Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

vybiram nejake hodinky k dennimu noseni k obleku. Docela rad bych in-house, pruhled na strojek, cenu nekde mezi 4-5 kE. Zatim mam 2 favority: IWC Vintage Ingenieur a nebo Glashütte Original Senator Chronograph XL. Na GO me trochu desi velikost 44 mm, ale zase maji chrono a mozna i lepsi zvuk znacky. IWC zase uz jedny mam, sem s nima spokojenej a sem i Ing, takze by to tak jako pekne sedelo. Dalsi moznost je koupit neco uplne jinyho - treba trochu porusit modni etiketu a proste koupit Suby. Tak co s tim??? Pls, dokopejte me k nakymu rozhodnuti :)

post-3853-085090900 1306345620.jpg

post-3853-011757900 1306345624.jpg

Odesláno

Inzenyry z vintage serie jsou nadherny hodinky. Ja bych si vybral je. Jedine, co mi na nic vadi (docela dost), je prosklene dynko. Strojek je sice na pohled krasnej, ale v korenech tech hodinek je vysoka odolnost vuci magnetickemu poli, a tady musi koreny ustoupit "mode" pruhledu.

Návštěvník Tada
Odesláno

Oboji hodně velký hodinky na nošení k obleku teda. Mě k obleku přišli lehce nadměrečné už Glashuette Senator Sixties Chronograph, které jsou asi o 2mm menší než model XL.

Odesláno

Oboji hodně velký hodinky na nošení k obleku teda. Mě k obleku přišli lehce nadměrečné už Glashuette Senator Sixties Chronograph, které jsou asi o 2mm menší než model XL.

Ja to rikam furt - voblekovky maj mit max. 32mm, maj stat do tri kil a pokud mozno Prim Traktor z bazaru. K veci: Kup Panerie, budes aspon trosku vycnivat z rady sedivaku z rozumu.
Odesláno

Ja to rikam furt - voblekovky maj mit max. 32mm, maj stat do tri kil a pokud mozno Prim Traktor z bazaru. K veci: Kup Panerie, budes aspon trosku vycnivat z rady sedivaku z rozumu.

na to staci fialovy sako a/nebo bily ponozky v cernejch mokasinech. bude neprehlednutelnej king.

Odesláno

Traktory mam, ty sou dobry, vemu si je teda dneska do prace, ale stejnak proste potrebuju novy hodinky :)

Paneraje a Zenithy jsem nikdy nejak moc nevnimal. Zkusim se na ne podivat behem vikendu.

A co ty Suby, je to blby? Me se zda, ze mit hodinky na tahu je sice k obleku divny, ale zase pohodlny v lete a tak.

Odesláno

Traktory mam, ty sou dobry, vemu si je teda dneska do prace, ale stejnak proste potrebuju novy hodinky :)

Paneraje a Zenithy jsem nikdy nejak moc nevnimal. Zkusim se na ne podivat behem vikendu.

A co ty Suby, je to blby? Me se zda, ze mit hodinky na tahu je sice k obleku divny, ale zase pohodlny v lete a tak.

No, Suby jsou super, ale k čemu mít dvoje obdobný hodinky? Potápky máš, to bych si pak řekl, zda není lepší koupit Suby a Aquatimery prodat. Předpokládám, že je máš rád - takže raději opravdu něco jiného.

Odesláno

Pokud jsi správnej chronomagor, měl bys vybírat a tudíž i přizpůsobit oblek hodinkám. On ten rybník zdaleka není tak malej, jak by se mohlo zdát. Milis má samozřejmě pravdu s tím vymezením vůči okolí a neznám prostředí, kde by v dresscode byly ryzí oblekovky.

Odesláno

No, Suby jsou super, ale k čemu mít dvoje obdobný hodinky?

zlatý slova. Dokonce bych řekl, že aquatimer a submariner jsou úplně stejný. Vlastně všechny hodinky jsou úplně obdobný. Proč teda vůbec, Sakra, potřebuješ dvoje?
Odesláno

suby jsou kategorie sama pro sebe. Ty jsou tak průměrný, že jsou obdobný všemu co má tah, lunetu a datum.

Suby a datum? :eek: Co to tady placas?

A, maty, tak uz se tomu nevzpirej! Kup si suby, stejne ten cervik uz hloda :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...