Toams Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Jako znalec doporučuju vzít synkovi bágl s výtvarkou a budeš nejvíc ... neřeš kraviny a kup něco, co se ti líbí nebo budeš za týpka, co vzbudí pozornost jedině tím, jak to plnící pero neumí držet Jinak MB, Pelikan, Visconti, Aurora, Graf von Faber Castell a spousta dalších, které sami o sobě neudělají hambu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 https://inventery.co/collections/mechanical-pen/products/mechanical-pen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 http://www.klamert.cz/cs/sortimentdiky za dobry tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Herdek to je pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 http://eshop.koh-i-noor.eu/shop/fountain-pen-ink-document-30g-black-in-glass-bottle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 diky za dobry tip! To je dřevo Zebrano ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 ano, nazivo je to moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 https://www.fler.cz/shop/ceska-pera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Potrebuju zase ňákou raduPred lety sem tu koupil pero Pilot, velmi subtilni, což mi vyhovuje, ale asi uz odchází a rad bych neco podobně subtilniho, tak dik za doporuceni. Porovnání s perem Senátor (průměr 12mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Mrkni na Caran d'Ache Ecridor. Nebo z lacinějších Cross Century II (to už je hodně subtilní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 zdravim, zase koukam po letech na nejake lepsi pero ,zahledl jsem visconti v inzerci, ale zatim je mimo cenovou hladinu, kterou jsem ochoten dat - cetl jsem o tom, jak ruzne "tekly" a taknejaky tip po cem koukat ?koukal jsem i na toho klamerta - ale nevim, jestli je to vhodny smer ? nejaka recenze z pouzivani ?trosku se bojim toho dreva okolo ... jinak zatim jsem mel plnici pero po dlouhe dobe TWSBI a spokojenost - jen upadlo na zem a neprezilo (kolega ho dorazil nechtic botou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jo.hny Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 (upraveno) Než je začnu "prznit" denním užíváním, raději se zeptám někoho z informovanějších, jestli je nemám dál nechat odpočívat. Nerad bych zjistil že jsem v návalu nostalgie provedl, za co by mi jiný urazil ruce Edit: stříbrné "spaceman", černé "parker" Upraveno 29. října 2017 uživatelem Jo.hny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Poraďte kožené puzdro v bledohnedom prevedení, prípadne v kombinácii s modrou na jedno plniace pero. Čierne, tmavohnedé a červené nie je problém kúpiť, ale prírodná hnedá, či oranžová sa takmer nedá nájsť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 nech si ušít od mistra Šímy, kdysi sem to s ním řešil a barev nepřeberně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Dneska mi přišel z Afriky pěkný mahagonový stojánek na propisku, co mu říkáte? :-) Mě udělal obrovskou radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Mně se ten stojánek líbí. Dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 A je to skutečně na propisku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Afri,nahoď ještě nějaký foto bez tý propisky ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Potrebuju zase ňákou raduPred lety sem tu koupil pero Pilot, velmi subtilni, což mi vyhovuje, ale asi uz odchází a rad bych neco podobně subtilniho, tak dik za doporuceni.Porovnání s perem Senátor (průměr 12mm) Pokud to není pozdě, mám strašně rád svoje Pilot Stella 90s. Příjemně těžké, dostatečně subtilní, neskutečně maličké - já teda dokážu psát jen s nasazeným vrškem, jinak je krátké. Doporučuju...je to láska :-) Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se