Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Buď ty Glashuette Original nebo GP Seahawk - to GP jsou naprosto geniální a do detailů vymakané, měl jsem možnost je důkladně prozkoumat a rozhodně jim není co vytknout.

Odesláno

Jenom k tomu Bremontu, i přes ty vychytávky je to za etu celkem darda a především loni před Vánoci tenhle model jedno britské hodinářství prodávalo v akci za 1500 liber. Od té doby to nikdo za plnou cenu moc nechce kupovat a resale jsou problémový, což hraje pro tebe. Na ebay máš jedny aktuálně za 1800 liber, na fórech jsem viděl za 2000něco a byl to celkem problém prodat.

Odesláno

jdi se seikem do háje :) na to nemám věk a kila :D

tak už nezbývá než citovat klasika, ty si to už přebereš...:D

Benjamin Buford "Bubba" Blue: ...Jak už jsem říkal. Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů, do sendvičů. A to je asi tak všechno...

Odesláno (upraveno)

RJ

[plevel]

A tohle se da sehnat za 200 ? predpokladam ze nemyslel EUR :sad01_anim:

Upraveno uživatelem tyfo
Odesláno

[plevel]

A tohle se da sehnat za 200 ? predpokladam ze nemyslel EUR :sad01_anim:

No nevím nevím, jak je to v reálu, ale ty některé základnější modely z kolekce DNA jsou kolem 11 tis. USD.
Odesláno

Za mna co ine ako JLC...diving Navy Seals.Keramicka luneta ako u Sub,in-house.

Tyhle me v realu hrozne zklamaly. Luneta byla volna a mela vuli, ze jsem to u zadnych jinych hodinek nevidel...
Odesláno

tyhle gs vypadají na fotce téměř stejně, jako "seiko 5"... omlouvám se..

Jo, jo, v podstatě jde o dost podobný hodinky... Kdybych nebyl idiot a srab, protože žádný hodinky mi nevydrží, vždycky chci zkusit něco jiného, tak ty Seika dávno mám. A víš proč? Protože s 95% swiss produkce si v porovnání s tímhle, budeš moct vytříř p.r.d.e.l. :)

Odesláno (upraveno)

No nevím nevím, jak je to v reálu, ale ty některé základnější modely z kolekce DNA jsou kolem 11 tis. USD.

Asi mas pravdu, nevidel jsem to nikdy v realu jen na foto (vizualizaci) a co se objevily vychytavky typu Den a Noc stali kolem $200k-$300k nebo nedej boze "Titanic Cabestan created in tribute to our Planet's oceans" za $500k tak mne ani nenapadlo ze by se to dalo koupit tak "levne". Spise by jsem to videl tak ze ty "normalni" za to se ty prachy dat nevyplati a ty co jsou dovedeny opravdu k dokonalosti tak tam ta cena bude mimo. Upraveno uživatelem tyfo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...