Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli si myslíš, že jsi mě teď odradil, tak Tě asi zklamu :D

Ale vůbec ne. Když pojedem spolu tak budu jenom rád. Mohu s tím počítat? :cheers:

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ještě nějaké fotky prosím, prosím.

Vypadají skvěle !

Odesláno

Ty ručičky...Na jednu stranu se mi moc líbí design šipek na dvou "nosnících", na druhou stranu mi něco našeptává, že by se do těch mezer hodila luminiscence. Ale ta zase není na ciferníku, tak by to bylo divný, kdyby byla jen na ručkách. Takže je to vlastně v pořádku :) Jsou pěkný a co si pamatuju z dávného videa ta vrtule je pěkně hypnotizující.

Odesláno

Udelam maximum pro to, abych je mohl odkoupit, pokud se vubec nekdo takovy vyskytne, kdo by tu krasu chtel prodat..

Tohle jsou hodinky, ktery by zaslouzily mezinarodni publicitu.

S radosti nabizim preklad recenze ci popisneho textu do angliny, treba pro WUS apod.

Odesláno

Kdo tedy jede vlakem?

Ja jedu v 9:12 z hl.n. Pha a zpatky v 16:05 z Ovy Stodolni (Regiojet).

TO JanBeles : Vetsinou se drive nebo pozdeji LE kousky k prodeji objevuji,

ale tady nevim, nevim. Mne se napr. ty hodinky v podstate nelibi, pac se uplne rozchazi

s verzemi, pro ktere jsem v procesu zrodu hlasoval. :D

Ale protoze jsem tu od zacatku a bude existovat jenom 33ks naprosto unikatnich hodinek (narozdil od drtive vetsiny LE vzeslych z bezne produkce), tak si jejich prodej nedokazu predstavit. A tu mezinarodni publicitu jim udelej az nejaky koupis. Kdyz to udelas driv, tak se pak nedoplatis. ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...