám dlouho a vlastně se mi nelíbí a ani mě už nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Jedna starší... ať tu není nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Zdar všem Fortisákům, taky přidám jednu do mlejna ..skoro desetileté B-42 pilotky.. láska co nerezaví ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Odcházení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Radku, ty je prodavas?Ja dnes toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Pěkně chlapci. Pěkně. Já furt blbnu s bílou gumou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Jo, bohužel šly /jsou vyšší priority/ a nejsem z toho úplně happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Jo, bohužel šly /jsou vyšší priority/ a nejsem z toho úplně happy Hm, tak ja si na ne pockam jinde, ach jo :-(. Tobe normalne nepisu, protoze jsi na sve ulovky skrt :-) a neprodavas, ale jak je videt, mel jsem napsat.Ted uz to vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Odcházení 20170714_075932.jpgPřicházení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Hm, aha :-))), už chápu :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Ale to nemění nic na tom, že je škrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Kucí ty Darth Vader-ovky jsou super.Fotečka, ať jen neplkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Ale to nemění nic na tom, že je škrt. Si stěžuj.... Zrovna ty... A neprovokuj furt s tou Colou Upraveno 21. července 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Já si vůbec nestěžuji, to byl fakt.. Vyměnil jsem Colu, aby tě to tolik neprovokovalo.. Fortisky jsou fak dost super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Zdar všem Fortisákům, taky přidám jednu do mlejna ..skoro desetileté B-42 pilotky.. láska co nerezaví ;-) IMAG1681.jpgNa paradu ... v tom hicu ich mam najradsej na handre Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Misso, jako odpurce tehle hadru se chci optat, nejsou na to nato ty hodinky tezky? Neprotacej se na ruce?Je pravda ze v lete ani tah neni uplnej ideal a tak stale hledam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 tak b42 niesu ziadne pierko zejo... ale osobne to mam tak, ze vacsie hodinky mam natesno aby sa nepretacali a mensie a lahsie hodinky mam na volnejsie - kvazi ako náramok... takze tieto nato mam na tesnejsie a hodinky pekne sedia bez pohybu. ak ich dam volnejsie, tak sa jasne pretacaju, ale to na handre asi kazde. ved skus a uvidis najlepsie na svojej hnate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Dnes Cosmonauti. Měl jsem cestu na Václavák a u Altmana byly ve výloze Cosmonauty v titanu na tahu, tak jsem se na ně šel mrknout, pěkný:-) Na ruce jsem je téměř necítil, oproti oceli velkej rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) ... si ma s tou fotkou navnadil ... asi vecer nahodim oranzadu Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Já jsem si řek, že tah tam dám zpět až skončí oficielně léto, do tý doby oranžáda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se