Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já už jsem to tady kdysi psal a myslím si to pořád - náboženství je vedlejším produktem podvýživy. Nejvíce zjevení a božích vnuknutí se událo, když lidé drželi půst či hladovku.

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je vidět, že jste si o Jediismu jako většina národa nic nezjistili a jen blbě tlacháte. Nejdřív zjistit věrohodné informace, třeba se i pobavit s někým kdo to myslí vážně a až pak kritizovat. Jsem členem společenství, které je sdruženo na stránkách www.jediismus.ic.cz, snažíme se o aktivní fungování, se zakladateli církve nemáme nic společného (lze se dočíst na již jmenovaných stránkách) a určitě nejsme nějaká sekta plná divných nespolečenských lidí. Máme mezi sebou všechny věkové kategorie z různých společenských vrstev.

Rozlišují se tři typy lidí kolem jediismu: 1) fandové Star Wars, kteří to mají jako koníčka pro zábavu na Conech, 2) skupina snažící se vytvořit církev, 3) skupina lidí myslící to stejně vážně jako kterékoliv jiné náboženství a plně žijící podle nějakých zásad a principů (to jsme my - jediismus.ic.cz).

Pro případné reakce na můj příspěvek - moc často zde nebývám.

Odesláno

A je tam i celkem živé fórum:

Jediismus - Fórum

Kdo je online

Celkem je online 1 uživatel :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 návštěvník (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)

Nejvíce zde současně bylo přítomno 11 uživatelů dne ned led 30, 2011 11:03 pm

Chtěl jsem nakouknout, ale bez registrace mě to tam nepustilo. :( A na to, abych se registroval, nemám Sílu.

Odesláno

Většina všech ras ve vesmíru věří, že vesmír stvořil nějaký bůh. Jen jedna rasa si myslí že vesmír vyfrkl z nosu velký zelený křečopažout.

EDIT: Pozdrav pažout.

Odesláno (upraveno)

No hlavně je to dobrá recese fanoušků Star Wars. Já mám ve formuláři pro sčítání osob vyplněno víra/vyznání JEDI :starwars:

S ohledem na tohle vznikla recesistická vlna, kdy se při sčítání v různých zemích k tomu přihlásilo statisíce lidí. Moc se těším jak s tím budou sociologové pracovat.

EDIT: Provázej tě síla

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Příspěvek člena otilrak moc na recesistu nevypadá .... Za jeho větu o blbém tlachání byl chvíli jen malý kousek od letenky do banánové republiky s návratem tak za týden :-)

Odesláno

Letenka...tyden... Hmmm, fuerteventura vola :)

Coz nic nemeni na tom, tze z ciste religionistickeho hlediska (jsem verici a nejakej cas jsem tomu venoval i na urovni studia) je to megavelka pico*ina :D

Odesláno

Příspěvek člena otilrak moc na recesistu nevypadá .... Za jeho větu o blbém tlachání byl chvíli jen malý kousek od letenky do banánové republiky s návratem tak za týden :-)

No tak ona se vždycky najde skupina "šílenců" co z relativně neškodné věci dělá haló. Teď se mi vybavuje jeden můj bývalý kolega. Ten ujížděl na indiánech. Oblékal se jako indián, česal se jako indián, spal v teepee jako indián... no zkrátka když začal nabízet svoji manželku s tím že indiáni to tak dělali běžně, tak jsem pochopil že to asi myslí vážně :D

Odesláno (upraveno)

red dwarf> speedy super, ale triko trochu slabota, já mám právě na sobě těžší kalibr

Posted Image

Odesláno

Je vidět, že jste si o Jediismu jako většina národa nic nezjistili a jen blbě tlacháte. Nejdřív zjistit věrohodné informace, třeba se i pobavit s někým kdo to myslí vážně a až pak kritizovat. Jsem členem společenství, které je sdruženo na stránkách www.jediismus.ic.cz, snažíme se o aktivní fungování, se zakladateli církve nemáme nic společného (lze se dočíst na již jmenovaných stránkách) a určitě nejsme nějaká sekta plná divných nespolečenských lidí. Máme mezi sebou všechny věkové kategorie z různých společenských vrstev.

Rozlišují se tři typy lidí kolem jediismu: 1) fandové Star Wars, kteří to mají jako koníčka pro zábavu na Conech, 2) skupina snažící se vytvořit církev, 3) skupina lidí myslící to stejně vážně jako kterékoliv jiné náboženství a plně žijící podle nějakých zásad a principů (to jsme my - jediismus.ic.cz).

Pro případné reakce na můj příspěvek - moc často zde nebývám.

Zaujimalo by ma ci si Ti ludia uvedomuju celu tu absurditu... niekto natocil par sci-fi filmov so sice silnym, ale stale len vymyslenym svetom (poznamka: Star Wars mam naozaj velmi rad, rovnako Pana Prstenov, co je podla mna nieco podobne, akurat ten svet je omnoho detailnejsi) a oni sa citia ako postavicky z toho filmu... .

Schvalne som to pritiahol za vlasy, ale ved sa predsa bavime o dospelych ludoch... :sad01_anim:

Ako recesiu to beriem.

Odesláno

Zaujimalo by ma ci si Ti ludia uvedomuju celu tu absurditu... niekto natocil par sci-fi filmov so sice silnym, ale stale len vymyslenym svetom (poznamka: Star Wars mam naozaj velmi rad, rovnako Pana Prstenov, co je podla mna nieco podobne, akurat ten svet je omnoho detailnejsi) a oni sa citia ako postavicky z toho filmu... .

Schvalne som to pritiahol za vlasy, ale ved sa predsa bavime o dospelych ludoch... :sad01_anim:

Ako recesiu to beriem.

no vidíš. a vem si lidi, který věří na matrix! ty věci mají jedno společný - inspiraci buddhismem a taoismem. původní (nenáboženský) myšlenky b. a t. nepotřebujou žádnou atraktivní postmoderní nástavbu, pokud se o nich vážně uvažuje. ale umělecká dílka, která to dělají jsou fajn. jen se nesměj brát "doslovně", jinak člověk blbne :)
Odesláno (upraveno)

Kult matrix vychází z kyberkulturních tendencí a emergentismu, proto se to protíná s realitou, jelikož je to reálný filosofický směr.

Odesláno (upraveno)

a je to tady :)

no něco se ti na tom nezdá? Emergentismus je nejaktuálnější fil. směr současosti. A pojem matrix je vědeckým diskursem plně přijat na přelomu 70.-80. let v oboru filosofie, neurologie a genetiky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...