Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsou to vsechno super hodinky, designove dokonale, je to tezke vybrat, nespecham na to, mam cas, uzivam si to:-) Nalezem modrych ML me napadlo udelat vyberove vlakno. ML ma opravdu pekny uhlazeny design, do ty trojky modrejch se urcite hodi, napadlo me udelat jeste vyberko bodovaci metodou. Uvidime jak to dopadne, ale hned to nebude, musim je vsechny nazivo videt, vyzkouset, pocity z nasazeni na ruku, bude to zabavna bodovaci soutez:-)

Tak to s tebou s chuti vyrazim na bodovaci soutez, vezmu s sebou modre DJ a budu velmi nestranny...

Odesláno (upraveno)

Pokud nejsou problém náklady, tak Rolex i Omega :)

V tomto pořadí. Podle mě by se dokonale doplňovaly. Jednak Rolex patří na tah a druhak oblekovky to nejsou neb jsou moc veliké. Ta Omega je oblekovka jak víno!

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

Pokud nejsou problém náklady, tak Rolex i Omega :)

V tomto pořadí. Podle mě by se dokonale doplňovaly. Jednak Rolex patří na tah a druhak oblekovky to nejsou neb jsou moc veliké. Ta Omega je oblekovka jak víno!

Ja bych chtěl všechny tři, ale ty prachy jsou fakt problém, troje modrý hodinky, za to bych byl doma zabit. Budu moct asi jen jedny, maximálně jestě tak ty Rolex nebo Omegy s ML, za to bych byl jen trochu přizabit. Za Omegy a nebo Rolexky budu jen seřván... Hold ženy občas nesdílí naše nadšení pro koníček, kterýmu oni říkají zbytečnost. Obzvlášť když nás čeká rekonstrukce bytu. Už mi to sežralo 60k a to je teprv začátek popravy finančních prostředků :suicide_anim:

Zpět k hodinkám nebo začnu brečet, takže vypadá to ze i přes příznivou cenu a nádherný design možná ML prohrají na zpracovaní, uvidíme, dokud to není na ruce nemůžu to soudit, třeba překvapí, tyjo to bude test:-) Volfdo, beru tě za slovo :smile_anim:

Odesláno

Jinak jeste jednu poznamku, ty ML jsou trochu tlustejsi. Nekdy to muze hrat roli. Moje maji na vysku cca 15mm... To je asi trosku nevyhoda.

Tak když máš chrona tak je to jasný, strojek Valjoux je docela tlustý hovado, tak se to na pouzdru musí podepsat, já ve výběru chrona nemám, ty budou určo tenčí :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

za mne ML nebo Omega...tyhle rolexky se mi moc nelibi.. :(

pak taky zalezi, jak si na tom dobre s penezma.. :)

Upraveno uživatelem rancor
Odesláno

Tyhle Omegy jsou nádherné, hned bych je bral k obleku, košili, paráda.. !Posted Image Takže za mě Omegy N.1, pak ML (taky krásné oblekovky) a nakonec Rolex DJ, nějak na nich nemůžu najít nic, co by mě zaujalo .. Posted Image

Odesláno (upraveno)

Tak mám od každýho vyzkoušený vzorek, modré Rolexky mám detailně zkoušené, ale už je to delší dobu, pak Omegy de ville, ty jsem měl taky, ale v černé, no a nově ML taky v černé, nutno dodat, že celkový pocit je výborný ze všech hodinek, ani dnes zkoušený ML není outsider, to zpracování je fakt dobrý, pouzdro a sklo nádherný, nejhorší součástí je tam asi spona, jinak dojem velmi slušný!!! budu zkoušet dále, ale už to bude třeba u všech v odpovídajících barvách co já chci...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno (upraveno)

Byl's u toho Dusaka, nebo je maji i nekde jinde ?

Byl jsem na ty ML v Koscomu, pak jsem se byl podívat i na Rolexky, Omegy, no jsem nalomenej na vsechny strany:-)

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Hele, tak slovo do pranice - trochu odlehceni. Bavili jsme se ve chvilce klidu (deti si delaly babovicky na piskovisti) s moji vlastni zenou o hodinkach. Prvne mi sdelila, ze moje Pontosy vypadaji vypadaji jako me predchozi hodinky - Trasery T5002, co ma Kubson v akci Posted Image Pry cerny pasek, cerny cifernik a ze maji subciferniky. Tak. Pak jsem rikal,no, ja myslel, ze budou tmave modre. Nacez jsem se dozvedel, ze modre ne, ze vypadaji jako kolotocarske Posted ImagePosted Image Tak se ptam, porad chces modre hodinky ? Posted Image

Jen na okraj, mam ze sve zeny obcas srandu Posted Image (a cenu jsem zatloukl...)

Odesláno

Také bych doporučil Omegy.

Sám je mám již dva roky (v černé barvě na kovu) a jsem hodně spokojený. Vypadají velice elegantně, vše je propracováno do posledního detailu. V modré jsou super. Jen bych se obával možnosti využití, modrá barva se ne ke všemu hodí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...