semi001 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Jsou doma B-42 Flieger White Day/Date . jsou od zdejšího člena:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RebelYell Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) Zdarec všem Fortisákům. Tak jsem se také dočkal. Jsou doma B-42 Flieger White Day/Date . jsou od zdejšího člena:-) Tak pod tohle se taky podepisuju. Jsou doma od minulého týdne, zbytek stejný... ...Tedy, B-42 Flieger White Day/Date........taky od zdejšího člena. Původně jsem chtěl teda s černým cifrem, ale nakonec jsem se rozhodl pro krémový a nelituju. Jsem z nich nadšen. Posléze přihodím nějaké to foto. Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem RebelYell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Zdarec všem Fortisákům. Tak jsem se také dočkal. Tak pod tohle se taky podepisuju. Jsou doma od minulého týdne, zbytek stejný... ...Tedy, B-42 Flieger White Day/Date........taky od zdejšího člena. Původně jsem chtěl teda s černým cifrem, ale nakonec jsem se rozhodl pro krémový a nelituju. Jsem z nich nadšen. Posléze přihodím nějaké to foto. Gratuluji, jsou ty s tahem a oranžovou kůží? Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RebelYell Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Gratuluji, jsou ty s tahem a oranžovou kůží? Tom Ahoj, díky. Ano jsou na tahu, ale oranžovou kůži jsem nechtěl, bral jsem to bez ní. Sehnal jsem si černou origo. Ta se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Ahoj, díky. Ano jsou na tahu, ale oranžovou kůži jsem nechtěl, bral jsem to bez ní. Sehnal jsem si černou origo. Ta se mi líbí víc. Aha zkusím kontaktovat člena neb mě se ta oranžová líbí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindo Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Tiež sa pridávam k členom B-42 Flieger day-date, čierne na koži, aj keď vážne zvažujem výmenu za biele s modrenými ručičkami Nejako sa mi začali viac páčiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 B42 - Marinemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Fortis B-42 Official Cosmonauts Chronograph Titanium Limited edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Fortis B-42 Official Cosmonauts Chronograph Titanium Limited edition Pěkně, co foto??? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) <br>Pěkně, co foto??? :-)<br> Zatím jen mobilem, slibuju že přidám lepší;-) Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem veronese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Nechci ti kazit radost ale nemaj mít titanky od Fortisu černý čudlíky a korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Nechci ti kazit radost ale nemaj mít titanky od Fortisu černý čudlíky a korunku? Ne, zdaleka ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Od dnesniho dopoledne B42 Marinemaster chrono, ta ponorka na dynku je bozi, porad si je sundavam a koukam na ni Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Zatím jen mobilem, slibuju že přidám lepší;-) Moc pěkná strojovna:-) Vyfotil bys je pak na ruce a z boku? Zajímá mě jak jsou vysoké:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Nechci ti kazit radost ale nemaj mít titanky od Fortisu černý čudlíky a korunku? Nezkazíš:-) Asi myslíš tyhle.... Ty moje jsou limitka pěti set kusů z konce devadesátejch let, titan, karbonovej ciferník, ale korunku a tlačítka černý nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Jak jsem slíbil, tak činím. Není to sice žádnej zázrak, ale s umělým světlem jsem víc nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
555EN Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Velmi zaujimave je aj typove cislo, nielen limited edition na ciferniku. Ticho zavidim, velmi sa mi pacia, dlho som vahal, ci Ti, alebo ocel, nakoniec ma dostala kombinacia na fotkach, ale vnutorne citim, ze som mal aj tak zobrat Ti a vykaslat sa na lepsiu citatelnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardch Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 je vas proste moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Velmi zaujimave je aj typove cislo, nielen limited edition na ciferniku. Ticho zavidim, velmi sa mi pacia, dlho som vahal, ci Ti, alebo ocel, nakoniec ma dostala kombinacia na fotkach, ale vnutorne citim, ze som mal aj tak zobrat Ti a vykaslat sa na lepsiu citatelnost. Jestli tou lepší čitelností myslíš ten karbonovej ciferník, tak věř že při běžném používání ho prakticky nevnímáš. Na těch fotkách je daleko výraznější než ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
555EN Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Nie, myslel som aktualnu ponuku u predajcov minuly rok, teda ci brat Cosmo Ti s kaucukovymi tlacitkami, alebo usetrit par ? a obycajne. Nakoniec tam mali aj tieto s Marine cifernikom a pritom Cosmo, tak vyhrali. Kupoval som ich na dlhe roky a o 20r sa velke cisla hodia, to uz budem stary pan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se