moralles Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 dik hele me se pravy ty origo vubec nelibi, nelibi se mi kdyz ta kuze prileha k pouzdru. je to pak takove moc plne a je tma moc hmoty v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Tak dnes dosly Fortisky... a remeny od Frydla, tak jdeme zkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 tak kdyby nekdo nevedel jaky nato tak tady je na zkousku 5 ruznych barev 1. je NEON orange a posledni je orange normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Vyborne, cierny a neon za mna Achjo, aj mi zacina byt smutno... som si zaspominal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Pánové, lze někde na netu zjistit, která sériová čísla OC byla oficiálně ve vesmíru? Vím jen, že někteří kosmonauti podepisovali ke svým hodinkám nějaké certifikáty, ale je to někde evidováno systematicky? Rusky bohužel neumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 novy ZRC remen sedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 sedy? ja vidim fialovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Neon a vintage Zulu. S ty kuze sem fakt odvarenej, strasne se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Vyborne, cierny a neon za mna Achjo, aj mi zacina byt smutno... som si zaspominal... parádní fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 diiiik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) par fotek z dovoleny v egypte, kde potapky nasli sve vyuziti. Upraveno 15. února 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Hlásím se do party. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 tys daval na FB vid..(jarda Š.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 moralles parada! podla mna nato je naj strap pre letnu dovcu... nelepi sa v tom teple na ruku a kym vyschne z vody, prijemne chladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak tak.....stale mam pocit,ze jsou to NEJ z mych hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 jako je zvlastni ze me taky berou. pritom nemaji keramickou lunetu, extra rezervu chodu ale ta citelnost cifru + day-date za me vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 jj, pěkný to máte ... Dotaz, co vnější AR a mořská voda (vysrážená sůl), je dostatečně odolné? Ptám se, protože sem viděl vyžraný skvrny na Squale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 zrovna AR na fortisu kvalita nic moc...resp. po 10 letech je v pici. Me to bylo jedno ponevadz jsem to ted po dovce daval na novy AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Tak nevim jak tvoje AR, ale to moje je od roku 2012 stale jako nove. Jestli s hodinkama dovadis na pláži a v moři, a následně mikrobordel bez omyti sladkou vodou jen setres, tak ti nevydrzi zadne ARko. Ale pak nerikej, ze u Fortisu "kvalita nic moc". Upraveno 19. února 2019 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) ja je mam ted nově. koupil jsem bazarovy (2007) . spis mi to rikali kluci v servisu, ze fortis to AR nema uplne kvalitni. tohle bylo 1. dovadeni ;-) jinak jak vypada moje AR Upraveno 19. února 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se