Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych si pořídit hodinky s jednou rafikou (ideálně 24 hod), bez komplikací, průměr min 40 mm (raději více), bílý ciferník, swiss made automaty, kožený řemen. Poradíte, popř. doporučíte nějaký model? Jelikož ještě nemohu inzerovat, prosím i případné nabídky.

Předem díky, Zb.

Odesláno

Mrkni na www.chronoshop.cz, patří zdejšímu členovi Kubsonovi, v nabídce má hromadu jednoruček Meister Singer. Sice to není swiss made produkce, ale made in Germany, což ovšem jejich kvality nikterak nesnižuje. Spíše naopak.

Odesláno (upraveno)

já jsem si zrovna včera jedny MeisteSingery pořídil a na dýnku mě překvapil nápis Swiss made.

máte pro to nějaké vysvětlení? není to aktuální model. je možné, že se stěhovali anebo to označení používají jako marketingově zajímavější značky než made in Germany, když dosáhli určitého procenta součástí používaných při výrobě hodinek, které je potřebné pro udělení značky Swiss made?

Upraveno uživatelem maama
Odesláno

já jsem si zrovna včera jedny MeisteSingery pořídil a na dýnku mě překvapil nápis Swiss made.

máte pro to nějaké vysvětlení? není to aktuální model. je možné, že se stěhovali anebo to označení používají jako marketingově zajímavější značky než made in Germany, když dosáhli určitého procenta součástí používaných při výrobě hodinek, které je potřebné pro udělení značky Swiss made?

nejspíš je v nich švýcarská ETA, ale procento použitých částí holt nestačí na swiss made na cifru
Odesláno (upraveno)

nejspíš je v nich švýcarská ETA, ale procento použitých částí holt nestačí na swiss made na cifru

jo takhle, takže potřebujou jiný procento k imístění na cifr a jiný na dýnko? je tam Unitas. překvapila me absence zmínky o Německu. je to na třetí fotce vlevo blbě schovaný v odrazu.

edit: link

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38910-meistersinger-scrypto-unitas/page__view__findpost__p__599755

Upraveno uživatelem maama
Odesláno

Perfektní je Meistersinger Perigraph se safírovým číselníkem. Nechci Tě navádět, ale podívej se jen pro zajímavost na verzi s hnědým číselníkem, která je nádherná.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

jo takhle, takže potřebujou jiný procento k imístění na cifr a jiný na dýnko? je tam Unitas. překvapila me absence zmínky o Německu. je to na třetí fotce vlevo blbě schovaný v odrazu.

edit: link

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38910-meistersinger-scrypto-unitas/page__view__findpost__p__599755

když je to na dýnku asi je tím myšlen strojek..., bývá tam něco jako "Swiss made movement"

-pár slov k tomu označení tady a tady

Odesláno

Bohužel to byla limitka a prý už nikde nejsou :(.

Na druhou stranu, jestli to chápu správně, tak by měly jít udělat z běžných Fortisek stejného typu (tedy model 645). Jen vyndat minutovou ručku a vyměnit hodinovou (za delší) a číselník :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...