funf5 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 A zatím se pokusím držet hloubkoměru, pro ten jsou nesmyslné římské čísice i cokoli ve formátu 01, 02.... uvídíme, co se protlačí do druhého kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 OT: Jen jak se tu kdysi řešila ta "loděnka", tak jsem dnes na mobilmanii našel docela zajímavou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 tak už váhám jen mezi E,F, H...tak nevím..vše má něco do sebe..E - jednoduché, prosté - nýty to dokreslíF - římské číslice jsou docela vhodné i do té dané dobyH - zajímavé, jen ty číslice bych otočil normálně, aby se daly číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Ja myslim, ze vzhledem k tomu, jak dopadla gilos a okruzi s minutovou stupnici, jsou jednoduche indexy E nejlepsi. Uz by mi to prislo precislovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Hlasováno, dali jsme s drahou polovičkou C, ale místo IV bych dal IIII. Nějak nám to k hodinkám na tu jakoby dobu pasuje nejvíce. E mě osobně připomíná lodní minu. Ale sneseme i A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Tak já dával A. Pokud bude jedna ručka "ukrytá", už tak to dá "práci" na první pohled určit čas. No a s číslama by to mohlo být jednodušší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Tak já dával A. Pokud bude jedna ručka "ukrytá", už tak to dá "práci" na první pohled určit čas. No a s číslama by to mohlo být jednodušší... Souhlasím, bez čísel to nebude úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Ja teda davam po dlooooooouhem premysleni D.Protoze to ma byt "hloubkomer" a ten ma cisla.Protoze to jsou nejmene rusiva cisla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 zkuste římský čísla, jak má třeba rolex - tlustý a roztažený. Sice to připomíná hodinky, ale pěkně to vyváží tu masivní vrtuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Ja teda davam po dlooooooouhem premysleni D. Protoze to ma byt "hloubkomer" a ten ma cisla. Protoze to jsou nejmene rusiva cisla. Kdo rikal, ze to ma byt "hloubkomer"? Doufam, ze se bude hlasovat o tom, ktera rucicka bude "skryta". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Mají to být hodinky , ale vláknem srovnání s hloubkoměrem proběhlo, hlasování také očekávám o obou ručkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 zkuste římský čísla, jak má třeba rolex - tlustý a roztažený. Sice to připomíná hodinky, ale pěkně to vyváží tu masivní vrtuli. Kdyby to měly být římské číslice, tak jedině varianta C a čtyřka ne IV, ale IIII. To bych také snesl, ale je to takové moc hodinkové, tady byla tak nějak v podtextu idea udělat hodinky spíše nehodinkové (jak se říkalo spíše jako palubní přístroj). Pokud to ještě platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 nechci rušit, ale kdyby arabský, prověřil bych i nějaký historičtější font, klidně kurzívu - nenajdete něco na té krásné pruhované fotce z filmu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 jak jsi napsal na zacatku cigi....nechci rušit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Pánové, mám dobrou zprávu - nabídl jsem Bakerovi možnost, kde vyrobit naši atypickou vteřinovku a oslovená firma bere její výrobu, jako výzvu a těší se na detaily Ve zkratce, laserem se vypálí matrice a těmi následně vyrazí naše vteřinovka. Kdo se bál, že nebude plastická a chtěl si lopatky ohýbat na koleně, může být v klidu. EDIT: oprava - na šroubu jsou lopatky, nikoli listy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Pánové, mám dobrou zprávu - nabídl jsem Bakerovi možnost, kde vyrobit naši atypickou vteřinovku a oslovená firma bere její výrobu, jako výzvu a těší se na detaily Ve zkratce, laserem se vypálí matrice a těmi následně vyrazí naše vteřinovka. Kdo se bál, že nebude plastická a chtěl si lopatky ohýbat na koleně, může být v klidu. EDIT: oprava - na šroubu jsou lopatky, nikoli listy... Paráda! Je třeba upozornit danou firmu, že je přesnost žádoucí a fotografovat se bude o 106 Tak věřím, že se budou snažit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Za mě nakonec E, působí čistě ..a zároveň to odkazuje na nýty co jsou na lunetě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 funf5 - skvela zprava v tomto destivem dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 TO funf5: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Chlapi, ja frčím do teplých krajů, tak ne abyste si tady příští tejden odhlasovali nějakej fujtajbl, než se vrátím ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.