Jehlan Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 51 minutami, Humanzero napsal: Nechal sis WBD? Ne, už mě to plácání omrzelo. Paradoxně jsem něco vydělal na WBD i INTC , ale teď mám jen pár kusů EL ( 88 průměr) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Já vydržel a WBD neprodával. EL půjde nahoru, čekal jsem to dřív 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Vidíte ty svíčky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Jojo pěkný pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září A Káva bude mít stejný problém. Krize na londýnském trhu s kakaem: Nekvalitní zásoby a cenové výkyvy ovlivňují globální trh | Hrot (hrot24.cz) Takže čaj a sojový suk nebo kokosový kmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Já kupuju kávu za 4roky zdražení 9kč/100g, čokoláda zdražení v jednotkách korun na tabulku, převážně Itálie v malým krásku. Zdražovat prý zkouší hlavně Rakušani tak majitelka nebere. Cenám korporátů Mondelez a spol se směje , kvalitě obzvláště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 8 minutami, Humanzero napsal: Já kupuju kávu za 4roky zdražení 9kč/100g, čokoláda zdražení v jednotkách korun na tabulku, převážně Itálie v malým krásku. Zdražovat prý zkouší hlavně Rakušani tak majitelka nebere. Cenám korporátů Mondelez a spol se směje , kvalitě obzvláště Je mi jasné, že ta nekvalitní, stará plesnivá a zatuchlá položka bude po důkladném technologickém obohacení o lecitin a ethylvanilin a palmojádrový tuk distribuována (ve formě čertů, mikulášů, zajíců a vajec) převážně na východní trh za ceny jakostní suroviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září A bude se to jmenovat studentská pečeť v akci za 69,90 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Vždycky mě bodne u srdíčka, když narazím na něco, kam jsem před rokem chtěl dát peníze a nedal, protože to nevypadalo dobře. No a hele na Lumen a Rolls-Royce... Aspoň ten Neonode frčí, už +500% 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Konečně se ruďoši v Číně probudili 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 38 minutami, Humanzero napsal: Konečně se ruďoši v Číně probudili A ti naši - piráti, možná půjdou od válu. Takže bude moci ODS býti ODS. Samé lepší zprávy - pro trh. Minimálně pro ČEZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září No moc optimismu nevidím. Dlužena za rok zase udělá sekeru další bilion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Babiš potřebuje utýrat korunu, aby mu inflace sežrala dluhy, které nasekal skupováním zemědělství a chemiček atd., navíc potřebuje spalovací motory, aby bylo kam přimíchávat tu jeho řepku, Když už má monopol. Taky potřebuje levnou ruskou ropu a plyn na výrobu v chemičkách, mimo jiné hnojiv. Takže tam je směr jasný. Slabá koruna, drahé západní zboží, dovoz z východu. Koblihe, řepke, motýle... Něco jako kdyby ti do konce života servírovali jídlo od Babici, zabalené v MFDnes. 1 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Naprostý souhlas. Ještě nás čeká 5vln EET a každou neděli losování novýho kaďáka z účtenek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Že by se EL Stock probudil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 1 hodinou, Jehlan napsal: A ti naši - piráti, možná půjdou od válu. Takže bude moci ODS býti ODS. Samé lepší zprávy - pro trh. Minimálně pro ČEZ Proc zrovna pro CEZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 27 minutami, Humanzero napsal: Že by se EL Stock probudil? no teď jsem kouknul před 28 minutami, Prochy68 napsal: Proc zrovna pro CEZ? pokračování / konec WFT ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 4 minutami, Jehlan napsal: no teď jsem kouknul pokračování / konec WFT ? A pirati s tim maji co? Nebo mi neco unika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Ahoj rád bych se zeptal zkušenějších borců, co si myslí o této nabídce https://www.smarty.cz/Investori Podrobné podmínky viz. přílohy. Pokud to sem nepatří tak mě prosím upozorněte, smažu. Chci pro jistotu upozornit, že mě to zajímá jako investice a nejsem nijak na nabídku navázán. 1_Emisní_podmínky_Smarty BRANDS – série Retail 2024_I.pdf 2_Smlouva-o-upisu-dluhopisu_Smarty BRANDS – série Retail 2024_I. VZOR.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Myslím, že teď se před 5 minutami, Prochy68 napsal: A pirati s tim maji co? Nebo mi neco unika? Když se bude ODS držet pravicové politiky (což v paktu s piráty nejde) tak je nasnadě zrušení WFT - penalizace ziskovosti. A pokud piráti prásknou dveřmi, začne boj o pravicové voliče. Akcionářů čez - fyz.os. které přichází o dividendu je 160 000 plus jejich rodiny. Dejme tomu 400 000 voličů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se