honza71 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Myslím, že jsem to sem už dával, ale cena je šílená a samotnej šálek mi neprodaj Měl jsem takovej dojem, že se to tu někde mihlo. Ale jistej jsem si nebyl. 56litrů je vzhledem k předpokládané ceně hodinek opravdu krapet moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Měl jsem takovej dojem, že se to tu někde mihlo. Ale jistej jsem si nebyl. 56litrů je vzhledem k předpokládané ceně hodinek opravdu krapet moc. Aaa ten se mi taky líbí, dá se sehnat i levněji okolo 40ti plus mínus - on už je na trhu docela dlouho, mívali ho vystavený na rohu pařížské a staroměstského náměstí, když tam měl thun prodejnu - pak se tam usadil Cartier. Myslím tak 2005 to bylo, nedávno když jsem se díval na internet tak někde psali že už se vyrábí poslední sady (500 ks limitka). Před těmi lety byl myslím za 36... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Kluci, co ten květnovej termín?? Strašně rád bych se zúčastnil, ale jsem dost vytíženej, tak se bojím, aby byl čas. Nějak se mi ten diář plní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 SETKANI ZAJEMCU A NAHRADNIKU. Jsme pripraveni prezentovat funkcni prototyp hodinek. Termin setkani ctvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno). Prosim o nekoho z Brna o zajisteni mista s dobrym pivem pro cca 35 lidi, diky! Prosim piste se na seznam, vsichni, kdo vite, ze urcite dorazite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 1.honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Můžu taky přijít na čumendu, i když jsem kokot a malověrně jsem odstoupil? Že bych vyzkoušel WR hodinek, až budu hořce plakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 1. honza71 2. mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 ctvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno)1. honza712. mrakodrap3. gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 ctvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno)1. honza712. mrakodrap3. gougy 4. jdx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Určitě nedorazím (firemní divadlo se zákazníky), ale zastoupí mě kolega jdx, kterému důvěřuji a určitě naseká spoustu fotek. Můj zájem dál trvá, takže krvežízniví náhradníci mají smůlu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Takže se to koná přeci jen v Brně, což nejsem schopnej si zařídit. Ale hodinky beru v každém případě i když neuvidím prototyp live. Udělejte někdo pořádný fotky a hoďte to pak sem. Toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Zdravím..i já je beru v každém případě...jen mám taktéž problém s Brnem..a 150km je přeci jen daleko..takže se spokojím s fotem a komentářem..a nebo by to někdo mohl hodit i videem..co vy na to..takový youtube už ukázalo mnohé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 ..a 150km je přeci jen daleko.. Je to pořád blíže, než to mají tvůrci, aby Ti je mohli přivézt ukázat. Taky to mohlo být v Ostravě, ale Brno je přece jenom pro všechny zhruba uprostřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Však já jsem tomu rád, že se koná prezentace..jen je pro mě z ruky, ale tím jak jsem rozhodnutý tak je stejnak chci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Jak jsem už napsal při první zmínce o termínu a místu. Mám to momentálně docela daleko a nebavíme se o 150 km, což je za rohem... Prosím ještě jednou všechny o fotky, případně video. Pokud padnou nějaké nepublikovatelné informace, uvítám SZ. Děkuji a fajn večer s "N" všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Bude nějaká výprava z Ovy ? Jestli jo a jestli bude i nějaké to ubytko, toš to asi pojedu. A pojede i poslední nachytaný hejl Tombed, jakožto náhrádník přičumovač ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 tvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno)1. honza712. mrakodrap3. gougy 4. jdx 5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Jestli to nebude driv nez v 16 hod., což pochybuju, tak přijedu coby krveziznivy náhradník. Kdyby chtěl vzít nekdo ze Zlína a okolí, není problem, stačí SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno)1. honza712. mrakodrap3. gougy4. jdx5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...) 6. Kleofash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno) 1. honza712. mrakodrap3. gougy4. jdx5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...) 6. Kleofash 7. sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.