gas Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 ty wole ten Bremont je solidní práce ! díky za odkaz (R.O. je 30m, zavržený dávno z více důvodů)
Donuts Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Vulcain ano! U tech GO Sport Evolution PanoramaDate nejak nemuzu prekousnout ten font datumu.
tombed Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 (upraveno) Gasiku myslím že už dospěl do Seika , z předešlých tipů samozřejmě GO. Hlad a polské vši na tebe... by ti řekla moje bába, kdyby ještě žila. http://www.grand-sei...ve/SBGE001.html Upraveno 24. května 2011 uživatelem tombed
gas Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 jdi se seikem do háje na to nemám věk a kila
montemar Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 s tímhle limitem jsou všechny vulcainy a pod. jen plácnutí do vody.
Návštěvník quartzik Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 A což tak quartzky, když už nevíš, co s prachama...
montemar Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Gasiku myslím že už dospěl do Seika , z předešlých tipů samozřejmě GO. Hlad a polské vši na tebe... by ti řekla moje bába, kdyby ještě žila. http://www.grand-sei...ve/SBGE001.html tyhle gs vypadají na fotce téměř stejně, jako "seiko 5"... omlouvám se..
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Buď ty Glashuette Original nebo GP Seahawk - to GP jsou naprosto geniální a do detailů vymakané, měl jsem možnost je důkladně prozkoumat a rozhodně jim není co vytknout.
tmoris Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 a co Vintage Aquatimer? ja se v tom teda nejak extra nevyznam, ale podle popisu co jsem vygooglil to inhouse je..?
Chumpus Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Jenom k tomu Bremontu, i přes ty vychytávky je to za etu celkem darda a především loni před Vánoci tenhle model jedno britské hodinářství prodávalo v akci za 1500 liber. Od té doby to nikdo za plnou cenu moc nechce kupovat a resale jsou problémový, což hraje pro tebe. Na ebay máš jedny aktuálně za 1800 liber, na fórech jsem viděl za 2000něco a byl to celkem problém prodat.
tombed Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 jdi se seikem do háje na to nemám věk a kila tak už nezbývá než citovat klasika, ty si to už přebereš... Benjamin Buford "Bubba" Blue: ...Jak už jsem říkal. Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů, do sendvičů. A to je asi tak všechno...
stopa99 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Za mna co ine ako JLC...diving Navy Seals.Keramicka luneta ako u Sub,in-house.
tyfo Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 (upraveno) RJ [plevel] A tohle se da sehnat za 200 ? predpokladam ze nemyslel EUR Upraveno 24. května 2011 uživatelem tyfo
Rodkopf Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 [plevel] A tohle se da sehnat za 200 ? predpokladam ze nemyslel EUR No nevím nevím, jak je to v reálu, ale ty některé základnější modely z kolekce DNA jsou kolem 11 tis. USD.
skalis Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Za mna co ine ako JLC...diving Navy Seals.Keramicka luneta ako u Sub,in-house. Tyhle me v realu hrozne zklamaly. Luneta byla volna a mela vuli, ze jsem to u zadnych jinych hodinek nevidel...
Peta-Biker Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 tyhle gs vypadají na fotce téměř stejně, jako "seiko 5"... omlouvám se.. Jo, jo, v podstatě jde o dost podobný hodinky... Kdybych nebyl idiot a srab, protože žádný hodinky mi nevydrží, vždycky chci zkusit něco jiného, tak ty Seika dávno mám. A víš proč? Protože s 95% swiss produkce si v porovnání s tímhle, budeš moct vytříř p.r.d.e.l.
Baker Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Ty GO Sport Evo jsou dobra volba, tady mas recenzi.
tyfo Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 (upraveno) No nevím nevím, jak je to v reálu, ale ty některé základnější modely z kolekce DNA jsou kolem 11 tis. USD. Asi mas pravdu, nevidel jsem to nikdy v realu jen na foto (vizualizaci) a co se objevily vychytavky typu Den a Noc stali kolem $200k-$300k nebo nedej boze "Titanic Cabestan created in tribute to our Planet's oceans" za $500k tak mne ani nenapadlo ze by se to dalo koupit tak "levne". Spise by jsem to videl tak ze ty "normalni" za to se ty prachy dat nevyplati a ty co jsou dovedeny opravdu k dokonalosti tak tam ta cena bude mimo. Upraveno 24. května 2011 uživatelem tyfo
Baker Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Jeste me napadaji Chopard LUC PRO ONE GMT. Neotrele jsou dost a ten kalibr je super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se