Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

1) Tohle je "pracovní" verze lodního šroubu?

V tuto chvili ano, pokud nedokazeme vyrobit (a zatim nedokazeme) zahnute lopatky, sroub bude povrchove upraven, neneseno PVD ve stejne barve jako budou indexy na ciferniku, ale tvarove jiz zustane.

2) Nestálo by za úvahu limitku navýšit?

Pak uz by to nebyla limitka, prozatim nad tim neuvazujeme

Mimochodem, jsem možná divnej ale mě se ta "stínovaná" čísla vážně líbí. Z nějakého důvodu evokují plameny.

Cifernik je vytistenej na papir na inkoustovce, ve ktery uz leta nikdo netisknul :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Pak uz by to nebyla limitka, prozatim nad tim neuvazujeme

Verne se dožil 77 let... :D Myslím, že by se tu i tolik zájemců našlo.

P.S. Samozřejmě pokus o ftip. Ale sejří mě, že som vstúpil, pak vystúpil a teď chcu zasa vstúpiť...

Odkaz ke komentáři

Doplnil jsem se na konec seznamu a budu doufat, že 12 z Vás nebude mít prachy, vzdá to, hodinky se jim nebudou líbit a nebo (jak mi naznačovali kdysi v Carollinu) prostě zemře :)

Aktuální seznam, doufám, že jsem nikoho nevynechal.

1. sect

2. grga_pitic

3. pevo

4. ava

5. lukin_ova

6. habadej

7. honza71

8. pikec

9. tenge

10. kleofash

11. igor261069

12. flagolo

13. funf5

14. vikhra

15. vlasta66

16. Radim01

17. Skipi

18. francin

19. Saturnax

20. DuVen

21. ferrycz

22. Michal_R

23. cody

24. mrakodrap

25. gougy

26. mmako

27. kejklik

28. Vlcak

29. saida

30. Bert

----------------

Náhradníci

1. organic

2. jdx

3. Marty35

4. Petr Svenda

5. Jakubisko

6. Marhys

7. JDenver

8. Dodaes

9. Ricous

10. Andrew

11. Tyr

12. Jay Doll

Odkaz ke komentáři

Verne se dožil 77 let... :D Myslím, že by se tu i tolik zájemců našlo.

P.S. Samozřejmě pokus o ftip. Ale sejří mě, že som vstúpil, pak vystúpil a teď chcu zasa vstúpiť...

No to že si vstupil to nam nevadídí, ale to že si pak vystupil....:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

1. sect

2. grga_pitic

3. pevo

4. ava

5. lukin_ova

6. habadej

7. honza71

8. pikec

9. tenge

10. kleofash

11. igor261069

12. flagolo

13. funf5

14. vikhra

15. vlasta66

16. Radim01

17. Skipi

18. francin

19. Saturnax

20. DuVen

21. ferrycz

22. Michal_R

23. cody

24. mrakodrap

25. gougy

26. mmako

27. kejklik

28. Vlcak

29. saida

30. Bert

----------------

Náhradníci

1. organic

2. jdx

3. Marty35

4. Petr Svenda

5. Jakubisko

6. Marhys

7. JDenver

8. Dodaes

9. Ricous

10. Andrew

11. Tyr

12. Jay Doll

13 Jak lituji své malověrnosti Conrad

Odkaz ke komentáři

Opravdu velká krása, říkám to pořád a děkuji všem. Ten lodní šroub, jako placku bych asi přetrpěl. Ale nemohu si pomoci natahovací korunka mě to celé nějak kazí. Ta je už konečná? Jestli mohu, možná by to bylo hezké, korunka povrch jako pouzdro a na ní taky něco jako nýty. A nebo bez nich. Ale nevím jak by to bylo s výrobou.

Odkaz ke komentáři

Bohuzel, korunka je v nasem rozpoctu a mnozstvi nevyrobitelna, psal jsem to jiz na zacatku, ze nekterymi dily si budeme muset pomoci nakupem. Dalsi problem je sehnat velkou korunku v prumeru 7-8mm, tam neni prakticky zadny vyber. Co se tyka povrchu, nemyslim si, ze piskovani je odealni uprava pro korunku v pripade rucniho natahu. Ve finale by mela byt lestena luneta s nyty a korunka, ale to zatim predbiham.

Odkaz ke komentáři

Pánové doufám že se teď všichni díváte na Prima Cool.........teď jsem to zapl, tak nevím.......

20:00 - 22:00 20 000 mil pod mořem - PRIMA COOL

Píše se rok 1886 a neznámý mořský netvor zaútočil na jednu z lodí a zničil ji. Byla proto vypravena loď, která měla za úkol netvora najít a zabít. Na její palubě byl nejen vyhlášený harpunář, kanadský lovec velryb Ned Land, ale i profesor přírodních věd Pierre Aronnax, jehož specializací byli mořští živočichové. Po nějaké době, kdy se nic nedělo, došlo k setkání s ?netvorem?, který po pronásledování zaútočil i na jejich loď. Jaké bylo překvapení profesora Aronnaxe a Neda Landa, když se po potopení jejich lodi ocitli na palubě ponorky, kterou ovládal tajemný kapitán Nemo. Tak začala jejich neuvěřitelná plavba moři a oceány celého světa?

Odkaz ke komentáři

Priatelia,

nautilus je perfektny projekt a velmi mu fandim ( do rady sa stavat uz nebudem, nahradnikov viac ako dost :) )

mam par postrehov k prototypu:

cifernik: nestalo by za uvahu urobit ho plastickejsi? aspon tie pasiky ( uplny frajerina by bola cifer urobit z ulomkov hrdzy skutocej lode - 33 dostatocne velkych homogennych ulomkov by som vam urcite vedel zohnat :) )

vrtulka + okolie: neuvazovali ste vrtulku ohranicit nielen grafikou kruhu, ale aj realnym kruzkom z rovnakeho mat. ako bude vrtulka? ( predstava medennej plastickej vrtulky na ciernom matnom podklade olemovana medennym kruzkom sa mi fakt paci :) ) Vyrobu vrtulky ako som cital nikto zohnal, ale za x00 czk. tento projekt vas stoji kopu casu, namahy a penazi a urcite by stalo urobit plasticku zahnutu vrtulku aj za cenu navysenia celkovej ceny hodiniek. vrtulka je hlavnym dizajnovym prvkom celych hodin a stoji za kazdu namahu a peniaze to dotiahnut do dokonalosti.

drzim palce, ste frajeri :)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...