lib Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 No, už by Snow měl bý konečně zpátky i tady! Dlouho sem nikdo nepostnul žádný obskurní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Hustyyyyy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 To je až neuvěřitelný, že je člověk po vážné operaci mozku doma tak rychle Tak držím palce, ať už to nikdy v životě nezažiješ a jsi v pohodě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Pitomec jeden takovejch starostí nám všem udělat, platí pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 To je dobrá zpráva paráda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 To je až neuvěřitelný, že je člověk po vážné operaci mozku doma tak rychle Gamma kudla je Gamma kudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Gamma kudla je Gamma kudla To mělo být do vlákna Survival nožíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) To je až neuvěřitelný, že je člověk po vážné operaci mozku doma tak rychle Jo, je to fakt neskutečný, co dneska medicína umí. Gamma nůž je dobrý v tom, že tě nekuchaj. Se Snowem si občas povídáme, vážnost jeho problému je v tom, že vlastně nikdo neví úplně přesně, co s tím (nebo s ním). Zkrátka systém pokus (a snad ne) omyl. Takže palec nahoru, taky jsem s ním dnes mluvil, doktoři se trefili správně, omyl se nestal. Teď jen můžeme všichni Romanovi přát, aby to bylo k něčemu dobré a aby to pomohlo. Aby nemusel přijít další pokus - s tím, že to může být třeba i omyl. Držím palce. Upraveno 31. května 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Tak a jsem zase zpátky v klubu. Nejprve musím všem poděkovat za ohromnou podporu, díky chlapi a Alino !!! Přiznám se, že když jsem pročítal vzkazy, které jsem našel zde i v soukromých zprávách, byl jsem dojatý. Tolik povzbudivých slov, nádhera. Před chvílí jsem se probudil, díky mým ostatním chorobám mi není zrovna dvakrát extra, možná jsem také jen starý, možná jsem toho už jen moc prožil, kdo ví, ale na chronomag jsem se vrhnul hned jen co jsem dokouřil de facto první, ranní cigaretu, uvařil kotel kávičky a otevřel novou krabičku Kentek. Myslím, že mi bude dnes v noci s chronomagem a s vámi všemi bude hned líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 tož vítej, je fajn, použiju li "naší chronomagoří" terminologii, že to šlo rozleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 kurna roman, akurat som vcera prestal fajcit a teraz mi ty zacnes robit chute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 to su povzbudzujuce riadky a potesujuce,tak rychlo zase tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 to tombed - kdo ví . Proces uzdravení, který je navrch hodně nejistý, je běh na dlouhou trať. První výsledky by se měly objevit za čtvrt roku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Vitaj spat. Vidim ze si nezostal nic dlzny svojej povesti a uz som sa stihol pozriet na novinku co si postol. Nech sa ti v buducnosti dari ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Pozerám, že Snow sa už plne Grahamsky zapojil, to znamená že chronomentálne je v poriadku! edit: sme sa pekne s patom trafili Upraveno 31. května 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Vítej zpět,zotavuj se a pookřívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 vitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAIRYPAW Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Kdysi, v mládí jsem také kouřil.I měl jsem autonehodu a byl jsem trochu dolámán a nechutnalo mi kouřit.Po pár týdnech mi zase začalo chutnat a byl to neklamný symptom návratu k normálu.Teď už třicet let nekouřím, ale vím, že to funguje i u jiných lidí.Tím chci říct, že jsi téměř zdráv.Gratuluji. Upraveno 31. května 2011 uživatelem HAIRYPAW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 asi ještě nemůžeš. už dneska taky skoro nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Vítej zpátky a na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se