Marhys Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 (upraveno) Dobrý den, nějakou tu dobu sleduji zatím pasivně zdejší fórum. Chci si udělat radost koupí hodinek a při brouzdání po netu jsem objevil tohoto výrobce. Jelikož u nás v čechách tyto hodinky nikdo neprodává, obracím se na Vás jakožto odborníky jestli Vám tato značka a výrobce něco říkají. Děkuji za jakoukoli odpověď. Adresa na hodinky je : www.hysek.com Bohužel se mi nepodařilo stáhnout ani jednu fotografii. Upraveno 29. května 2011 uživatelem Marhys
Návštěvník admira Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Kvalitne zpracovane hodinky, urcite ti udelaji radost.
Frantik Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Ceny jsou v desitkach tisíc dolarů, tak to si udelas poradkou radost http://www.worldofluxuryus.com/watches/Hysek/Abyss/301_302.php
Bert Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 A hlavně se pak ,prosím, nezapomeň tady na fóru pochlubit! Držím palce.
habadej Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Za ty prachy dobrej kauf. Di do nich!
Marhys Odesláno 29. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Díky za rychlé reakce, skouknul jsem ten web co zmínil Frantík. No....... a jsem fakt dost nad rámec možností já si dokážu vybrat no co pár stavebek a jsou doma.Ještě jednou všem dík
Andrew Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Ony jsou ale i levnější modely v cenách desítek tisíc Kč: chrono24
Marhys Odesláno 29. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Ony jsou ale i levnější modely v cenách desítek tisíc Kč: chrono24 Jj už jsem koukal a pár favoritů samosebou je. Tyhle mě zajímaly protože nesou jméno stejné jako já , ale na to fakt jaksi nemám
Andrew Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 ...Tyhle mě zajímaly protože nesou jméno stejné jako já... Ty jsi Jorg?
Marhys Odesláno 29. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Ty jsi Jorg? Ne ale Hysek, škoda že Jorg není strejda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se