kejklik Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 (upraveno) Po návštěve u BW: - 10, max. 15 kusů jednoho typu nože (ne totožných ze 100%, pracuje rukama) je ochoten vyrobit. - Kompletní várka může být reálně hotová do konce září 2011. - Přes palec stanovené cenové rozpětí je 9 000 - 10 000,- Kč za modelovou řadu, kterou dělá v současné době. Nezná např. ceny laserového gravírování titanu, záleží i na detailech provedení. Cena bude stanovena po odsouhlasení návrhu jako pevná. - Nemůže akceptovat požadavky na tvar, materiály a provedení, které by z nože BW udělaly něco jiného. - Jako potvrzení objednávky bude požadovat zálohu 50% stanovené ceny, protože nedělá pro jednoho známého, ale přes známého pro partii cizích lidí. - Přes víkend něco namaluje a po neděli tady umístím první možný návrh. - Akceptovatelný je i návrat k modelům, které dělal dříve, viz odkaz na galerii. http://www.westonknives.com/GALLERY.aspx Stručný návrh provedení: - čepel z mat. RWL, délka 3 1/2 - 3 3/4", leštěná nebo kartáčovaná - tělo samonosné z pružného titanu kvůli váze - pojistka liner-lock přímo tělem nože, bez příložek - clip z nerezu nebo bez klipu. - na tělo šroubované tenké střenky, ne přes celou plochu. Tak vytvoří "falešný" bolster. Tady bude asi možnost volby, z čeho střenky budou a dojde tak k individualizaci nožů. - v případě, že nebude clip, budou střenky z obou stran. - je možná varianta bez střenek, např. pískovaný nebo jinak upravený titan. - na bolstru v titanu laserem gravírovaný nápis a číslo kusu, třeba chronomagor 08/10. Prosím o věcnou diskuzi, bez srdečních výlevů a návrhů coby-kdyby. Limitka může mít klidně 5 kusů, cena se neodvíjí od počtu kusů jako při strojní výrobě hodinek. Tak a teď chlapci a děvčata do toho!!! Upraveno 19. května 2011 uživatelem kejklik
Peta-Biker Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 (upraveno) Takhle nějak bych si to představoval, tenhle mi učaroval. Škoda té ceny, já myslel, že strop bude níž. Tím pádem budu ze hry. *fotka je z webu Buddyho Westona Upraveno 19. května 2011 uživatelem Peta-Biker
Traveller Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Já bych šel do něčeho takového (dost místa na gravírování). Ale i tak jsem zvědav na návrh..
sect Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Každopádně klip, nosím nůž u sebe pořád a nechci se tahat s pouzdrem. Tvar čepele spíš jak postoval Peťa, úplně optimálně ve stylu "bowie". Ta cena sice je výše, než o jaké se psalo, ale pokud to bude fakt zajímavé, tak bych do toho tak do 10 nejspíš šel. Víc určitě né a i toto je dost nad můj limit.
Toams Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 v pripade jednoducheho noza ako postol traveller, pripadne nieco ako Buddyho "prototypy", vratane ceny, ktora pomaly atakuje damaskove verzie, by do toho zrejme islo viac ludi (vratane mna)bez priloziek, jednoduchy dizajn, proste tool-knife (v zmysle sebenzy)ps. ten liner-lock isteny telom noza sa vola frame-lock, ak myslime to iste
Peta-Biker Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 V 19. 5. 2011 v 20:47, 'TomasP' napsal: v pripade jednoducheho noza ako postol traveller, pripadne nieco ako Buddyho "prototypy", vratane ceny, ktora pomaly atakuje damaskove verzie, by do toho zrejme islo viac ludi (vratane mna) bez priloziek, jednoduchy dizajn, proste tool-knife (v zmysle sebenzy) ps. ten liner-lock isteny telom noza sa vola frame-lock, ak myslime to iste Přesně tak
kejklik Odesláno 19. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2011 (upraveno) V 19. 5. 2011 v 20:47, 'TomasP' napsal: ps. ten liner-lock isteny telom noza sa vola frame-lock, ak myslime to iste Sry, moje chyba, ale už se nedostanu do editace původního příspěvku. Upraveno 19. května 2011 uživatelem kejklik
sect Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Takže mi by se líbilo něco v takovém tvaru.
lolohh Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Já bohužel zájem nemám, i když jsem v původním vlákně psal, že bych ho asi měl, protože vlastně takový nůž, který popsal kejklik v úvodním příspěvku tohoto vlákna, mi dnes od BW přijde poštou.
kejklik Odesláno 20. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Až budeš mít nůž v rukách, dej sem pár fotek jako inspiraci pro druhé.
Godin Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 V 19. 5. 2011 v 20:37, 'Traveller' napsal: Já bych šel do něčeho takového (dost místa na gravírování). Ale i tak jsem zvědav na návrh.. Tohle se mě taky moc líbí. Počkám si na návrh, a pokud čepel nebude moc recurve, to na mě moc není, tak se určitě hlásím.
bandicoot Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 co by se mi líbilo:rukojeť: pískovaný titan, framelock, bez příložek, s clipem, s dírou na šňůručepel: 3 3/4, RWL34, kolíček, s falešným ostřím, bez zpětné křivkytvar: plochý, užší
jankoxxx Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 som za kazdu koninu, ale tato je momentalne zial nad moje moznosti
Návštěvník ?po Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Odesláno 22. května 2011 V 22. 5. 2011 v 17:34, 'sect' napsal: Z jednoduchých, ale zajímavých: a teď mi na rovinu řekni jestli by jsi chtěl na takovémhle noži mít napsáno Chronomag číslo X/XX - já tedy opravdu ne - pokud by se upustilo od titanových střenek a bylo by to něco v duchu co postnul peta- biker, tak by cena byla zřejmě o třetinu nižší a tu chronomag reklamu si můžete nechat vytetovat na čepel
kejklik Odesláno 22. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2011 Když padnul text o textu: co by mělo být na noži případně napsáno a kde? Osobně si myslím, že určitě ne "chronomag YY/XXX".
bandicoot Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Pokud vůbec něco, tak max. BW 3/5.
sect Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 V 22. 5. 2011 v 17:48, '?po' napsal: a teď mi na rovinu řekni jestli by jsi chtěl na takovémhle noži mít napsáno Chronomag číslo X/XX - já tedy opravdu ne -V tom se shodneme, já taky ne. V 23. 5. 2011 v 4:26, 'bandicoot' napsal: Pokud vůbec něco, tak max. BW 3/5. Souhlasím, včetně první poloviny věty.
sect Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 V 19. 5. 2011 v 20:21, 'kejklik' napsal: - Přes víkend něco namaluje a po neděli tady umístím první možný návrh. Tak jak to vypadá? Namaloval něco? Zatím jsi neumístil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se