Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

poradíte plnicí pero strécovi na padesátku? uvažoval jsem že bych vzal toho demonstratora akorát v černém, ale možná bych raději něco trochu robustnějšího - jo a cena tak kolem 100usd

Možná by to zase chtělo zkusit engeiku na ebayi. Tam se najde leccos. Ten tmavý demonstrátor, který jsem tu "vyvěsil" o pár stránek dříve, byl tuším za dobrou cenu, velký a se skvělým hrotem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ kubson: a co 0122_schwarz.jpg tenhle Senator President. Je do design z 50-tých let a Senator s tím nedávno přišel znovu. Zjistil jsem, že se prodává i v naší republice. Je to pořádný klacek a stojí cca 2000.

PRESIDENT Kolbenfüllhalter mit Goldfeder

Replik eines Original-SENATOR Kolbenfüllhalters aus den 50er Jahren

Wer Besonderes zu schreiben oder zu unterschreiben hat, der wählt auch ein ganz besonderes Schreibgerät: Den PRESIDENT von SENATOR.

? Gehäuse aus hochwertigem Acryl in brillanter Ausführung

? diamantierte Beschlagteile aus vergoldetem Metall

? breiter, diamantierter Zierring mit Gravurfeld

? großes Tintensichtfenster

? ergonomische Griffzone

? überwiegend in Handarbeit gefertigtes Tintenleitsystem

? Sicherheitskappe für Kolbenfüllmechanik

? 18kt Goldfeder

Podívej se třeba zde

Odkaz ke komentáři

Cena je děsná = 298 ?. Na druhou stranu, je to křišťál. Kalamář je pouze na 25 ml. Brali byste to? Zdá se mi to dost i když je to krása. Vlezou se na to zase 2 mohutná pera.

Schreibset.jpg

Díval jsem se v jednom klenotnictví, kde měli něco takového, co zde prezentoval JJ od Crosse, s hodinami (Made in Japan), ale nevlezly se tam pera, ale tak párátka. Bylo to úzké i na Chopina MB. Cena pouhých 1800 Kč, škoda.

Odkaz ke komentáři

Cena je děsná = 298 ?. Na druhou stranu, je to křišťál. Kalamář je pouze na 25 ml. Brali byste to? Zdá se mi to dost i když je to krása. Vlezou se na to zase 2 mohutná pera.

Zajímavé. Já jsem se zatím orientoval spíše na dřevo, mosaz a podobné materiály (mám dřevěný barokní psací stůl a koženou psací podložku), ale tohle by také nemuselo být marné. Není to něco, co bych na první pohled prostě musel mít, ale uvažovat o tom rozhodně budu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...