jirovskyzby Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Ahoj,chtěl bych si pořídit hodinky s jednou rafikou (ideálně 24 hod), bez komplikací, průměr min 40 mm (raději více), bílý ciferník, swiss made automaty, kožený řemen. Poradíte, popř. doporučíte nějaký model? Jelikož ještě nemohu inzerovat, prosím i případné nabídky. Předem díky, Zb.
Slim_brno Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Kdybys netrval na tom "swismejdu", co tohle? Ten design je imho dost povedenej http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=729
NIGHTinGALE Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Mrkni na www.chronoshop.cz, patří zdejšímu členovi Kubsonovi, v nabídce má hromadu jednoruček Meister Singer. Sice to není swiss made produkce, ale made in Germany, což ovšem jejich kvality nikterak nesnižuje. Spíše naopak.
jirovskyzby Odesláno 11. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Tak ty jsou nádherné :-) webkit-fake-url://E6A04262-E755-4E50-B823-7D78A1F4ED78/1215282327.jpg
quequeek Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 myslím, že v tomhle případě absence puncu "swiss made" vůbec neva
jirovskyzby Odesláno 11. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Souhlas, navíc v sobě mají ETA :-), díky za doporučení, budu o nich přemýšlet, Zb.
maama Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 (upraveno) já jsem si zrovna včera jedny MeisteSingery pořídil a na dýnku mě překvapil nápis Swiss made. máte pro to nějaké vysvětlení? není to aktuální model. je možné, že se stěhovali anebo to označení používají jako marketingově zajímavější značky než made in Germany, když dosáhli určitého procenta součástí používaných při výrobě hodinek, které je potřebné pro udělení značky Swiss made? Upraveno 11. června 2011 uživatelem maama
quequeek Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 já jsem si zrovna včera jedny MeisteSingery pořídil a na dýnku mě překvapil nápis Swiss made. máte pro to nějaké vysvětlení? není to aktuální model. je možné, že se stěhovali anebo to označení používají jako marketingově zajímavější značky než made in Germany, když dosáhli určitého procenta součástí používaných při výrobě hodinek, které je potřebné pro udělení značky Swiss made? nejspíš je v nich švýcarská ETA, ale procento použitých částí holt nestačí na swiss made na cifru
maama Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 (upraveno) nejspíš je v nich švýcarská ETA, ale procento použitých částí holt nestačí na swiss made na cifru jo takhle, takže potřebujou jiný procento k imístění na cifr a jiný na dýnko? je tam Unitas. překvapila me absence zmínky o Německu. je to na třetí fotce vlevo blbě schovaný v odrazu. edit: link http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38910-meistersinger-scrypto-unitas/page__view__findpost__p__599755 Upraveno 11. června 2011 uživatelem maama
Návštěvník admira Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31815-levne-jednorucky/
Patrik Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Jeden model měl i Fortis (od designéra Sachse), ale jestli je ještě k dostání netuším.
pikec Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Jednoručky 24hod ? To už je odečet času tak +/- 15min, né? Já mám tyto, je to němec a tiká tam ETA.
kubson Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 MeisterSinger je Swiss made - firma německá, výroba ve Švýcarsku, ale pokud se nepletu 24h v nabídce nemají. U botta-Design jsou 24h quartzové UNO24
Climber Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Perfektní je Meistersinger Perigraph se safírovým číselníkem. Nechci Tě navádět, ale podívej se jen pro zajímavost na verzi s hnědým číselníkem, která je nádherná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Tohle jsou ty Fortisky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 jo takhle, takže potřebujou jiný procento k imístění na cifr a jiný na dýnko? je tam Unitas. překvapila me absence zmínky o Německu. je to na třetí fotce vlevo blbě schovaný v odrazu. edit: link http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38910-meistersinger-scrypto-unitas/page__view__findpost__p__599755 když je to na dýnku asi je tím myšlen strojek..., bývá tam něco jako "Swiss made movement" -pár slov k tomu označení tady a tady
jirovskyzby Odesláno 13. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Tohle jsou ty Fortisky Tak to je opravdu super :-)
Patrik Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Bohužel to byla limitka a prý už nikde nejsou . Na druhou stranu, jestli to chápu správně, tak by měly jít udělat z běžných Fortisek stejného typu (tedy model 645). Jen vyndat minutovou ručku a vyměnit hodinovou (za delší) a číselník .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se