Donuts Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Myslim, ze bych si overil dostupnost a doletel si do Washingtonu na vylet.
Josef01 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Pánové, co myslíte : http://www.alanfurma...mes/rolex1.html přesně tedy : http://www.alanfurma...es/ro116710.htm Myslím, že to moc řešíš. Vem peníze, kup si za 150k hodinky a máš klid. Čas který tomu věnuješ využiješ daleko smysluplněji. Neber to zle, pouze mluvím ze zkušenosti, prostě nákup vyřeším do 3 dnů jinak je to otrava a ne radost.
Kain 232 Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Myslím, že to moc řešíš. Vem peníze, kup si za 150k hodinky a máš klid. Čas který tomu věnuješ využiješ daleko smysluplněji. Neber to zle, pouze mluvím ze zkušenosti, prostě nákup vyřeším do 3 dnů jinak je to otrava a ne radost. Pravda, jen jsem chtěl názor ostatních. 30tis jsem dneska po cestě do práce na ulici ležet neviděl.
Morax Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Nekupuj Rolex na internetu proboha. Můžeš šeredně narazit a přijít o mnohem víc než 30K.Počkej si na výjezd a kup to venku pokud chceš ušetřit.
Josef01 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Pravda, jen jsem chtěl názor ostatních. 30tis jsem dneska po cestě do práce na ulici ležet neviděl. Já je vidím všude kolem se válet, jenom se správně dívat Ty řešíš pouze to, jak šikovně připravit stát o DPH to je celý problém, jinak ty hodinky vycházejí +/- stejně. Také se ti může ale i stát, že koupíš levně a nakonec s tím budeš mít třeba problém. Pokud chceš nové tak si je kup od prověřeného prodejce u nás či v Německu nebo Rakousku. Pokud chceš u Rolex počítat každou tisícovku, pak si je raději nekupuj, protože u nových "projedeš" desítky tisíc hned po nákupu.
Jarett Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Mě nejvíc baví ti, kteří furt někde ojebávají. Sleva, DPH apod. Když vyděláváš, tak by jsi měl taky nechat vydělat, protože jinak systém nemůže fungovat, ale to bychom asi nesměli být v česku, kde co čech to ojebávač a slevař Když něco chci, tak si to prostě koupím a neřeším to. Buď na to mám nebo nemám. Basta.
gas Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Jarek: nerad to rikam, ale myslim, ze mas pravdu ...
tombed Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 (upraveno) ještě bych citoval skoroužklasika : Prosím o slevu," žádal profesor. "Nedělejte nám ze ZOO holubník, pane mistr," obořil se vrátný, "horničtí učni jsou hlášení až na čtvrtek!" Učitel zrudl: "Jsem doktor Zelí a toto je jedenáctiletka z Pyšel. A chci slevu!" "Já tvrdím, že z vás padá mour a umažete nám zvěř," trval na svém vrátný, "proto zaplatíte plnou cenu?. Profesor odvedl vrátného stranou. "Nechci slevu zadarmo," pravil vychytrale a položil na stůl stokorunu. " (Úryvek z povídky Exkurze do ZOO, Miloslav Šimek & Jiří Grossmann) Upraveno 12. května 2011 uživatelem tombed
Jarett Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Jarek: nerad to rikam, ale myslim, ze mas pravdu ... Já se s těmito choboty setkávám dnes a denně. A vždycky mě strašně rozesmějí jak si stále na něco hrají a přitom počítají každou korunu Prostě platí, že život playboye není levný ! A kdo myslí jen na sebe, tomu se to nakonec vrátí jako bumerang nikdo ho nebude mít rád a umře sám a osamělý ....
gas Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Znam to, v garazi 3 ferrari a chce slevu na stokorunove polozce, tyhle lidi me neprestavaji prekvapovat
Josef01 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Já znám osobně člověka, který má zhruba miliardový majetek a chtěl slevu za nákup 10-ti rohlíků, lidé jsou opravdu různí...
obchodnik-o3 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Znam to, v garazi 3 ferrari a chce slevu na stokorunove polozce, tyhle lidi me neprestavaji prekvapovat presne si to vystihol
Kain 232 Odesláno 13. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Tak diky za postrehy. To mi asi staci. Vasi lasku k odvadeni penez smerem k Necasum, Bartum a Kalouskum, kteri si je nechaji pro vlastni potrebu, nesdilim. Tak se podle toho zaridim.
Petr R Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Já znám osobně člověka, který má zhruba miliardový majetek a chtěl slevu za nákup 10-ti rohlíků, lidé jsou opravdu různí... No a právě díky tomu má tu miliardu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se