Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

Oficiálně 225 Euro, mohl bych to mít za 199. Je to tedy o něc levnější, nicméně ne výrazně. Jen koukám, že ani jedno není s plnícím perem. Tak se holt nechám inspirovat a navrhnu si něco podobného sám. Tak mne napadlo, že by to nemuselo být špatné spojit v jednom pěkném bloku dřeva se stolními hodinami. Zkusím něco vymyslet a načrtnout :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oficiálně 225 Euro, mohl bych to mít za 199. Je to tedy o něc levnější, nicméně ne výrazně. Jen koukám, že ani jedno není s plnícím perem. Tak se holt nechám inspirovat a navrhnu si něco podobného sám. Tak mne napadlo, že by to nemuselo být špatné spojit v jednom pěkném bloku dřeva se stolními hodinami. Zkusím něco vymyslet a načrtnout :-)

Zkus se podívat na ebayi, tam je toho s hodinami mnoho, mají tam i krásný kožený desk set je dobře o 250 USD levnější než výrobky z EU.

Odkaz ke komentáři

@ JJ, co ten tvůj Lamy, jaký je?

Trochu barvu mění - bezprostředně po psaní je poměrně světlý, se zaschnutím tmavne. Teď už mám sbaleno na cestu, ale zítra nebo v úterý to mohu nafotit, společně s porovnáním s tím Crossem.

Odkaz ke komentáři

Tak mám od čtvrtka zadáno ve výrobě ten ruční papír. Už jsem jenom upřesňoval barvu písma, a tak počítám, že by u Jana Petra Obra mohli koncem týdne expedovat. 50 obálek a 50 ks papíru nakonec za 3647,-- Kč. Ještě jsem se neptal, jestli ta ocelotisková raznice zůstává v tiskárně nebo mi jí dají k tomu.

Odkaz ke komentáři

Od papíru k plnícím perům. Jsem také staromilec a moc rád nosím a užívám plnící pero po otci. Podle zdejších měřítek to asi nebude nic moc, je to Parker, asi tak z 50 až 60 let minulého století. Zlacený kryt, takový ten skrytý, malý iridiový hrot, tak, jak to potom dělali číňani. S perem bylo dobře zacházeno, takže je v dokonalé kondici a bude asi ještě dlouho sloužit. Je pouze na klasické plnění z lahvičky. Můžete doporučit inkoust?

Odkaz ke komentáři

doporucili byste nakup tohodle Recife Marble Resin Crystal plniciho pera? s postovnym vyjde na nejake 2000,- nebo se za ty penize poohlednout po necem jinem?

http://farm1.static.flickr.com/64/16773074..._8841a7cc1b.jpg

Jestli je novy tak proc ne (s pouzityma perama nemam dorbe zkusenosti). Ale osobne mam radeji japonska pera, za ty penize bych mel Sailor 1911 Demonstrator

6cbf_12.JPG

Odkaz ke komentáři

uz jsem tu engeiku nasel - drazby sleduju tak treba to dopadne dobre :)

akorat me trochu zarazi ten ZOOM nib - mate nekdo zkusenost?

Podívej se sem. ZOOM umí dělat slabé linky jako Extra Fine hrot, stejně tak s ním namaluješ i přechod pro chodce. :lol:

Myslím, že AfrikaB měl na požádání výměnu hrotu za jiný. Někde to tady je, je tu ještě jeden thread o plnicích perech, mrkni i tam.

P.S.: Jinak engeika prodává nové zboží (především).

Upraveno uživatelem Pepino65
Odkaz ke komentáři

tak ten sailor nakonec sel za 95usd sevsim vsudy :) tj. narozeninovy darek pro manzelku mam poreseny :) diky za tip

Gratuluji. Mimochodem jsem zvědav, jak s tím tvá choť bude zápasit. Připojuji se k AfrikoviB a prosím tě, dej vědět "jak se na lopatu sedá", jestli na psaní ZOOMem nemusí být něco jako autoškola, já s tím ještě nikdy nepsal. Někteří nejraději píšou bohužel jen takto type.gif

Odkaz ke komentáři

tak ten sailor nakonec sel za 95usd sevsim vsudy :) tj. narozeninovy darek pro manzelku mam poreseny :) diky za tip

Gratuluji. Mimochodem jsem zvědav, jak s tím tvá choť bude zápasit. Připojuji se k AfrikoviB a prosím tě, dej vědět "jak se na lopatu sedá", jestli na psaní ZOOMem nemusí být něco jako autoškola, já s tím ještě nikdy nepsal. Někteří nejraději píšou bohužel jen takto http://khl-mladost.hr/Smilies/normal/type.gif

Tak co, kdopak se osmeli na ZOOM hrot?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...