poles Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Cau, k cemu je prosim vas ta 4. rucicka? mozna je to trapna otazka, ale ja to proste nevim. A jinak doporucili byste tento typ hodinek? mate je nekdo na kozenem remeni nebo NATO?
lolohh Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 K tomu, aby uměly to, co slibují ve svém názvu wiki
Frantik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Je to GMT ručka, která měří "alternativní čas", to znamená, že u ní lze nastavit druhou časovou zónu. Jinak ty Steinharty jsou pomerne presna (tzn. trapná) kopie Rolexu, takze bych ti je nedoporucil.
Diamondking Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 J Jinak ty Steinharty jsou pomerne presna (tzn. trapná) kopie Rolexu, takze bych ti je nedoporucil. Steinhart Ocean Black DLC možná ano, ale Steinhart Ocean Vintage GMT ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Diamondking:jistěže Rolex, porovnáváš jiné hodinky... edit: sakra dal jsem odkaz na fíkovou stránku... radši sem dám fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. června 2011 uživatelem bandicoot
Dantechno Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 No jo...vidíš to, blbě jsem hledal..ujec gůgl my vyjel Rolex GMT jenom s jejich charakteristickýma ručičkama
bandicoot Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Tohle není GMT, ale explorer. Starý a nový.
šíma Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Mimochodem ručička spíš ukazuje na 24h stupnici kolik je hodin doma a aktuální čas v příslušné destinaci se nastaví malou a velkou ručkou...
poles Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 A co říkáte na tady tyhle Orient Men's CFM00004W Power Reserve Semi-Skeleton White Automatic Watch??
Head Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 GMT rucicka ukazuje predevsim GMT casvypadaj jako rolady, ale musim rict ze se mi taky moc libej, uz delsi dobu si je chci koupit, tak jestli mi to jeste chvili vydrzi, tak pujdou domu:)
man1k Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 (upraveno) Steinhart Ocean Black DLC možná ano, ale Steinhart Ocean Vintage GMT ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty cerny jsou jak visity http://www.luxurytyme.com/articles/title99.jpg, akorat v cerny Kazdopadne uvazuju o nich jako druhejch hodinkach "do nepohody" k mejm Submarinerum, preci jenom na lyze a tak podobne se mi Rolexy brat nechce Upraveno 29. července 2011 uživatelem man1k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se