Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kvůli hledání GMT automatů jsem úplně zapomněl pochlubit se Seiky, která mi mezitím dorazila z UK :)

Pro začátek sem dávám pár večerních fotek včetně rozmazané lumi.

Ještě přidám pár technických údajů, je v nich strojek 7S36 s 23 kameny, vodotěsnost je 100m, černá povrchová úprava nerezové oceli vypadá výborně a zatím i drží. Po cca měsíci občasného nošení dělají mezi +5 a +10s za 24 hodin, dále jsem to nezkoumal protože je nosím jen o víkendu, takže se stejně zastaví než stačím odchylku zaznamenat :) Výborná je také dvojitě zajištěná spona pásku, který ale celkem "chrastí". Lumi je lepší než u Union Glashutte, Archimede i Festin dohromady, zatím svítí tak že vydrží celou noc a je viditelná i při přechodu ze slunce do stínu. S hodinkami jsem spokojený, svůj účel (víkendové nošení) plní na 100%.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Fajn hodinky...mimochodem máš pravdu v tom, že lumi je u Seika naprosto špičková (nejlevnější modely nevyjímaje). Mnoho výrobců, kteří prodávají i 10x dražší hodinky může tiše závidět (třeba Damasko)

Odesláno

Ta lumi je až nepříjemně dobrá, když se hodinky pořádně nasvítí např. při řízení, tak potom září víceméně stejně jako na té mázlé fotce i na světle, ne vždy to vypadá dobře :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...