volfda Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Ahoj chronokámoši, tak jsem to konečně udělal a splnil si svůj sen! Není to ještě ani týden, kdy mi Pafelik, kterého od okamžiku kdy si je koupil nahlodávám, aby mi je prodal, zavolal, že teda jo... Sakra! Řekl jsem si. Podobný nákup bych naplánoval až tak na srpen. Ale takováhle nabídka se prostě neodmítá Inu nabídnul jsem svoje Panerai na prodej, nabídka měla rychlou odezvu a hned první zájemce si je vzal. Sešli jsme se dnes v jednom OC v Praze. Chvíli mi bylo mých Paneraiů líto, ale onen zájemce měl shodou okolností na ruce svoje BP (které si pak zase odnesl) a já se moh ujišťovat, že dělám dobře. Ještě než jsme se rozloučili, volal jsem Pafelikovi, ať se neprodleně rozloučí se svýma BP a ať kouká dorazit! V té kavárně mě mají oprávněně za magora, dvě schůzky za hodinu, dvoje hodinky... Ale stojí to sakra za to Po cestě domů jsem koukal jen na ně, asi dvakrát jsem najel kolem na bílou Původní vlákno o splnění snu zde. Docela mi zajímá, jak dlouho mi vydrží Co se mi opravdu líbí je, že znám oba předchozí majitele těchto hodinek osobně. Jejich historie tedy pokračuje u mě
honza71 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Gratuluji a doporučuji vyhýbat se v nejbližší době obchodním centrům. Upraveno 17. května 2011 uživatelem honza71
enrik Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Zavidim a gratulujem a ak sa smiem spytat, kolko ta vysli ?
Jarett Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 A komu myslíš, že tím prospěješ co ? Druhé straně ?
fobus Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Veľká gratulácia....užite si to spolu - než ich posunieš ďalej
volfda Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 A komu myslíš, že tím prospěješ co ? Druhé straně ? Alespoň soudruzi v Schaffu neudělali za války žádnou chybu a dodávali pilotům...
Baker Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Moc pekny splneny sen, jsem zvedav kam ted pujdes dal
volfda Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Jsou ti male super stroj Někomu malé a někomu velké
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 dobre sa to cita,hlavne ked je tam citit tu uprimnu radost gratulujem a nech ta ta radost tak rychlo neprejde
volfda Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Všem děkuji za gratulace, mám z nich šííílenou radost Jak Pavel vytáhnul tu gigantickou krabici s nima, rozklepala se mi kolena Dobrá otázka. Kam dál...? Opravdu teď nevím, ale snad to bude dobrá protilátka na unáhlené nákupy. Jsem si ale jist, že se časem vrátím k Panerai, třeba k nějakým, co mají ještě delší rezervu chodu, než tenhle velkej pilot Jinak co se týče ceny, katalogovou všichni známe, tyto hodinky jsou 2,5 roku staré, samozřejmě to bylo v ceně zohledněné, ale uvádět jí nebudu...
Chorche Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Gratulace!!! Nemůžu uvěřit, že jsi Pavla nakonec fakt zlomil Ale je fakt, že říkal, že co má Inženýry, tak je skoro vůbec nenosí.Tak je užívej a ať ti vydrží déle než Pavlovi. Jsou to nádherný hodinky.
lukin_ova Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Gratulace k hodinkám. Všichni o nich básní. Půjdu se na ně někam podívat. Začínají mne zajímat. Zatím vše, co všichni chválili, stálo za to. Začíná mne to opravdu bavit.Ještě jednou gratulace.
rancor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 gratulace..snad se mi taky jednou postesti ) otazka zni, co ted? )
baza Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Moc pěkné, jen doufám, že tě v nejbližší době nepotkám na silnici...Jinak gratulace k BIG hodinkám.
Frantik Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Gratuluju, na tý tvojí tlapě se fakt vyjímaj
long Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Jou krásné, mají historii jak svoji tak tady u nás na foru a jsou ti myslím akorát !!!
bandicoot Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Bomba, gratuluju. Tohle je paráda. To je dobře, že i přes tenhle nákup máš další vizi.
mira1.1 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Gratuluju, krásnej stroj... Kdybych tak na ně měl ruku
Diamondking Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Luxus, luxus a nádhera...gratulace převeliké
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se