Milil Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Predpokladám, že takí ako premieri, prezidenti, predsedovia parlamentov nepoužijú hociakú propisku. Ale je pravda, že umelci a podnikatelia píšu s tým, čo im príde pod ruku. Škoda, že si neuvedomujú, ako také niečo bije do očí. ako ked si človek dá k čiernemu obleku biele ponožky. Tak trochu se v oboru psacích potřeb pohybuju a věř, že kvalitní plnící pero je doplněk na který si spousta podnikatelů potrpí. Rozhodně to není výsada politiků. Plnící pero opět získává na oblibě i mezi obyčejným lidem natož pak mezi podnikateli, kteří si i rádi za pěkný kousek připlatí. Jinak tady jeden netradiční Pelikan - limitovaná série Lighthouse of Alexandria: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Škoda, že tých podnikateľov je ešte stále málo. Ja by som bol len rád, keby ich stále pribúdalo. Nie je to bohvieaký pohľad, keď sa pán podnikateľ vystatuje aký on veľký podnikateľ a vytiahne pero, čo kúpi v Bille či Tescu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Pánové, podívejte se na vizáž i slovník politiků a umělců a nečekejte od nich decentní kombo Sailor/Moleskine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Já se naopak střetávam s podnikateli poměrně často a až na výjimky je to všechno noname propiska ... Ti, co si potrpí na kvalitní pero, většinou mají i kvalitní hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Možná že někteří lidé mají špatné zkušenosti ze školy kde mnoho pokusů o psaní plnicím perem skončilo katastrofou. Chce si vyzkoušet kvalitní plnicí pero na vlastní kůži a pak to hodně lidí chytne jako mě před časem. "Obětoval" jsem několik tisícovek a pořídil si jeden kousek v rámci mých možností a radost s toho,že psaní není utrpení se mě drží ještě dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 Ahoj, poraďte kde v Ostravě a okolí je nějaká solidní prodejna, kde poradí a mají široký sortiment.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Ahoj, poraďte kde v Ostravě a okolí je nějaká solidní prodejna, kde poradí a mají široký sortiment.Díky Zkus některou z těchto tří prodejen Protože jsou to prodejny doporučené dovozcem Parkeru a Watermanu, tak snad tam něco mít budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Zkus některou z těchto tří prodejen Protože jsou to prodejny doporučené dovozcem Parkeru a Watermanu, tak snad tam něco mít budou. Díky, prověřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 7. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 (upraveno) Smutná zpráva, Pelikan Souverän 1000 mi najednou začal prosakovat v místě napojení průhledu do zásobníku (část směrem nahoru k pístu), ruce upatlané od inkoustu . Co mě potěšilo, je ta skutečnost, že v penshopu.cz mi řekli, že nepotřebuji doklad o koupi, že jej zašlou na reklamaci do Německa vlastně jen tak. Tak jsem zvědav, jak to vlastně dopadne. Já jsem si říkal hned, že 6 per mi nestačí. Upraveno 21. září 2008 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) Predpokladám, že takí ako premieri, prezidenti, predsedovia parlamentov nepoužijú hociakú propisku. Ale je pravda, že umelci a podnikatelia píšu s tým, čo im príde pod ruku. Škoda, že si neuvedomujú, ako také niečo bije do očí. ako ked si človek dá k čiernemu obleku biele ponožky. Tedy nevim, jestli nejsem v reakci trochu opozdeny - ale tohle je prece chu.....a. Za a) si myslim to michas bez logiky - jak spolu ti lide souvisi??? Vis, ze treba "umelci" jsou ve vetsine na tom financne uplne jinde, nez "elitni" podnikatele??? Tyhle poznamky mne prijdou strasne pitomy - o perech, nebo o hodinkach - to je jedno. za b ) pera - na rozdil od hodinek se tady dala obcas koupit i za komancu, takze kdo chtel - mohl psat slusnejsim psacim nastrojem... Napriklad cela skupina 4TET pise kompletne Mt.Blancem a vubec je to hodne rozsirena znacka mezi umelci. Mam jednoho znameho textare - ten neda bez Graf Faber Castel ani ranu a svoje texty pise jen tuzkama (samozrejme FabCas). U Sveraka st. jsem videl Parkera (sorry, netusim model), moderator Moravec mel malem v CT prusvih kvuli podpore firmy Cross, pan Otakar Vavra myslim ze ma starickeho conway stewarta...mam pokracovat??? Sam mam doma flotilu - Aurora Ipsilon, Waterman Expert, Sailor 1911, Caran'd'Ache Ecridor roller: Tombow Object, Heavy Feel Classic od Duke a lidem na psani koukam (ne ze bych se kvuli propisce urazel). Na tohle tema jsem v tomhle foru, kde jsem uz dva roky, prisel vice mene nahodou. Zjevne zaliba v takovych vecech spolu souvisi. Propisku s logem Lidlu bude mit asi nejspis Eva a Vasek... Upraveno 21. září 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Sorry, ak som ťa niečim pobúril, ale ja píšem len to, čo som videl buď v TV či pri osobnom kontakte. A nemyslím, že je to pitomy. To, že ty sa stretávaš s ľuďmi, ktorí na to nekašlú je fajn. A ďakujem, že si napísal, kto aké pero používa. To ma potešilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) Ja si to osobne neberu, jen je tezky mezi lidem udrzet - Kdo je to NEKDO, o kom se zaslouzi byti zmineno v takove souvislosti. Proto jsem ty priklady napsal, Jiste necekas - ze se budu zajimat o to, cim pise Iveta Pomeje a spol. :-) Ale u tech priklad vyse uvedenych, ktere jsem popsal - je to typicky nastroj pracovni, kterym upravuji sve myslenky. Nevim, co vidis v TV - ale zrejme je v TV skutecnych umelcu a umeni mene, nez ve skutecnem svete :-) Upraveno 21. září 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Zdravíčko, tak som tu po čase znovu. Je čas na nové guličkové pero. :) Plniacich mám do zásoby, aj keď nikdy nie je dosť. :) Čo hovoríte na tohto watermana? http://www.penshop.cz/DetailPage.asp?DPG=9030 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Za tú cenu na ebayi zoženieš guličkové Omas, to je už trochu iný súdok než waterman... Alebo sleduj fóra k plniacim perám, guličkové sa tam predávajú hlboko pod cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleep74 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Za tú cenu na ebayi zoženieš guličkové Omas, to je už trochu iný súdok než waterman... Alebo sleduj fóra k plniacim perám, guličkové sa tam predávajú hlboko pod cenu. Mohol by si tu prosím patnut nejake linky na taketo fora??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Mohol by si tu prosím patnut nejake linky na taketo fora??? K prosbe se pripojuji, po nejake pekne "tuzce" taky posilhavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Jen tak k tematu. Kdysi na stredni, k prilezitosi zahajeni tretiho rocniku, jsem vyrazil do Prazske KOTVY s tim, ze si poridim plnici pero, tak elegantni az se z toho vsichni posadi na pr.el Poridil jsem tenkrat pero znacky Aurora za asi 1800,- (tenkrat pro mne neuveritelne penize), spoluzaci nevericne kroutily hlavami a ja jsem byl opravdu pysny. Po roce tento klenot zoxidoval k nepoznani a z nadherne pomucky se stal nevzhledny odrbanec. Zlomilo mi to srdce a od te doby, jsem na psaci pomucky zanevrel. Az ted s odstupem casu uvazuji o necem co by tentokrat stalo za to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Propisky Vám stačí za 10 Kč, pořád je to jenom propiska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Největší fórum je asi FPN, je trošku overcrowded a někdy se tam hůř orientuje, ale nakupovat se tam dá slušně. Další adresy postnu až je najdu... To máte tak, když záložky sypete do jedné složky a není v nich pořádek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Víte prosím někdo něco o této značce? http://www.recife.fr/index_flash.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se