jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 PARKER ESPRIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 PARKER SONET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 PARKER URBAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 PARKER DUOFOLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Jirko, snad se to dá dát do jednoho příspěvku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Tak hotovo a hurá na SHEAFFERa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Tak hotovo a hurá na SHEAFFERa Konečně:-) Na Parkera jsem alergickej:-)) Ještě řekni, že máš od Sheaffera edici s Egyptem ..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Tak hotovo a hurá na SHEAFFERa A neni to zbytecny? Evidentne nahanis prispevky, zadat si do images.guugl.com heslo "parker" nebo "fountain pen" asi zvladne kazdej... Jestli jsou vsechna ta pera Tvoje, tak mas paradni sbirku. Ale dej je radeji vsechna dokupy a vyfot naraz. Takhle je to jen hromada balastu, kterym se clovek musi probirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 A neni to zbytecny? Evidentne nahanis prispevky, zadat si do images.guugl.com heslo "parker" nebo "fountain pen" asi zvladne kazdej... Jestli jsou vsechna ta pera Tvoje, tak mas paradni sbirku. Ale dej je radeji vsechna dokupy a vyfot naraz. Takhle je to jen hromada balastu, kterym se clovek musi probirat. Tak to se omlouvám, příště to spojím vše do jednoho příspěvku. Jen jak jsem psal na předchozí stránce, dělám si v perech pořádek a rovnou jsem je nafotil. Jinak příspěvky nenaháním, nevím proč, jestli to má nějaké výhody mi jaksi utíká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Tak to se omlouvám, příště to spojím vše do jednoho příspěvku. Jen jak jsem psal na předchozí stránce, dělám si v perech pořádek a rovnou jsem je nafotil. Jinak příspěvky nenaháním, nevím proč, jestli to má nějaké výhody mi jaksi utíká. Jestli nenahanis prispevky, tak se omlouvam. Ale bude opravdu lepsi, kdyz je naskladas vedle sebe a nafotis naraz. Klidne si s tim i vyhraj, udelej vic fotek (treba experimentuj s hloubkou ostrosti). Takhle je to hromada fotek (vic, nez se da pri rozumnem soustredeni projit) a urcite se to i pracne do prispevku vklada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Jestli nenahanis prispevky, tak se omlouvam. Ale bude opravdu lepsi, kdyz je naskladas vedle sebe a nafotis naraz. Klidne si s tim i vyhraj, udelej vic fotek (treba experimentuj s hloubkou ostrosti). Takhle je to hromada fotek (vic, nez se da pri rozumnem soustredeni projit) a urcite se to i pracne do prispevku vklada. Toto beru a polepšim se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 zamiloval jsem si inkousty Diamine. Mohl bych je načepovat i do Montblancu? dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 zamiloval jsem si inkousty Diamine. Mohl bych je načepovat i do Montblancu? dík za radu Samozřejmě, že můžeš, ale lepší je dávat originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 Samozřejmě, že můžeš, ale lepší je dávat originál. já vím, ale on Montblanc má mizivý výběr proti Diamine. Ptal jsem se, protože jsem chtěl mít jistotu, že si svoje elitní brčko nějak nezasviním. Nevím proč, ale k tomu MB mám pořád nějakou posvátnou úctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 Zatím jsem si netroufnul dát do MB jiný inkoust, prý by se to nemělo, ale pokud budeš průkopníkem, budu vděčný za pozdejší informace, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 já vím, ale on Montblanc má mizivý výběr proti Diamine. Ptal jsem se, protože jsem chtěl mít jistotu, že si svoje elitní brčko nějak nezasviním. Nevím proč, ale k tomu MB mám pořád nějakou posvátnou úctu. Já mám dokumentní montblanc v pelikanu, píše v něm skvěle, zato v montblancu mi doku inkoust zasychal, takže bych si z toho hlavu nedělal, jestli diamine poslouží, tak proč ne, stejně je třeba konvertor čas od času propláchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 (upraveno) Proboha, lidi, nešilte! I do MB jde cokoli, vyhýbal bych se jen inkoustům známým kyselostí. Do Diplomatů tankuju Diamine, Peli, MB (ale to mě nikdy moc netěší, jsou sušší) a Herbin (většinou mix Perle Noire a Gris N. - šedá extáze). Samozřejmě, pokud máte pero v záruce, je to jiná, může vzniknout závada, která neumožní řádný výplach před cestou do servisu. Já jsem po třiceti letech asi už bez záruky... Upraveno 16. října 2010 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 (upraveno) Zdravím Vás, hľadám orange atrament, vie mi niekto poradiť? Vo Weidler-i ani v Koh-i-noor ho nemajú. Ďakujem za rady. Proteus ::edit::- tak už som našiel Atramenty Diamine sú tiež v orange verzii. Ešte, že som to mal pred očami Upraveno 16. října 2010 uživatelem Proteus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 V MB som bežne používal modrý Parker atrament. Okrem neduživej farby som mu nemal čo vytknúť. Momentálne znovu používam MB atrament, má sýtejšiu modrú. Diamine sa mi zdal hustejší a háklivejší na zasychanie. V MB som ho ale ešte nepoužil. Väčšinu pier mám v M hrúbke, takže myslím že problém by nebol ani s Diamine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Diamine oranžová je brilantní zvýrazňovačová oranž. Na poznámky jsem právě proto přešel na Herbin - neutiskuje tolik ostatní barvy (ale tak vyblitý jako na obrázku ze štětce z pera taky neleze). Obrázek je z FPN od uživatele gregamckinney. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se