Přejít na obsah

Mějte se fajn

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

To je až neuvěřitelný, že je člověk po vážné operaci mozku doma tak rychle :)

Jo, je to fakt neskutečný, co dneska medicína umí. Gamma nůž je dobrý v tom, že tě nekuchaj. Se Snowem si občas povídáme, vážnost jeho problému je v tom, že vlastně nikdo neví úplně přesně, co s tím (nebo s ním). Zkrátka systém pokus (a snad ne) omyl. Takže palec nahoru, taky jsem s ním dnes mluvil, doktoři se trefili správně, omyl se nestal. Teď jen můžeme všichni Romanovi přát, aby to bylo k něčemu dobré a aby to pomohlo. Aby nemusel přijít další pokus - s tím, že to může být třeba i omyl. Držím palce. Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Tak a jsem zase zpátky v klubu.

Nejprve musím všem poděkovat za ohromnou podporu, díky chlapi a Alino !!! Přiznám se, že když jsem pročítal vzkazy, které jsem našel zde i v soukromých zprávách, byl jsem dojatý. Tolik povzbudivých slov, nádhera.

Před chvílí jsem se probudil, díky mým ostatním chorobám mi není zrovna dvakrát extra, možná jsem také jen starý, možná jsem toho už jen moc prožil, kdo ví, ale na chronomag jsem se vrhnul hned jen co jsem dokouřil de facto první, ranní cigaretu, uvařil kotel kávičky a otevřel novou krabičku Kentek.

Myslím, že mi bude dnes v noci s chronomagem a s vámi všemi bude hned líp.

Odkaz ke komentáři

Kdysi, v mládí jsem také kouřil.I měl jsem autonehodu a byl jsem trochu dolámán a nechutnalo mi kouřit.Po pár týdnech mi zase začalo chutnat a byl to neklamný symptom návratu k normálu.Teď už třicet let nekouřím, ale vím, že to funguje i u jiných lidí.Tím chci říct, že jsi téměř zdráv.Gratuluji.

Upraveno uživatelem HAIRYPAW
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...