prim-petr Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 (upraveno) Dorbý den, chtěl bych vás požádat o pomoc při určení typu hodinek, které jsou na přiloženém obrázku. Vím, že je fotka nekvalitní, ale snad to podle ní poznáte. Hodinky jsou asi ze 70. let minulého století.Děkuji za odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2011 uživatelem prim-petr
Jakubisko Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Ten tah (Kovotex Trenčín)je možná přelom 70./80. let, ale ty hodinky jsou novodobé (90.léta) Prim Sport/SuperSport.
prim-petr Odesláno 15. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2011 a myslíte, že má význam hodinky nechat opravit nebo ne?
Jakubisko Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Pokud se Ti líbí a nosil bys je, tak určitě.
bandicoot Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Je to Prim, to je prostě kus naší hodinářské historie. Pokud můžou jít, měly by jít a nebude to zřejmě stát majlant. Tohle se do popelnice nehází.
Horhe Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Ještě že ti nevylezl pytel. Příště si vem radši gatě, než budeš někde něco publikovat
Návštěvník tolja Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Ještě že ti nevylezl pytel. Příště si vem radši gatě, než budeš někde něco publikovat Prymkarz exhibicjonistyczny
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Ještě že ti nevylezl pytel. Příště si vem radši gatě, než budeš někde něco publikovat tak jsem uvažoval, jak mu to elegantně naznačit a ty jsi udělal za mě
Radek K Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 (upraveno) Prymkarz exhibicjonistyczny To snad ne Není v tom náhodou takový ten čínský strojek? Jak jen bylo to číslo? edit: ZJS ... je to ve vláknu: Copak je to za kalibr? Upraveno 15. května 2011 uživatelem Radek K
orlando1 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Měl by tam být, zrovna se s ním mořím.
JR_2010 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Ještě že ti nevylezl pytel. Příště si vem radši gatě, než budeš někde něco publikovat Ty kráso, já to nejdřív vůbec nepochopil, ale pak jsem se vrátil k tý fotce a málem mně to roztrhlo, ještě teď mám křeče jak jsem se smál, manželka si myslela, že mi z těch hodinek hráblo, pak jsem jí to ukázal a upadli jsme oba dva... :gora:P.S.: nic proti žadateli o pomoc
tharvi Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 Takze spodary vyrobeny roku 2004 v dilne jednoho cinskeho vyrobce textilii. Myslim, ze se jmenuje Thintc Young Suj. Doporucuji opravit a v miru donosit. Ovsem je potreba kazdy den sundavat a prat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se