Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Omluvam se vsem, kteri cekaji dalsi informace.

Takze zde je specifikace:

Prumer hodinek: 42mm

Safirove sklo s antireflexni upravou

Sire reminku: 20mm

Strojek: Unitas 6948

Plasticky cifernik s pozlacenymi indexy

Rucky a vrtulka taktez pozlaceny

Pouzdro piskovane s lestenymi nyty na lunete

Dynko plne piskovane s rytinou

Termin dokonceni projektu: nejpozdeji do 30.12.2012

Cena je stanovena na 25 tisic Kc.

Behem tydne vsem zaslu SZ s platebnima podminkama.

Pokud ma nekdo problem s cenou nebo chce jeste od projektu odstoupit, prosim o SZ co nejdrive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baker: Díky moc za informace, změna ceny je v toleranci, nadále se těším, až budou hotové a na ruce.

Ještě pár drobností... Specifikace, tak jak jsi ji napsal je konečná a úplná? T.j. neřeší se žádný řemen, obal a cokoli kolem. Osobně s tím nemám problém, aspoň bude každý kus od začátku na jiném řemenu a nebudu muset skladovat další krabici.

Nautiláci: Dotaz do placu, co si ještě chvíli zablbnout a vymyslet nějakou sedící sponu? Pouzdro hodinek je velmi svébytné a hlavně pískované. Moc pískovaných spon jsem neviděl a aby seděla stylem k pouzdru už vůbec ne. Jak to vidíte? Jasně něco by tahle sranda stála, ale dát mezi 500 - 1000,- Kč za originální sedící k pouzdru by snad nebyl hřích...

Odkaz ke komentáři

K tématu spona - myslím, že Luk zmiňoval možnost opískovat účastníkům projektu jimi dodanou sponu, aby ji měli jako pouzdro, když o to budou stát.

Osobně si nejspíš nechám nějakou leštěnou a budu se tvářit, že to tak má být kvůli nýtům na lunetě. :D

Pískovaná spona IMHO nebude pěkná.

Odkaz ke komentáři

Probírali jsme sponu v Brně a pokud si správně vzpomínám, tak ta na "OEM" řemenu bude pískována stejně jako pouzdro. ;)

Takže bude k hodinkám nějaký řemen a pískovaná spona, jestli tě chápu správně ;) Potom jsem v poho a nic mi nechybí :)
Odkaz ke komentáři

Takže bude k hodinkám nějaký řemen a pískovaná spona, jestli tě chápu správně ;) Potom jsem v poho a nic mi nechybí :)

Ty správně chápeš mě, ale otázka je, jestli to správně pochopil i já :) (ale snad jó..)

Edit: řemen samozřejmě nějaký "základ", známému Ondrovi ať si pak každý pošle SZ (mohla by být sleva za hromadnou objednávku :D:D:D) a nechá vyrobit něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se, remen bude samozrejme soucasti hodinek a spona bude piskovana.

Mezi remeny vyberu jeden z techto dvou Riosu, az je uvidim nazivo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se, remen bude samozrejme soucasti hodinek a spona bude piskovana.

Mezi remeny vyberu jeden z techto dvou Riosu, az je uvidim nazivo.

Díky za doplnění a jestli to bude možné přimlouval bych se za ten řemen se širším jazýčkem a většími dírami. Předpokládám, že i ta spona bude od nich a necháš je pískovat.
Odkaz ke komentáři

Bude ještě to hlasování o barvě AR? Pokud se nemýlím, ve volbě zůstává zelená a růžová, protože modrá je na "každých hodinkách". Když jsem to doma promýšlel pod vlivem, tak vyhrála růžová a za střízliva taky (nebo modrá, která nebude;))

Odkaz ke komentáři

Bude ještě to hlasování o barvě AR? Pokud se nemýlím, ve volbě zůstává zelená a růžová, protože modrá je na "každých hodinkách". Když jsem to doma promýšlel pod vlivem, tak vyhrála růžová a za střízliva taky (nebo modrá, která nebude;))

:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

gougy: růžový AR snad ne, tuto barvu zcela přenechávám slečnám, to už raději červený AR, což by mimochodem mohlo vypadat lépe než zelená a evokovat to červené světlo, když všichni v hrůze a pěkně potichu, čekají na zásah...

Jakubisko mám pocit, že někde bylo na začátku zmíněno 5ATM, nebo nějaká minimální, ale nejsem si vůbec jistý, to je dotaz na Bakera

Odkaz ke komentáři

gougy: růžový AR snad ne, tuto barvu zcela přenechávám slečnám, to už raději červený AR, což by mimochodem mohlo vypadat lépe než zelená a evokovat to červené světlo, když všichni v hrůze a pěkně potichu, čekají na zásah...

Jakubisko mám pocit, že někde bylo na začátku zmíněno 5ATM, nebo nějaká minimální, ale nejsem si vůbec jistý, to je dotaz na Bakera

co máte kurňa fšici proti Hello Kitty??? :D :D :D (klidně zelenou, ale rudá by vážně nebyla špatná, ony ty názvy barev zkreslují, odstíny jsou závislé na dopadu světla)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...