Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 neni rolex, jako rolexjakože je některej horší ? .... to by jeden neřek, když je to rolex .... to sou věci na tom světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 no .... a prej lepší než zlato ..... jeden by řek, že se to prodá i čerstvě po vytažení z popelnice von ten rolex bude poklad asi jenom v mozku některejch jedinců .... tady se válej minimálně desatery a na chrono24 je toho 1366 stránek !!! = na prodej ... hehe hustý No protože je nikdo na investici nekupuje. Nikdo jich nekoupí 20 kusu a nesysli v trezoru, jakoze je za 10 let bouchne se ziskem. Vždy tady zaznívá, ze jako KDYBY si tehdá a onehdá koupil Rolady za kilo, tak bys jako dneska měl dvě. A bla bla bla furt dokola. Ale NIKDO to tehdá a onehdá neudělal, protože to nikdo nevěděl. Je to už trochu jako zasekla deska. Já měl taky patery Rolady a asi bych na tom něco vydělal, ale jako investice je to blbost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Přesně tak, prostě je to naše vášeň a je samozřejmě fajn, že si tu cenu víceméně drží. Neznám jinej koníček, kterej by byl tak málo prodělečnej a navíc si ho mohl člověk vzít kdykoliv na ruku a užívat si ho. Jako investicí bych to asi nenazýval, ale je fajn mít peníze v této formě, člověk je pak aspoň neutratí za větší pitchoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Přesně tak, prostě je to naše vášeň a je samozřejmě fajn, že si tu cenu víceméně drží. Neznám jinej koníček, kterej by byl tak málo prodělečnej a navíc si ho mohl člověk vzít kdykoliv na ruku a užívat si ho. Jako investicí bych to asi nenazýval, ale je fajn mít peníze v této formě, člověk je pak aspoň neutratí za větší pitchoviny Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 to už je 30 letno doprdelky. Ale ten cas leti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 No protože je nikdo na investici nekupuje. Nikdo jich nekoupí 20 kusu a nesysli v trezoru, jakoze je za 10 let bouchne se ziskem. Vždy tady zaznívá, ze jako KDYBY si tehdá a onehdá koupil Rolady za kilo, tak bys jako dneska měl dvě. A bla bla bla furt dokola. Ale NIKDO to tehdá a onehdá neudělal, protože to nikdo nevěděl. Je to už trochu jako zasekla deska. Já měl taky patery Rolady a asi bych na tom něco vydělal, ale jako investice je to blbost!toz ja je tehda koupil a pri stavbe domu prodal a i to neco hodilo, ale nebylo to v radu let, spis mesicu. v podstate jediny rolady, kde sem sel do minusu, byly bicolor keramicky gmt. jinak bud nula, nebo lehce plus. a to me na tom taky bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Já to taky neberu jako kus kovu, který se zhodnotí. Prostě člověk má peníze (třeba i jednorázově, nebo našetřené) a koupí hodinky, které se mu líbí. nerozfrcá to do mnoha hovadin, které za čas vyhodí nebo prodá s obrovskou ztrátou (třeba jako 50" plasmu koupenou před mnoha lety za 200 tis.). Pokud koupí hodinky chytře (tedy nejde k AD a nevysolí pultovou cenu minus 5-7%), tak na tom neprodělá, to že hodinky mají u AD za 6 let cenu, kterou by už nedal, je běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 neni rolex, jako rolex, vali se tu OP39 a Expy, neni to tak zadany model.Jak ze nejsou expy zadany, vzdyt jeste nedavno jsi mel troje, mozna jeste mas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 sak mam dvoje, a az je budou zoufalci poustet kolem 110, tak si koupim dalsi OP39 za kilo taky nebudou marny, to si taky koupim, pro strycka prihodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 toz ja je tehda koupil a pri stavbe domu prodal a i to neco hodilo, ale nebylo to v radu let, spis mesicu. v podstate jediny rolady, kde sem sel do minusu, byly bicolor keramicky gmt. jinak bud nula, nebo lehce plus. a to me na tom taky bavi.Tys je koupil pro zábavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 sak mam dvoje, a az je budou zoufalci poustet kolem 110, tak si koupim dalsi OP39 za kilo taky nebudou marny, to si taky koupim, pro strycka prihodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 (upraveno) ... A ktery tedy koupit dneska, ktery mi hodej do 5 let nejvic? :-) Tudorky ? :-) Upraveno 8. května 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 http://www.auto.cz/poptavka-po-starych-skodovkach-roste-a-s-ni-i-ceny-renovace-stoji-statisice-korun-95057 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 ... A ktery tedy koupit dneska, ktery mi hodej do 5 let nejvic? :-) Tudorky ? :-)ty vcerejsi DJ2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 V chudších krají je 1000MB ještě stále auto na každodenní použití, někteří samozřejmě neví co by chtěli http://www.rajveteranu.cz/model-57-302-skoda-1000-mb ... A ktery tedy koupit dneska, ktery mi hodej do 5 let nejvic? :-) Tudorky ? :-) Těžko říci, je to vždy trochu sázka do loterie. Sázka na jistotu jsou vybrané modely Daytona, některé Rolex (Comex, double Red apod.) prudce navýšily ceny, ale dnes se už dostaly na stabilní úroveň, takže klesat nebudou, ale závratně stoupat v nejbližších letech taky ne, pak vždy rostly Rolex full gold. sibirnaya: já tomu dával 5 minut, že se prodají, no bylo to 15 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Josefe kež bys měl pravdu s tema full goldama :-) každopadně rolex koupene za 150 budou vzdy lepsi nez 150k ulozenych v komercni bance, mysleno z dlouhodobeho hlediska v dnesni době. P.S. ještě nikdy jsem na hodinkách neprodělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Josefe kež bys měl pravdu s tema full goldama :-) každopadně rolex koupene za 150 budou vzdy lepsi nez 150k ulozenych v komercni bance, mysleno z dlouhodobeho hlediska v dnesni době. P.S. ještě nikdy jsem na hodinkách neprodělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Já vycházím z mnohaleté statistiky a full gold byl vždy v "předních liniích" ziskovosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 vzdycky ocel, aji u pateku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 No vždy jsem chtěl mít i něco v goldu a toto mi přišlo jako dobrej kompromis mezi slitkem a rlx jde jen o ochranu papíru v nejtěžších dobách.....a k tomu všemu miluji modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se