dinhea Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Hodinky už mám déle, ale nějak mě nenapadlo, je sem hodit. hodinky jsem dal do odkazu, protože mi sem obrázky nejdou uploudnout. http://img845.imageshack.us/g/img1847j.jpg/
Jakubisko Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Hezkýýýý! Tenhle ciferník bývá na zahraničních forech hodnocen jako to nejlepší, co kdy od Rolexu vylezlo. O tom svědčí i jeho oblíbenost - je asi tak 2x až 3x častější, než kombinace černého bi-coloru. No a musím se přiznat, že osobně té modré taky začínám přicházet na chuť. Koukám taky, že je vůbec nešetříš. Správně!
bandicoot Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Tahle barevná kombinace sluší i novým subům. To se mi líbí.
Josef01 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Gratulace ke krásným hodinkám! Měl jsem tenhle i nový model v ruce a nový model je o ničem, resp. ta modrá je děsivá, nechápu, co to Rolex udělal.
lukin_ova Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Gratulace k parádním hodinkám, modrá je holt modrá. Ta se nikdy neokouká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se