Pepino65 Odesláno 2. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2007 Buďte zdrávi přátelé, tak jsem dnes našel zase další krásné příslušenství k perům. http://cgi.ebay.com/Collectors-INKWELL-Fou...1QQcmdZViewItem Komentujte, komentujte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 4. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2007 Docela mě uchvátil tento cestovní kalamář. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...s_promot_widget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2007 A jedna stránka se zajímavými odkazy: http://www.penhero.com/PenBookmarks.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2007 Tak jsem poprve naplnil sveho Sailora inkoustem Pelikan 4001 - Brilliant black. Poradili mi jej v panshop.cz a musim je pochvalit. Je opravdu hezky cerny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2007 A jedna stránka se zajímavými odkazy:http://www.penhero.com/PenBookmarks.htm Dal jsem si do oblíbených. =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Dnes mi přišly mailem novinky na italském trhu od pens.it. Většinou od Delty jejich patvary a pestrobarevnost nemusím, ale typ WE´ se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 poradíte plnicí pero strécovi na padesátku? uvažoval jsem že bych vzal toho demonstratora akorát v černém, ale možná bych raději něco trochu robustnějšího - jo a cena tak kolem 100usd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 poradíte plnicí pero strécovi na padesátku? uvažoval jsem že bych vzal toho demonstratora akorát v černém, ale možná bych raději něco trochu robustnějšího - jo a cena tak kolem 100usd Možná by to zase chtělo zkusit engeiku na ebayi. Tam se najde leccos. Ten tmavý demonstrátor, který jsem tu "vyvěsil" o pár stránek dříve, byl tuším za dobrou cenu, velký a se skvělým hrotem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 enegiku jsem už projel, ale obávám se, že by strýc japonské značky příliš neocenil.. uvažuju o WATERMAN HÉMISPHERE STAINLESS STEEL CT http://www.penshop.cz/DetailPage.asp?DPG=4847 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Co Cross Townsend? To už je mimo budget? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Něco pro vás 2 in 1: http://www.aukce-brno.cz/stranky/aktualni-...iny-s-kalamarem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Co Cross Townsend? To už je mimo budget? to je tak 200usd ne? to uz je mimo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 9. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 @ kubson: a co tenhle Senator President. Je do design z 50-tých let a Senator s tím nedávno přišel znovu. Zjistil jsem, že se prodává i v naší republice. Je to pořádný klacek a stojí cca 2000. PRESIDENT Kolbenfüllhalter mit Goldfeder Replik eines Original-SENATOR Kolbenfüllhalters aus den 50er Jahren Wer Besonderes zu schreiben oder zu unterschreiben hat, der wählt auch ein ganz besonderes Schreibgerät: Den PRESIDENT von SENATOR. ? Gehäuse aus hochwertigem Acryl in brillanter Ausführung ? diamantierte Beschlagteile aus vergoldetem Metall ? breiter, diamantierter Zierring mit Gravurfeld ? großes Tintensichtfenster ? ergonomische Griffzone ? überwiegend in Handarbeit gefertigtes Tintenleitsystem ? Sicherheitskappe für Kolbenfüllmechanik ? 18kt Goldfeder Podívej se třeba zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 9. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Toho Senatora jsem opravdu viděl i za 2000. Jen nevím kde. Tady je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 9. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 HonzaS tady nechával odkaz na www.penhero.com, tam jsem našel odkaz na německý maxpens.de. Zabývají se opravami Montblanců. Tady je krásně vidět co se opravou změnilo. Slušný výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 11. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Cena je děsná = 298 ?. Na druhou stranu, je to křišťál. Kalamář je pouze na 25 ml. Brali byste to? Zdá se mi to dost i když je to krása. Vlezou se na to zase 2 mohutná pera. Díval jsem se v jednom klenotnictví, kde měli něco takového, co zde prezentoval JJ od Crosse, s hodinami (Made in Japan), ale nevlezly se tam pera, ale tak párátka. Bylo to úzké i na Chopina MB. Cena pouhých 1800 Kč, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 11. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Pelikana jsem kupoval od jedné dámy z Německa. Jmenuje se Regina Martini. Nahlédně te na její stránky, jsou tam opravdu nádherná pera, nová i od výrobců, kteří už dávno skončili výrobu. www.martiniauctions.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Vcera jsem nahodou narazil na shop clovicka se jmenem Ujuku. Ma hodne hezky vyber znacek Platinum a Pilot. Ma shop i na eBay, kde jsem u nej uz jedno pero kupoval. Takze muzu jen doporucit. http://ujuku.jpn.ph/KAIMONO/penframe.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Cena je děsná = 298 ?. Na druhou stranu, je to křišťál. Kalamář je pouze na 25 ml. Brali byste to? Zdá se mi to dost i když je to krása. Vlezou se na to zase 2 mohutná pera. Zajímavé. Já jsem se zatím orientoval spíše na dřevo, mosaz a podobné materiály (mám dřevěný barokní psací stůl a koženou psací podložku), ale tohle by také nemuselo být marné. Není to něco, co bych na první pohled prostě musel mít, ale uvažovat o tom rozhodně budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak tohle je tedy vazne nadhera. Bude se s timto perem psat jinak/lip nez s mym Pelikanem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se