Martin J. Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Nechcete si to nadělovat rovnou i s winderem? Když jsem ho viděl tak jsem mi to tuhle limitku trošku připomnělo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Nechcete si to nadělovat rovnou i s winderem? Když jsem ho viděl tak jsem mi to tuhle limitku trošku připomnělo. Jako dobrý, ale on by je nenatáhnul, to se musí ručně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Ten winder je dobrej, az udelame limitku v automatu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 To zni slibne, Viktore. Tak a si teda pockam. Predem hlasim ucast na limitce Nautilus II. Automatique Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 a hned chrono ať nejme skromní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 náhradníci mají význam v případě že někdo odstoupí z nějakých důvodů,což se asi nestaneKdyž jsem viděl seznam ze 13. ledna (snad poslední verzi), tak jeden náhradník se zřejmě stane šťastným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 mizivé procento odpadlíků,chudák náhradník,to bude boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Tak pár vnadících foto ze fčerejška...... Ve skutečnosti to je o mnoho lepší, ale nejde to vyfotit...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 ted kdyz na to koukam, tak si rikam, ze kdyby to bylo v bronzovem pouzdru, tak by to byla naprosta bomba.. neudelate upgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Díky za fotky. Hodinky vypadají impozantně. Na druhou stranu musím říct, že na vrtulce, která měla být jedním z nejdůležitějších markantůje hodně vidět kompromis. Doufám, že se to ještě nějakým způsobem vykrystalizuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Není ve finální úpravě, nějaké ohýbání v rámci velikosti kterou tam je potřeba narvat by nemělo smysl, věř mi,že na živo to vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Zaráží mě barva číselníku. Neměl být černý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 podľa mňa je číselník zatiaľ iba vytlačený na papieri...preto iná farba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Vím, že rozpočet je malej a že já se nemám co vyjadřovat, když nejsem na seznamu, ale ta korunku to hodně sráží. Tady bych radši pustil o nějakou kačku navíc a dal tam nějakou jinou. Tahle je děsně obyčejná.Jinak dobrý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Zaráží mě barva číselníku. Neměl být černý? Jo to bude, a plastický. Zatím je fak jenom vytištěný, takže hnusný. Až to bude komplet, tak to fakt bude o 1000% lepší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Bohužel s korunkou se už asi nehne viz #1209 a hned odpověď #1210 Jinak mě by se tam líbilo něco v tomto duchu. Bez té koncové části a klidně jen s 4 až 6 výčnělky. Od Bulgari Gerald Genta Octo Bi-Retro Steel Ceramic inspirace z posledního čísla Watch IT! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 1. sect2. grga_pitic3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. kleofash11. igor26106912. flagolo13. funf514. vikhra15. vlasta6616. Radim0117. Skipi18. francin19. Saturnax20. DuVen21. ferrycz22. Michal_R23. cody24. mrakodrap25. gougy26. mmako27. kejklik28. Vlcak29. saida 30. Bert ---------------- Náhradníci1. organic 2. jdx3. Marty35 4. Petr Svenda5. Jakubisko6. Marhys 7. JDenver 8. Dodaes 9. Ricous10. Andrew11. Tyr12. Jay Doll13. Conrad 14.tombed včera jsem je viděl naživo, a tak se mi předtím nelíbily, no co budu psát, 100% obrat jsou super, škoda, že na mně nevybydou, ale zapsat se musím, co kdyby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Bohužel s korunkou se už asi nehne viz #1209 a hned odpověď #1210 Jinak mě by se tam líbilo něco v tomto duchu. Bez té koncové části a klidně jen s 4 až 6 výčnělky. Od Bulgari Gerald Genta Octo Bi-Retro Steel Ceramic inspirace z posledního čísla Watch IT! Ak bude vo finale lestena luneta,tak to bude riadna pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Vnadící fotky super..už se na hodinky těším..za to čekání to stojí..a být u díla od samého počátku je skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.