Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

tak už váhám jen mezi E,F, H...tak nevím..vše má něco do sebe..

E - jednoduché, prosté - nýty to dokreslí

F - římské číslice jsou docela vhodné i do té dané doby

H - zajímavé, jen ty číslice bych otočil normálně, aby se daly číst.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlasováno, dali jsme s drahou polovičkou C, ale místo IV bych dal IIII. Nějak nám to k hodinkám na tu jakoby dobu pasuje nejvíce. E mě osobně připomíná lodní minu. Ale sneseme i A.

Odkaz ke komentáři

zkuste římský čísla, jak má třeba rolex - tlustý a roztažený. Sice to připomíná hodinky, ale pěkně to vyváží tu masivní vrtuli.

Kdyby to měly být římské číslice, tak jedině varianta C a čtyřka ne IV, ale IIII. To bych také snesl, ale je to takové moc hodinkové, tady byla tak nějak v podtextu idea udělat hodinky spíše nehodinkové (jak se říkalo spíše jako palubní přístroj). Pokud to ještě platí.
Odkaz ke komentáři

Pánové, mám dobrou zprávu - nabídl jsem Bakerovi možnost, kde vyrobit naši atypickou vteřinovku a oslovená firma bere její výrobu, jako výzvu a těší se na detaily :smile_anim: Ve zkratce, laserem se vypálí matrice a těmi následně vyrazí naše vteřinovka. Kdo se bál, že nebude plastická a chtěl si lopatky ohýbat na koleně, může být v klidu.

EDIT: oprava - na šroubu jsou lopatky, nikoli listy...

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám dobrou zprávu - nabídl jsem Bakerovi možnost, kde vyrobit naši atypickou vteřinovku a oslovená firma bere její výrobu, jako výzvu a těší se na detaily :smile_anim: Ve zkratce, laserem se vypálí matrice a těmi následně vyrazí naše vteřinovka. Kdo se bál, že nebude plastická a chtěl si lopatky ohýbat na koleně, může být v klidu.

EDIT: oprava - na šroubu jsou lopatky, nikoli listy...

Paráda! Je třeba upozornit danou firmu, že je přesnost žádoucí a fotografovat se bude o 106 ;) Tak věřím, že se budou snažit:)
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...