Dee Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Kvůli hledání GMT automatů jsem úplně zapomněl pochlubit se Seiky, která mi mezitím dorazila z UK Pro začátek sem dávám pár večerních fotek včetně rozmazané lumi. Ještě přidám pár technických údajů, je v nich strojek 7S36 s 23 kameny, vodotěsnost je 100m, černá povrchová úprava nerezové oceli vypadá výborně a zatím i drží. Po cca měsíci občasného nošení dělají mezi +5 a +10s za 24 hodin, dále jsem to nezkoumal protože je nosím jen o víkendu, takže se stejně zastaví než stačím odchylku zaznamenat Výborná je také dvojitě zajištěná spona pásku, který ale celkem "chrastí". Lumi je lepší než u Union Glashutte, Archimede i Festin dohromady, zatím svítí tak že vydrží celou noc a je viditelná i při přechodu ze slunce do stínu. S hodinkami jsem spokojený, svůj účel (víkendové nošení) plní na 100%. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Fajn hodinky...mimochodem máš pravdu v tom, že lumi je u Seika naprosto špičková (nejlevnější modely nevyjímaje). Mnoho výrobců, kteří prodávají i 10x dražší hodinky může tiše závidět (třeba Damasko)
Dee Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Ta lumi je až nepříjemně dobrá, když se hodinky pořádně nasvítí např. při řízení, tak potom září víceméně stejně jako na té mázlé fotce i na světle, ne vždy to vypadá dobře
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 pěkný hodinky,opravdu řada 5 se povedla
lub Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 tyhle černý military jsou podle mě jedny z nejpovedenějších pětek vůbec. takový vyvážený, jednoduchý. dobrý je, že je lumi i na číslech.
mrak Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 hezký; přehledný ciferník, líbí se mi ty patky na indexech :-)
Gustaf Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 moc hezké 5ky...a ještě v té PVD úpravě...gratulu a ať slouží...Jaký je jejich diametr...38mm??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se