organic Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Neni lepší čerstvá poctivá sekaná s pivním rohlíčkem v osum ráno v Nuslích na stojáka u řezníka? Jediný mínus je, že tam člověk nepotká nějakou tu Monu a pokud jo, tak bude cinklá tak akorát Karlínem... Jó taky se dá...Nejsem žádný snob, ale sekačku bych v osum ráno v sobě dlouho neudržel. Stejně mám nejlepší kantýnu doma. To, co občas vykouzlí drahá polovička neservírují v žádné luxusní restauraci. A Mona by se taky časem okoukala, jako každá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Mám na cestě Suunto Core Light Green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Tak já se těším na funglovky suma, modrou verzi. Mají zatím za sebou trasu JP - US - UK, teď už to je jen kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 V tomhle počasí asi na Dušičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 tak ja se tesim, az bude Ricous ty modre Suma prodavat. ted jsou uz na trase UK - CR a ja jsem prvni v rade, az se mu prestanou libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 tak ja se tesim, az bude Ricous ty modre Suma prodavat. ted jsou uz na trase UK - CR a ja jsem prvni v rade, az se mu prestanou libit Von na ne stejne nejdriv bude cpat Safir s AR jak ho znam .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 no asi na první sníh to počasí,zima co je dnes tomu nasvědčuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Von na ne stejne nejdriv bude cpat Safir s AR jak ho znam .... Nebude Dane. Jsou to dokonale hodinky tak, jak jsou z vyroby. Mel jsem je vcera na ruce a vubec, ale vubec se mi nechtelo mu je poslat. A to se mi fakt snad jeste nestalo, prestoze delam tranzitni stredisko uz celkem dlouho a proslo mi rukama ledacos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Nebude Dane. Jsou to dokonale hodinky tak, jak jsou z vyroby. Mel jsem je vcera na ruce a vubec, ale vubec se mi nechtelo mu je poslat. A to se mi fakt snad jeste nestalo, prestoze delam tranzitni stredisko uz celkem dlouho a proslo mi rukama ledacos. Jsou to fakt super hodinky. Rad je nosim (mam cerne). Bohuzel jsem je koupil s bouchnutou lunetou. Vcera se mi ale podarilo sehnat komplet lunetu v holandsku tak se tesim - budou jak nove. A do budoucna na ne ten safir dam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Tak teď mě sice rupla plánovaná 3-týdenní dovolená, ale aspoň jsem zdravej, takže jsem spíš na nule. Těším se, že tu někdo nabídne nějakej pěknej kousek hodinek a já si udělám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Jsou to fakt super hodinky. Rad je nosim (mam cerne). Bohuzel jsem je koupil s bouchnutou lunetou. Vcera se mi ale podarilo sehnat komplet lunetu v holandsku tak se tesim - budou jak nove. A do budoucna na ne ten safir dam... Já mám černé se safírem od ricouse kupované na začátku roku a pořád mě dostávají jak jsou super. Přesně jak psal little_w, dají se na ruku a sedí jako p...l na hrnec. Na kolik tě vyšla ta nová luneta, tak jsem ji trochu pochroumal. Trochu o nové taky uvažuji. Kdyžtak klidně SZ, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Já mám černé se safírem od ricouse kupované na začátku roku a pořád mě dostávají jak jsou super. Přesně jak psal little_w, dají se na ruku a sedí jako p...l na hrnec. Na kolik tě vyšla ta nová luneta, tak jsem ji trochu pochroumal. Trochu o nové taky uvažuji. Kdyžtak klidně SZ, díky. No shanel jsem ji zase docela dlouho. Nakonec jsem sehnal s modrou vlozkou, to mi ale nevadi protoze moje cerna vlozka je 100% tak to jenom prohodim. A nebyla to zadna lace bohuzel - 50 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Von na ne stejne nejdriv bude cpat Safir s AR jak ho znam .... No jo, vono to tak asi bude... Tak už někde něco objednej, přidím se. A rád bych ten širší tah, protože 20 - 18 je na moji pracku málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Já mám černé se safírem od ricouse kupované na začátku roku a pořád mě dostávají jak jsou super. Přesně jak psal little_w, dají se na ruku a sedí jako p...l na hrnec. A nechceš mi prodat ten tah, na kterym jsou? Nebo vyměnit za originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 A nechceš mi prodat ten tah, na kterym jsou? Nebo vyměnit za originál. Kruh se uzavira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 No jo, vono to tak asi bude... Tak už někde něco objednej, přidím se. A rád bych ten širší tah, protože 20 - 18 je na moji pracku málo... No vcera jsem u Harolda objednal jedny rucky.. Dalsi objednavku planuju az za mesic. Ale on nam slevu na postovny neda ani kdyz to objedname najednou takze cekat nemusis. Kdyz budes potrebovat - dej vedet, pomuzu ti s objednavkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) tesim se na sobotu, prijdou breitlingy superocean heritage 46 mm cerna luneta, stribrny cifernik Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem Yubari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 konečně jsem viděl trailer na další sezónu dextera, na to se těšim dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Na poštu pro náhradní díly (které nepotřebuji) pro hodinky, které mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Se těším na sobotu, až narvu 300l švestek do sudů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se