Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dik

hele me se pravy ty origo vubec nelibi, nelibi se mi kdyz ta kuze prileha k pouzdru. je to pak takove moc plne a je tma moc hmoty v kuse.

Odesláno

Pánové, lze někde na netu zjistit, která sériová čísla OC byla oficiálně ve vesmíru? Vím jen, že někteří kosmonauti podepisovali ke svým hodinkám nějaké certifikáty, ale je to někde evidováno systematicky? Rusky bohužel neumím...

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 21. 1. 2019 v 12:51, misoo napsal:

Vyborne, cierny a neon za mna :smile_anim:

Achjo, aj mi zacina byt smutno... som si zaspominal... :)

parádní fotka!  :)

Odesláno

moralles parada! podla mna nato je naj strap pre letnu dovcu... nelepi sa v tom teple na ruku a kym vyschne z vody, prijemne chladi :smile_anim:

Odesláno

jako je zvlastni ze me taky berou. pritom nemaji keramickou lunetu, extra rezervu chodu ale ta citelnost cifru + day-date za me vede

Odesláno

zrovna AR na fortisu kvalita nic moc...resp. po 10 letech je v pici. Me to bylo jedno ponevadz jsem to ted po dovce daval na novy AR

Odesláno (upraveno)

Tak nevim jak tvoje AR, ale to moje je od roku 2012 stale jako nove. Jestli s hodinkama dovadis na pláži a v moři, a následně mikrobordel bez omyti sladkou vodou jen setres, tak ti nevydrzi zadne ARko. Ale pak nerikej, ze u Fortisu "kvalita nic moc".

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno (upraveno)

ja je mam ted nově. koupil jsem bazarovy (2007) . spis mi to rikali kluci v servisu, ze fortis to AR nema uplne kvalitni.

tohle bylo 1. dovadeni ;-) 

jinak jak vypada moje AR

post-60846-0-18733600-1550585268_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moralles

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...