Tikal Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Příjemné starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 jaj tak, ja ze je nieco zle keby si si vybral modry, bol by si v suchu - nosil by si iba ten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Nezlob.Včera jsem na ně po bílé gumě nasadil oranžádu a manželka mi je znárodnila. Tak jsem zase osedlal Omegy a čekám,až ji to přejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 za mna oranzada ee, ale na tom bielom vyzeraju super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Ta bílá má jednu nevýhodu, je na tom vidět úplně všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 je to silikon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 (upraveno) Jo je. Je to od tohohle týpka. Vesměs je to všechno z e-bay, ale kdo má čekat 30 dní na dodání... http://www.buran01.com/en/index.html Upraveno 17. července 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Tak cekam na B-42 Marinemastery zakoupene zde od chrono clena. Pokousel jsem se je prehlizet tak dlouho, az jsem nakonec neodolal. Pro svuj ucelove strohy 'toolish' design si me absolutne ziskaly. Tudiz se stavam pomalu a jiste clenem Fortis Family Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) B-42 Marinemastery s klasickou lunetou dorazily (díky Miro!). Parádní "tool" watche vyrobily jednoho "happy mena" . I přesto, že je zde spousta fotek Cosmonautů i Marinemasterů si přecijen neodpustím pochlubit se svými výblesky a sdílet s Vámi svou malou velkou radost: Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem georgejv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Jirko, diky tobe, at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 Georgej, dobrých fotiek nie je nikdy dosť a tvoje medzi ne patria. Dobrá práca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Diky Stano za kompliment. Jsem rad, ze se fotky libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 vitaj v klube, perfektne fotky perfektnych hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Gratuluju k fajn hodinkám a hlásím, že si asi některou z těch fotek ukradnu jako tapetu na plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 ak mozem, poprosim tu prvu vo vacsom rozliseni... vopred dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 ak mozem, poprosim tu prvu vo vacsom rozliseni... vopred dakujem misoo, no problem! Pisni mi do SZ v jakem rozliseni bys chtěl wallpaper. Vecer muzu zaslat.Jinak diky obema. Hodinky jsou to fakt rajcovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 B-42 Marinemastery s klasickou lunetou dorazily (díky Miro!). Parádní "tool" watche vyrobily jednoho "happy mena" . I přesto, že je zde spousta fotek Cosmonautů i Marinemasterů si přecijen neodpustím pochlubit se svými výblesky a sdílet s Vámi svou malou velkou radost: f-b-42-mm-IMG_1-2917.jpgf-b-42-mm-IMG_2-2948.jpgf-b-42-mm-IMG_3-2923.jpgf-b-42-mm-IMG_4-2920.jpgf-b-42-mm-IMG_5-2921.jpgf-b-42-mm-IMG_6-2919.jpgf-b-42-mm-IMG_7-2936.jpgf-b-42-mm-IMG_8-2979.jpgVýborné hodinky, taky sem nad nimi uvažoval .A ty fotky máš fakt moc pěkný.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Ani by nemelo smysl jsem postovat dalsi fotky starsich marinemasteru, stejne bych lepsi fotky nez georgejv nevykouzlil, ale vcera mi konecne dorazily taky, na te starsi hranate motylovce a jsem z nich doslova unesenej :-) Jsou to moje prvni lepsi hodinky, pred rokem jsem nenosil zadne a ani jsem nevedel, ze nejaka znacka Fortis existuje. S radosti se pridavam mezi vas ostatni, koho tyhle skvele univerzalni hodinky tesi. Mimochodem mi je nekolik lidi, kteri nevi o hodinkach zhola nic, stacilo pochvalit, coz se mi predtim prakticky nestalo, je to celkem fajn pocit, takhle nakazit zdrave lidi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Tak jsem si taky udělal udělal po dlouhý době radost. S Fortisem vedu takovou osobní nekonečnou válku a tohle je tuším 5. bitva . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 To Mechac a abbot: Gratulace k novym kouskum. At vam delaji stejnou radost, jako me. Ja se na sve B42 koukam porad se stejnym zalibenim i po dvou mesicich noseni - laska trva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se