Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám tu 3 zajímavé alternativy s modrým ciferníkem a jednu černou a bílou variantu ML, chtěl bych modrý, ale není to podmínka, strašně se mi také líbí modrý antireflex, známá až profláklá značka taky není podmínkou, byť mám ve výběru dvě hodně známé, ale nemám nějak extra potřebu si hodinkama prodlužovat *****, prostě jde do dobrý estetický pocit z pěkných hodinek co něco vydrží, určení hlavně ke košili a slušnějšímu oblečení, takže hurá do kandidátů:

1, Rolex Datejust II, inhouse kalibr 3136, bez AR, tah, cena cca kolem 130 000 kč(Německo)

2, Omega De Ville hour vision blue, inhouse co-axial kalibr 8500, modrý AR, kůže, cena cca 120 000Kč

3, Maurice Lacroix Pontos, ETA 2836-2, bez AR, kůže cca 35 000Kč

4, Maurice Lacroix Pontos GMT, Upravená ETA 2892, cena cca 50 000Kč, bílý nebo černý ciferník, AR nevím jaký

Tak poraďte, co myslíte, názory, jsem hodně zvědavý...

fotky zde, je jich dost, snažil jsem se najít hlavně živé fotky, u ML to moc nešlo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem lastam
  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Z priloženého výberu za mňa Rolex

skvelý design, inhouse, prestige ;)

sú proste na zožranie ;)

Odesláno (upraveno)

Zrovna modrý Datejusty II mám moc rád, ale z Tvého výběru bych volil Omega De Ville hour vision blue. Jsou naprosto dokonalý, modrá jim náramně sluší a ke košili je to značka ideál. Přeji šťastnou ruku.

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno

DJ jsou podle mě univerzálnější a s modrým cifrem jsou taky :-), ale pokud striktně pouze ke košilím a obleku tak Omega.

Odesláno

Z uvedeného výběru a k danému určení bych rozhodně volil v první řadě Omega De Ville hour vision blue.

Ale vzhledem k ceně by mě zajímaly i Maurice Lacroix Pontos.

Odesláno

Taky jsem ujety na modrou barvu, z tech tri bych volil Omegy celkem jednoznacne. A pak ML. Ano, pochopili jste spravne, ja Rolex nejak nemusim, ani nevim, proc. Asi predsudky. Ale kamenovat mne za to nemusite.

Z ML bych volil mozna radeji s jednim subcifernikem. GMT nepotrebuji, takze spise nejaky PT6168 Reserve De Marche.

Odesláno

Za mě jistě modré DJ II. Však kouni, jak ti ty moje na té fotce sluší ;)

Jsou to vsechno super hodinky, designove dokonale, je to tezke vybrat, nespecham na to, mam cas, uzivam si to:-) Nalezem modrych ML me napadlo udelat vyberove vlakno. ML ma opravdu pekny uhlazeny design, do ty trojky modrejch se urcite hodi, napadlo me udelat jeste vyberko bodovaci metodou. Uvidime jak to dopadne, ale hned to nebude, musim je vsechny nazivo videt, vyzkouset, pocity z nasazeni na ruku, bude to zabavna bodovaci soutez:-)
Odesláno

ML

Omega

Rolex

Hodnotím podle vzhledu a ne podle loga a strojku.

Mají ideálních 40mm, perfektně propracovaný ciferník, skvěle zakomponované day/date a vypadájí elegantně i zajímavě zároveň.

Souhlasím s tebou, co se týče designu, ML mi fakt vyrazil dech, mají uhlazený naprosto skvělý design, seřadil jsi to podle vzhledu přesně tak jako bych to seřadil já. Pro Omegu a Rolex hovoří ty inhousy, zpracování, prestige. O zpracování ML zatím moc nevím, je to nutno osahat. Každopádně bude to těžký souboj těchto hodinek. Každý má něco, čím se od toho druhýho liší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...