sect Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Pouzdro, které je na fotkách je jedno z prototypových a ciferník v něm je jen otočený.
little_w Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 neser, Hasič! http://www.youtube.com/watch?v=V3DByaG2M_wKlucí když sleduji, jak ten čas běží, můžu si též zamluvit, myslím jako pro vnoučata. Ted je synovi 16, eště vejška a pak se domluvíte na finální verzi? : )
Luk Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Moc moc hezké!!!Klucí když sleduji, jak ten čas běží, můžu si též zamluvit, myslím jako pro vnoučata. Ted je synovi 16, eště vejška a pak se domluvíte na finální verzi? : ) Nestraš! Přece to nebudu předělávat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
saida Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Nechci prudit přátelé ,ale sleduji jak se zde poměrně zdárně rozjíždí další projekt LE ,tak bych uvítal nějakou informaci nebo aspoň motivační foto té naší ! Mám velké svrbění si po dlouhé době něco zakoupit a zdárný konec ( o němž nepochybuji) našeho projektu , by můj hlad mohl ukojit.
Baker Odesláno 11. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jsme jiz ve finale, cekali jsme na ciferniky, resp. az Svycarum skonci prazdniny. Dnes jsem odvezl ciferniky k hodinari a v pondeli zacina finalni kompletace hodinek, tzn. ze koncem pristiho tydne by mely zacit vyjizdet z "vyrobni linky" prvni hotove kousky (pokud nenastane konec sveta nebo jina kalamita). Bohuzel toto jsme proste neodakazali nijak uspisit (termin jsme meli dohodnuty na konec listopadu ). V poslednim lednovem vikendu (patek vecer nebo sobota odpoledne) bychom radi udelali osobni predani vsem zajemcum, kteri budou schopni dorazit do Ostravy (termin jeste potvrdime) proto uz se zamyslejte, zda budete moct dorazit (pendolinem, jancurakem ci leosem jste v Ove za par hodin. Diky za pochopeni a verte mi, to cekani stalo za to.
saida Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 To je skvělá zpráva ! Bohužel určitě nedorazím,ležím se zápalem plic a až se vykurýruji volno nepřipadá v úvahu. Díky !
Jay Doll Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Já mám z Ostravy strach... a hlavně z lidí co tam žijí... nemůžeme se sejít někde kde je bezpečno? Co Monako?
marosh Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Jayi, myslíš si, že jsi vtipný? Už to začíná být nudné.
kejklik Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 V poslednim lednovem vikendu (patek vecer nebo sobota odpoledne) bychom radi udelali osobni predani vsem zajemcum, kteri budou schopni dorazit do Ostravy (termin jeste potvrdime) proto uz se zamyslejte, zda budete moct dorazit (pendolinem, jancurakem ci leosem jste v Ove za par hodin. A co my, kteří nejsme z Prague, pendolina a jančuráky známe jen z novin, u nás jezdí jen motorák a do Ovy nám to trvá 11 hodin tam a 11 hodin zpátky?
sect Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Nechapu, skoro 2 roky se tesit na hodinky a pak mit problem si pro ne prijet . . . . .
little_w Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 nech ho. zbyde na ostatni a jinak nerejpej, jo. treba ja mam objektivni prekazky, tak mi je taky Viktor bude muset holt susit v supleti nez se v regionu objevim Nechapu, skoro 2 roky se tesit na hodinky a pak mit problem si pro ne prijet . . . . .
sect Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Myslel jsem to vseobecne. U Tebe to samozrejme chapu, i kdyz. . . . . . .
honza71 Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 A jeden ma hned lepsi den. Prijedu kdykoliv. Nechci flame, ale co tam na dalnem severu mate za problem se soukromym podnikanim v preprave osob.Uz se to tu par narazek mihlo, ale mam dlouhy vedeni, tak mi zatim nic nedoslo. Klidne do SZ, dik. P.S. Jo a nejaka fotka (pokud mozno ty nasi LE) by fakt potesila.
little_w Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 toz preprava osob funguje bezvadne, pokud to nechces po verejnych prostredcich... pesky, na vlastnim koni, v drozce nebo i v tech smradlavych modernich povozech (myslim, ze tomu rikaji automobil) se z A do B presunu. ale pocital jsem s prelomem unora a brezna... ja maloverny! nu coz, budu se tesit dele = budu mit vetsi radost
honza71 Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 TO little_w : Jestli reagujes na me, tak je to misunderstanding. Ja narazel na Jancuraka, jak mu kluci z Ovy (dalneho severu) rikaji.No a jestli si nereagoval na me, tak ma reakce pouze doklada me tvrzeni, ze mam dlouhy vedeni.
little_w Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 honza71: jo, reagoval. tak sorry. je sobota, dneska si dlouhe vedeni muzu dovolit... ale stejne neprijedu
Luk Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 P.S. Jo a nejaka fotka (pokud mozno ty nasi LE) by fakt potesila. Tak snad tě potěší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Díky Luku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
saida Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Díky ,díky ! Klidně tam vyškrábni ještě nějaký foto.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.