Přejít na obsah

ducati.corse

Doporučené příspěvky

Tak jsem se pokusil koupit hodinky od zdejsiho clena, a oslovil jsem jej 13.4. no odpovedel celkem okamzite, a poslal mi konkretni nabidku. Na to jsem mu odpovedel a se slovy ze penize mu vzhledem k delce jeho pobytu na foru neposlu dopredu a nabidl mu moznost reseni jak postou a naslednou platbou tak osobni predani (s obojim vlastne nakonec souhlasil).

No nebudu to dlouho rozvadet obchod se stale neuskutecnil (jeste doufam). Jedna se zrejmne o velmi vytizeneho cloveka protoze presto, ze udajne bydli v blizkosti ubytovny meho bratra a ten byl temer dva tydny denne vecer k dispozici vcetne soboty a nedele tak se nepodarilo aby si dohodli schuzku (vzdy ducatmu do toho neco vlezlo), domluva je o to slozitejsi ze zrejmne ze zasady (nebo mu to nedovoluje Jeho prace) nezveda telefon a neraguje ani na SZ prestoze je temer dene zde na foru.

Pokud budete nekdo chtit s "ducati" obchodovat obrnte se velkou trpelivosti, ja za sebe nemohu doporucit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník ducati.corse

Tak jsem se pokusil koupit hodinky od zdejsiho clena, a oslovil jsem jej 13.4. no odpovedel celkem okamzite, a poslal mi konkretni nabidku. Na to jsem mu odpovedel a se slovy ze penize mu vzhledem k delce jeho pobytu na foru neposlu dopredu a nabidl mu moznost reseni jak postou a naslednou platbou tak osobni predani (s obojim vlastne nakonec souhlasil).

No nebudu to dlouho rozvadet obchod se stale neuskutecnil (jeste doufam). Jedna se zrejmne o velmi vytizeneho cloveka protoze presto, ze udajne bydli v blizkosti ubytovny meho bratra a ten byl temer dva tydny denne vecer k dispozici vcetne soboty a nedele tak se nepodarilo aby si dohodli schuzku (vzdy ducatmu do toho neco vlezlo), domluva je o to slozitejsi ze zrejmne ze zasady (nebo mu to nedovoluje Jeho prace) nezveda telefon a neraguje ani na SZ prestoze je temer dene zde na foru.

Pokud budete nekdo chtit s "ducati" obchodovat obrnte se velkou trpelivosti, ja za sebe nemohu doporucit.

Diky

předem a pro pochopení situace : NIKDY JSEM ZADNE PENIZE DO PREDU NECHTEL !!!! to jen pro začátek,vytížený jsem celkem dost ale...prosím napiš sem jak jsi mi volal z 5ti čísel,30krát denně,dál sem napiš že jsem se řádně omluvil a nenechal tebe a ani tvého bratra nikde čekat,dál sem prosím napiš že jsem ti hodinky poslal minulý týden v pátek poštou a to je asi vše co k tomu řeknu... pro vysvětlení,telefon zvedám když mužu...nejsem jeho otrokem a tys mi opravdu tři dny po sobě volal 30krát denně...

Odkaz ke komentáři

Ano souhlasim, nikdy jsi penize dopredu nechtel (take jsem nenapsal ze jsi chtel) ano volal jsem asi ne 30x ale mockrat to mas pravdu a ze 3 telefonich cisel 1moje 2 cislo volal bratr a 3 cislo jsem vzal doma druhy telefon. A mockrat jsem volal protoze proto ze jsi inzeroval na ten den schuzku a nedokazal jsem posoudit zda je nejaky problem v komunikaci s bratrem nebo v necem jinem, stacila poslat kratka sms ze se schuzka odklada na jindy a nikdo by Ti nevolal. Ano pokud se schuzka nepodarila tak jsi se omluvil to je take pravda, prvni schuzka neklapla a to jsi se omluvil. Dalsi neklapla tak jsem telefonoval a po tom co jsi napsal SMS ze schuzka nebude jiz jsem take nevolal. Take jsem psal ze jsi zrejmne velmi vytizeny. A ze stale doufam ze se transakce podari. Bohuzel Hodinky stale nedorazily a na nekolik SZ zdali se to podarilo odeslat a zda mohu doufat ze to posles jsi neodpovedel.

Naposled jsem psal vcera vecer toto

"Zdravim, Je nejaka sance ze se Vam podari odeslat ty hodinky tento tyden ? v prubehu pristiho tydne jej jiz musim koupit jinde protoze pak jiz odjizdim. Diky za odpoved"

a protoze jsi byl na foru a neodpovedel jsi tak jsem si rikal ze se to asi uz ani nepodari a protoze tu mame tuto sekci tak jsem napsal hodnoceni viz muj prvni prispevek.

A jiste sam uznas ze pokud mam zkusenost jakou mam neni na tom nic spatneho nabadat lidi k trpelivosti. A zatim te opravdu nemohu z techto duvodu doporucit.

Pokud v poradku hodinky dorazi bude to jasna indicie toho ze Jsi opravdu velmi vytizeny a ze drzis sve slovo. Pokud odesly v patek tak nejpozdeji zitra musi byt u mne. Rad napisi ze je vse v naprostem poradku.

ps. nevolal jsem 3 dny po sobe ale pouze v den ktery jsi oznacil za den ktery mas volny a ze se domluvime na schuzce.

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Tak hodinky stale nedorazily, nevim nevim vetsinou mi posta chodi do druheho dne, maximalne treti. Netusim v kolik hodin to bylo padano na postu, ale predpokladam ze z Prahy posta odchazi nekolikrat denne ne jako v nejake zapadle vesnicce.

Treba je jen problem na poste, treba mi ducati zasle podaci cislo aby jsem to mohl sledovat. No pri jeho vytizeni (neodpovidani na SZ a vaznouci komunikaci) s tim moc nepocitam, to mozna dorazi drive. Pokud tedy nenastala nejaka chyba na poste.

Kazdopadne pristi tyden je kupuji jinde. Jen by mne mrzelo kdyby mi prisli po tom co jiz budu mit koupene druhe. Doufam ze posta nemuze trvat dele nez tyden.

Odkaz ke komentáři

Nechcem sa do toho vmiesavat ale myslim ze je to jasne - kedze ducati verejne prehlasil ze hodinky v piatok poslal, jedina sance je ze naozaj pridu. Ak pridu, je vsetko OK a problemy nastali len z dovodu pracovnej vytazenosti (aj ked sa to asi da riesit rozne).

No ak by nahodou nedosli, myslim ze to bol jeho posledny predaj na tomto fore (vzhladom na to prehlasenie).

Drzim palce nech vsetko dobre dopadne a vsetko sa vysvetli.

Odkaz ke komentáři

Nechcem sa do toho vmiesavat ale myslim ze je to jasne - kedze ducati verejne prehlasil ze hodinky v piatok poslal, jedina sance je ze naozaj pridu. Ak pridu, je vsetko OK a problemy nastali len z dovodu pracovnej vytazenosti (aj ked sa to asi da riesit rozne).

No ak by nahodou nedosli, myslim ze to bol jeho posledny predaj na tomto fore (vzhladom na to prehlasenie).

Drzim palce nech vsetko dobre dopadne a vsetko sa vysvetli.

Ja take stale doufam ze dojdou, zname ceskou postu 100krat to prijde druhy den a jednou to holt jde tyden

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Ani nevím, proč mám vůbec potřebu se k tomu vyjadřovat, ale když bych si měl z tohohle vlákna vybrat, věřil bych spíš tyfovi. Důvod? Jednoduše, pokud jsem s někým "v komunikaci", první co udělám, když přijdu domů, mrknu, přečtu SZ, odepíšu... A co si pamatuju, tak se "staršími" členy to tak vždy fungovalo.Takže jeho aktivitu ať už tel. nebo SZ plně chápu.

Jo ale to je mimo téma, trochu mě i štve, že mi přijde SZ "co takhle .....,-Kč? " Ani ahoj, ani búúú, ani vole, ....ale asi je jiná doba :cigar: nebo stárnu?

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ducati.corse

mate pravdu kluci,byl to muj posledni prodej zde...nejak uz na dalsi nemam chut.... pochopitelne cekam ze mi prijdou spet penize a ze neriskuju jen pro tuto hadku...

Odkaz ke komentáři

mate pravdu kluci,byl to muj posledni prodej zde...nejak uz na dalsi nemam chut.... pochopitelne cekam ze mi prijdou spet penize a ze neriskuju jen pro tuto hadku...

No stale nic nedoslo, a ani jsi neposlal cislo zasilky, prijde mi to jiz ze jen mlzis a nic jsi neposlal, protoze pokud by jsi poslal tak mas dukaz a veskere diskuze by prestaly mit smysl.

Nechapu takoveto jednani ??? Pokud jsi to neposlal nebo ani nikdy nechtel poslat stacilo preci napsat ze nemas jiz zajem neco prodavat a je to vyreseny. Ja takhle stale cekam oddaluji koupi v obchode jen proto ze si myslim ze to prijde a ze budu mit dvoje.

Ano znam i lidi kteri se takto podivne chovaji, nechapu je a pokud mozno se s nimi ani nestykam. Ma mohu s klidnym srdcem rici ze at to dopadne jakkoli tak dalsi obchody s Tebou ani jako kupujici ani jako prodavajici nebudou.

ps. a uz Ti prestavam verit i jakekoliv vytizeni ktere by Te omezovalo v konverzaci protoze do fora odpovidat jsi mel casu dost, ale napsat jedno cislo do SZ to jsi nezvlad!

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

No nic stratil jsem jen spoustu casu, a par korun za SMS, nic hrozneho. Udelal si tu ale tim jmeno. Nekomunikuje pokud se jedna o posun obchodu ke zdarnemu konci, ale sotva je tu zminka ze neco zanedbal tak do hodiny je tu odpoved. Dobra je veta "dál sem prosím napiš že jsem ti hodinky poslal minulý týden v pátek poštou" rad by jsem to napsal pokud by dal jakykoliv dukaz, bohuzel doted takovy dukaz nemam a ani ostatni indicie k tomu nevedou.

Nejhorsi je to ze jsem se na ty hodinky tak tesil a po tom cekani uz vlastne ani vevim jestli je chci.

Odkaz ke komentáři

nechci hodnotit styl a průběh prodeje a komunikace ale...... z osobní zkušenosti vím že doporučený dopis putovat z Prahy do Mostu 35 dní. To je skutečně kvalitní služba České pošty

jasně i to se může stát,ale jde to řešit pokud je číslo balíku a tady očividně někdo nechce to číslo napsat...pročpak asi že?? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ducati.corse

Milý ****,ten druhý nick neni muj... milý ***** jak vysvětlíš že se hodinky vrátily zpět nevyzvednuté ? milý ***** ! ! ! v životě jsem si nikomu o peníze předem neřekl...ani tobě takže **** jsi ty,lhář také a tím to pro mne hasne...

Upraveno uživatelem Baker
Smazal jsem nadavky. ducati.corse dostal ban na 3 dny, takto se tady fakt neoslovujeme!
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...