Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Rolexky by mi sedly tak na ruku nemeckeho/ rakouskeho duchodce.. :) Ne vazne, vzdyt ty Omegy maji tak cisty design a v kombinaci s modrou jsou proste uzasne.. Posted Image Sorry za ot :)

Odesláno (upraveno)
  V 23. 5. 2011 v 7:02, 'railmaster' napsal:

S Rolexom nič nepokazíš, pre ML hovorí pomer cena/prevedenie, ale v tomto prípade Omega. Kto skúšal tie Omegy na ruke, tomu sa srdce zachvelo :D .

docela máš pravdu, Omegy byly fakt suprový, ale to všechny tyto hodinky, ale jak jsem již psal budu dělat ještě jedno kolo zkoušení Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Tak pánové,

měl jsem v ruce modré Maurice Lacroix pontos, a řeknu Vám, je to zklamání, vypadají úplně jinak než na fotkách, co jsem poslal výše, modrá barva je matná a není paprskovitá jako na fotkách, že by se tam krásně přelejvalo světlo, ani ťuk, nepůsobí tak úžasně, to už jsou hezčí pak černé pontos, za tento informační šum z fotek dostává ML červenou kartu a dál už ve výběrku nepokračuje, rozdají si to finalisti Omega a Rolex.

Návštěvník Tada
Odesláno

Asi budu za kacíře, ale Omega...

Ty nové modely Rolex s větším pouzdrem mi připadají takové divně rozpláclé, mají prostě jiný poměr mezi průměrem x výškou x tloušťkou hodinek, než Rolex míval...

Odesláno
  V 27. 5. 2011 v 8:39, 'lastam' napsal:

Tak pánové,

měl jsem v ruce modré Maurice Lacroix pontos, a řeknu Vám, je to zklamání, vypadají úplně jinak než na fotkách, co jsem poslal výše, modrá barva je matná a není paprskovitá jako na fotkách, že by se tam krásně přelejvalo světlo, ani ťuk, nepůsobí tak úžasně, to už jsou hezčí pak černé pontos, za tento informační šum z fotek dostává ML červenou kartu a dál už ve výběrku nepokračuje, rozdají si to finalisti Omega a Rolex.

Vidis, a ja myslel, ze jsi ty ML zkousel uz minuly tyden v Koscomu, jak jsi psal... Skoda,z e jsi neudelal realnou fotku, samotneho by mne to zajimalo.

PS. Z finalistu bych bral Omegu ;)

Odesláno
  V 27. 5. 2011 v 8:45, 'vaclavpe' napsal:

Vidis, a ja myslel, ze jsi ty ML zkousel uz minuly tyden v Koscomu, jak jsi psal... Skoda,z e jsi neudelal realnou fotku, samotneho by mne to zajimalo.

PS. Z finalistu bych bral Omegu ;)

Zkošel ale měly černý, udělali mi radost a objednali modrý, fakt rozdíl, mezi počítačem generovanými fotkami a realitou

Odesláno (upraveno)

Je to asi divné, ale u mě výherce - Maurice Lacroix Pontos, ETA 2836-2, bez AR, kůže cca 35 000Kč.

Nejzajímavější design, všechno takové hladké a čisté, padly mi do oka.

Edit: na živo mi taky seděly :).

Upraveno uživatelem gcom
Odesláno (upraveno)
  V 27. 5. 2011 v 14:00, 'gcom' napsal:

Je to asi divné, ale u mě výherce - Maurice Lacroix Pontos, ETA 2836-2, bez AR, kůže cca 35 000Kč.

Nejzajímavější design, všechno takové hladké a čisté, padly mi do oka.

Edit: na živo mi taky seděly :).

I modrý? Naživo je to rozdíl a dost podstatnej, design super, ale ciferník je modrý mdlý, neni to jako to co jsem tady naposílal Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Určitě Omegy. Málokdy mne něco na první pohled opravdu upoutá a těmto Omegám se to povedlo. Výhody: provedení, strojek, prostě všechno. Akorát zatím nikde nejsou .... :suicide_anim:

Odesláno

já hlasuju pro Maurice Lacroix... ne proto, že by byly nejlepší, to ani není možné porovnávat kvůli propastným cenovým rozdílům, ale protože mám tu značku rád a tyhle jsou nádherné a za ty peníze skvělá volba :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jak to dopadlo. Jestli ještě nebylo vybráno, tak já bych se přimluvil za Omegu, tyhle prostě vypadají úžasně. Jinak k tomu Maurice Lacroix, v černé vypadaly v pohodě, zklamala tě jen ta modrá, nebo ani ty černé za moc nestály?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...