afrikab Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2007 afrikab: OK dej pak vědět cenu, možná bych do nějakého ještě šel. Na eBay se vyse zminovany typ 24 vydrazil za 26USD. Napisu si kolik by byla fixni cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2007 Tak pera REGAL, rada Windsor, vychazeji na 22USD + postovne. Zacinaji se mi sbihat sliny. Prida se tedy ke me nekdo? Staci si vybrat na strankach vyrobce (http://www.regal-curio.com/products/products.html ) a ja si napisu o presnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Máte někdo zkušenosti s ebay store pen4sell? Pokud ne, tak bych chtěl poprosit, jestli mi někdo helpne s nákupem, tohle se musí zkusit:-) Dělá někdo vůbec faky per v týhle cenový hladině (okolo 50USD)? Parker rialto do 5USD je docelá úsměvný... Každopádně bych to zkusil i za cenu toho, že riskuju fake Jo, ještě link... http://stores.ebay.co.uk/Pen4sell_W0QQcolZ...Z2QQsclZ1QQtZkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 afrikab: Já nevím, nějak sem si tam nic nevybral, spíš přemýšlím ještě o jiné značce pera. Kdybych něco zajímavého objevil, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 afrikab: Já nevím, nějak sem si tam nic nevybral, spíš přemýšlím ještě o jiné značce pera. Kdybych něco zajímavého objevil, dám vědět. Máš nějakou představu, jak to má vypadat a kolik to má stát? Myslím, že od toho bychom se mohli "odpíchnout", v různých aukcích jsou špičkové kusy za solidní ceny. Dodnes pláču nad MB LeGrandem za 177 australských dolarů (nový kus), o který jsem přišel vlastní chybou na PayPalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Máte někdo zkušenosti s ebay store pen4sell? Pokud ne, tak bych chtěl poprosit, jestli mi někdo helpne s nákupem, tohle se musí zkusit:-) Dělá někdo vůbec faky per v týhle cenový hladině (okolo 50USD)? Parker rialto do 5USD je docelá úsměvný... Každopádně bych to zkusil i za cenu toho, že riskuju fake Jo, ještě link...http://stores.ebay.co.uk/Pen4sell_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQsclZ1QQtZkm Parker za 50 USD zas takova bomba neni, aby jsi mel doma kopii. Ale klidne ti s nakupem pomuzu. Staci napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 afrikab: Já nevím, nějak sem si tam nic nevybral, spíš přemýšlím ještě o jiné značce pera. Kdybych něco zajímavého objevil, dám vědět. OK, kdyby jsi chtel cokoliv japonskeho, staci rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Máte někdo zkušenosti s ebay store pen4sell? Pokud ne, tak bych chtěl poprosit, jestli mi někdo helpne s nákupem, tohle se musí zkusit:-) Dělá někdo vůbec faky per v týhle cenový hladině (okolo 50USD)? Parker rialto do 5USD je docelá úsměvný... Každopádně bych to zkusil i za cenu toho, že riskuju fake Není to 5 USD, ale 5 GBP za perko, což už je kapku více, poštovné je 10 GBP, takže to co ti sundají na perku, to ti přirazí na portu. A hned jsme na 700 Kč. Je to ale Číňan, takže kdo ví? Jedno Rialto tam má dokonce jen za libru. Takže s portem za 500. To co nabízí, tak píše, že má 1 až 5 ks. Je to o důvěře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Pepino65: Představu zatím nemám, jen čekám zda mě něco zaujme. afrikab : OK díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Me se libi tento typ 24. Planuju napsat Angeice, za kolik by me ho dal/a ve verzi s B hrotem. Angeika ho ma ted v aukci a po prochazeni vsech per znacky REGAl je tohle opravdu nejhezci. To afrikab: Prosim te, jakou mas zkusenost s komunikaci s Engeikou? Psal jsem dotaz ohledne primeho prodeje pera Sailor za jeho cenu ale bez odezvy. Z tveho prispevku jsem pochopil, ze to tak take realizuje. Mam se optat znovu, nebo to nema cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 taizo odpovida celkem svizne a bez problemu - nespadlo ti to treba do spamu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Diky za radu. Zkusim se podivat primo do schranky na Centrumu. Zacal jsem pouzivat MS Outlook a ten program si obcas dela co chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Diky za radu. Zkusim se podivat primo do schranky na Centrumu. Zacal jsem pouzivat MS Outlook a ten program si obcas dela co chce Me odpovida docela rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2007 Swiss Made & Made in Japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Takze vse OK. Engeika alias Taizo se ozval hned jak mu to jeho casove pasmo dovolilo Svym dotazem jsem zda se usetril cca 20 USD oproti cene, za ktere se v poslednich trech aukcich stejne pero prodalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Tak jsem nakonec zadne pero made in Taiwan/China nekoupil. S B hrotem se mi zadne nepodarilo sehnat. Ale Taizo (Angeika) me doporucil Pilota Lucina. A kdyz jsem uz byl u toho, tak jsem si za 15 dolaru od nej vzal kozeny obal na dve pera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Co že to je za pero na tomto obrázku? http://img180.imageshack.us/img180/7227/su...ocore800ss1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 ROTRING CORE CORIDIUM - na ebaju asi za 15babek - teda esli je to ten typ.. nechcete někdo udělat společnou objednávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lagrand Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Zdravim vsechny, dokud jsem nenarazil na tohle forum, myslel jsem ze jsem uchylnej na vsechno co se tyka psacich potreb jen ja . Ted vidim ze v tom nejsem sam. Kdyby jste nekdo objednaval neco pres ebay,nebo od jinud a nechtel jste do toho jit sam, urcite dejte vedet. Kdyby se mi neco libilo rad se svezu s vasi objednavkou. S pozdravem LaGrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Zdravim vsechny, dokud jsem nenarazil na tohle forum, myslel jsem ze jsem uchylnej na vsechno co se tyka psacich potreb jen ja . Ted vidim ze v tom nejsem sam. Kdyby jste nekdo objednaval neco pres ebay,nebo od jinud a nechtel jste do toho jit sam, urcite dejte vedet. Kdyby se mi neco libilo rad se svezu s vasi objednavkou. S pozdravem LaGrand Zdar, vidím že máš nic k LAGRAND vlastním La Grand od Mont Blanc má to s tebou nějakou tajnou spojitost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se