quest987 Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Vítej zpět v plné síle-dle tvých nových vláken.Na tvá vlákna plné úžasných hodinek jsem se těšil.
Bert Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Skvělý kamaráde. Vítej nazpět. Mám z Tebe ohromnou radost. Nezbyde mi, než nějaká ta cesta na sever :-)
Návštěvník Snow Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Budu se těšit !! Předběžně jsme s Jirkou M916 mluvili o tom, že bychom mohli ještě do prázdnin uskutečnit nějaký ten srázek.
Bert Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Budu se těšit !! Předběžně jsme s Jirkou M916 mluvili o tom, že bychom mohli ještě do prázdnin uskutečnit nějaký ten srázek. Dobrý nápad. Jenom prosím ne 23.6. Podrobnosti časem.
Alina Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 To je až neuvěřitelný, že je člověk po vážné operaci mozku doma tak rychle
Honza.manta Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Takže se povedlo - please to meet you back - udělal jsi mi radost. A hlavně tím vstupem zpět, já si neumím představit lepší návrat domů, než si dát domácí kafe a cigaretu.
dalilamc Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Držím Ti palce. Ať vše dobře dopadne i v dlouhodobém výhledu. ...a už do toho ´´Tvého´´ vlákna koukej sunout další parádní fotky a odkazy....
Návštěvník ?po Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 konečně ti to klíště vyndali - sem měl strach, že tě vypije
Psuťák Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 držím palce a přeju rychlé uzdravení...
Slim_brno Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Mám rád optimistická vlákna. Takže i za mě - vítej zpátky
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Má, prosím, někdo z kolegů ponětí, jak bude vypadat ta stupidní blokáda ? V pondělí totiž jedu zase pro změnu do nemocnice a nerad bych se ukázal pozdě nebo vůbec. Edit - přijíždím po R10 a pokračuji po Jižní spojce. Upraveno 11. června 2011 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se