Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau, k cemu je prosim vas ta 4. rucicka? mozna je to trapna otazka, ale ja to proste nevim. :) A jinak doporucili byste tento typ hodinek? mate je nekdo na kozenem remeni nebo NATO?

Odesláno

Je to GMT ručka, která měří "alternativní čas", to znamená, že u ní lze nastavit druhou časovou zónu. Jinak ty Steinharty jsou pomerne presna (tzn. trapná) kopie Rolexu, takze bych ti je nedoporucil.

Odesláno

J Jinak ty Steinharty jsou pomerne presna (tzn. trapná) kopie Rolexu, takze bych ti je nedoporucil.

Steinhart Ocean Black DLC možná ano, ale Steinhart Ocean Vintage GMT ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mimochodem ručička spíš ukazuje na 24h stupnici kolik je hodin doma a aktuální čas v příslušné destinaci se nastaví malou a velkou ručkou...

• po 2 týdnech...
Odesláno

GMT rucicka ukazuje predevsim GMT cas

vypadaj jako rolady, ale musim rict ze se mi taky moc libej, uz delsi dobu si je chci koupit, tak jestli mi to jeste chvili vydrzi, tak pujdou domu:)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Steinhart Ocean Black DLC možná ano, ale Steinhart Ocean Vintage GMT ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tak ty cerny jsou jak visity http://www.luxurytyme.com/articles/title99.jpg, akorat v cerny :) Kazdopadne uvazuju o nich jako druhejch hodinkach "do nepohody" k mejm Submarinerum, preci jenom na lyze a tak podobne se mi Rolexy brat nechce :)

Upraveno uživatelem man1k

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...