Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Myslím, že jsem to sem už dával, ale cena je šílená a samotnej šálek mi neprodaj :(

Měl jsem takovej dojem, že se to tu někde mihlo. Ale jistej jsem si nebyl. 56litrů je vzhledem k předpokládané ceně hodinek opravdu krapet moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Měl jsem takovej dojem, že se to tu někde mihlo. Ale jistej jsem si nebyl. 56litrů je vzhledem k předpokládané ceně hodinek opravdu krapet moc.

Aaa ten se mi taky líbí, dá se sehnat i levněji okolo 40ti plus mínus - on už je na trhu docela dlouho, mívali ho vystavený na rohu pařížské a staroměstského náměstí, když tam měl thun prodejnu - pak se tam usadil Cartier. Myslím tak 2005 to bylo, nedávno když jsem se díval na internet tak někde psali že už se vyrábí poslední sady (500 ks limitka). Před těmi lety byl myslím za 36...

Odkaz ke komentáři

SETKANI ZAJEMCU A NAHRADNIKU.

Jsme pripraveni prezentovat funkcni prototyp hodinek.

Termin setkani ctvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno).

Prosim o nekoho z Brna o zajisteni mista s dobrym pivem pro cca 35 lidi, diky!

Prosim piste se na seznam, vsichni, kdo vite, ze urcite dorazite.

Odkaz ke komentáři

Takže se to koná přeci jen v Brně, což nejsem schopnej si zařídit. Ale hodinky beru v každém případě i když neuvidím prototyp live. Udělejte někdo pořádný fotky a hoďte to pak sem. Toť vše.

Odkaz ke komentáři

Zdravím..i já je beru v každém případě...jen mám taktéž problém s Brnem..a 150km je přeci jen daleko..takže se spokojím s fotem a komentářem..a nebo by to někdo mohl hodit i videem..co vy na to..takový youtube už ukázalo mnohé..

Odkaz ke komentáři

Jak jsem už napsal při první zmínce o termínu a místu. Mám to momentálně docela daleko a nebavíme se o 150 km, což je za rohem... Prosím ještě jednou všechny o fotky, případně video. Pokud padnou nějaké nepublikovatelné informace, uvítám SZ. Děkuji a fajn večer s "N" všem ;)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...