Přejít na obsah

Základní hlasování  

45 hlasů

1. 1. Jste ochotni jít do nože od BW až za 10 000,- Kč?

2. 2. Budete akceptovat návrh nože od BW?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po návštěve u BW:

- 10, max. 15 kusů jednoho typu nože (ne totožných ze 100%, pracuje rukama) je ochoten vyrobit.

- Kompletní várka může být reálně hotová do konce září 2011.

- Přes palec stanovené cenové rozpětí je 9 000 - 10 000,- Kč za modelovou řadu, kterou dělá v současné době. Nezná např. ceny laserového gravírování titanu, záleží i na detailech provedení. Cena bude stanovena po odsouhlasení návrhu jako pevná.

- Nemůže akceptovat požadavky na tvar, materiály a provedení, které by z nože BW udělaly něco jiného.

- Jako potvrzení objednávky bude požadovat zálohu 50% stanovené ceny, protože nedělá pro jednoho známého, ale přes známého pro partii cizích lidí.

- Přes víkend něco namaluje a po neděli tady umístím první možný návrh.

- Akceptovatelný je i návrat k modelům, které dělal dříve, viz odkaz na galerii.

http://www.westonknives.com/GALLERY.aspx

Stručný návrh provedení:

- čepel z mat. RWL, délka 3 1/2 - 3 3/4", leštěná nebo kartáčovaná

- tělo samonosné z pružného titanu kvůli váze

- pojistka liner-lock přímo tělem nože, bez příložek

- clip z nerezu nebo bez klipu.

- na tělo šroubované tenké střenky, ne přes celou plochu. Tak vytvoří "falešný" bolster. Tady bude asi možnost volby, z čeho střenky budou a dojde tak k individualizaci nožů.

- v případě, že nebude clip, budou střenky z obou stran.

- je možná varianta bez střenek, např. pískovaný nebo jinak upravený titan.

- na bolstru v titanu laserem gravírovaný nápis a číslo kusu, třeba chronomagor 08/10.

Prosím o věcnou diskuzi, bez srdečních výlevů a návrhů coby-kdyby. :offtopic: :baaasmiley:

Limitka může mít klidně 5 kusů, cena se neodvíjí od počtu kusů jako při strojní výrobě hodinek.

Tak a teď chlapci a děvčata do toho!!! :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem kejklik
Odesláno (upraveno)

Takhle nějak bych si to představoval, tenhle mi učaroval. Škoda té ceny, já myslel, že strop bude níž.:( Tím pádem budu ze hry.

*fotka je z webu Buddyho Westona

post-2202-040034800 1305836668.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Každopádně klip, nosím nůž u sebe pořád a nechci se tahat s pouzdrem. Tvar čepele spíš jak postoval Peťa, úplně optimálně ve stylu "bowie". Ta cena sice je výše, než o jaké se psalo, ale pokud to bude fakt zajímavé, tak bych do toho tak do 10 nejspíš šel. Víc určitě né a i toto je dost nad můj limit.

Odesláno

v pripade jednoducheho noza ako postol traveller, pripadne nieco ako Buddyho "prototypy", vratane ceny, ktora pomaly atakuje damaskove verzie, by do toho zrejme islo viac ludi (vratane mna)

bez priloziek, jednoduchy dizajn, proste tool-knife (v zmysle sebenzy)

ps. ten liner-lock isteny telom noza sa vola frame-lock, ak myslime to iste

Odesláno
  V 19. 5. 2011 v 20:47, 'TomasP' napsal:

v pripade jednoducheho noza ako postol traveller, pripadne nieco ako Buddyho "prototypy", vratane ceny, ktora pomaly atakuje damaskove verzie, by do toho zrejme islo viac ludi (vratane mna)

bez priloziek, jednoduchy dizajn, proste tool-knife (v zmysle sebenzy)

Přesně tak

Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2011 v 20:47, 'TomasP' napsal:

Sry, moje chyba, ale už se nedostanu do editace původního příspěvku. Upraveno uživatelem kejklik
Odesláno

Já bohužel zájem nemám, i když jsem v původním vlákně psal, že bych ho asi měl, protože vlastně takový nůž, který popsal kejklik v úvodním příspěvku tohoto vlákna, mi dnes od BW přijde poštou.

Odesláno
  V 19. 5. 2011 v 20:37, 'Traveller' napsal:

Já bych šel do něčeho takového (dost místa na gravírování). Ale i tak jsem zvědav na návrh..

Tohle se mě taky moc líbí. Počkám si na návrh, a pokud čepel nebude moc recurve, to na mě moc není, tak se určitě hlásím.

Odesláno

co by se mi líbilo:

rukojeť: pískovaný titan, framelock, bez příložek, s clipem, s dírou na šňůru

čepel: 3 3/4, RWL34, kolíček, s falešným ostřím, bez zpětné křivky

tvar: plochý, užší

Návštěvník ?po
Odesláno
  V 22. 5. 2011 v 17:34, 'sect' napsal:

Z jednoduchých, ale zajímavých:

post-11054-082012200 1306085656.jpg

a teď mi na rovinu řekni jestli by jsi chtěl na takovémhle noži mít napsáno Chronomag číslo X/XX - já tedy opravdu ne - pokud by se upustilo od titanových střenek a bylo by to něco v duchu co postnul peta- biker, tak by cena byla zřejmě o třetinu nižší a tu chronomag reklamu si můžete nechat vytetovat na čepel

Odesláno

Když padnul text o textu: co by mělo být na noži případně napsáno a kde? Osobně si myslím, že určitě ne "chronomag YY/XXX".

Odesláno
  V 22. 5. 2011 v 17:48, '?po' napsal:

a teď mi na rovinu řekni jestli by jsi chtěl na takovémhle noži mít napsáno Chronomag číslo X/XX - já tedy opravdu ne -

V tom se shodneme, já taky ne.

V 23. 5. 2011 v 4:26, 'bandicoot' napsal:

Pokud vůbec něco, tak max. BW 3/5.

Souhlasím, včetně první poloviny věty.
Odesláno
  V 19. 5. 2011 v 20:21, 'kejklik' napsal:

- Přes víkend něco namaluje a po neděli tady umístím první možný návrh.

Tak jak to vypadá? Namaloval něco? Zatím jsi neumístil :guitar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...