saida Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 No až budou ,tak se nechám rád inspirovat . Moje fantazie končí zhruba u nějaký hověziny by Zrno. Třeba by nebylo špatný něco jako vlkouš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Zatím mám doma jenom jeden nový kaučuk, ale do Vánoc daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Zatím mám doma jenom jeden nový kaučuk, ale do Vánoc daleko No estetický cítění zrovna moc nemám, ale kus gumy to myslím akorát zabije. Jinak šít budu (teda doufám, že Ondřej bude) asi až budou hoďky doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 No estetický cítění zrovna moc nemám, ale kus gumy to myslím akorát zabije. Jinak šít budu (teda doufám, že Ondřej bude) asi až budou hoďky doma. Nebój, to je první vlaštovka a prostě "uvidíme" (navíc není kus gumy jako kus gumy.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Nebój, to je první vlaštovka a prostě "uvidíme" (navíc není kus gumy jako kus gumy.. ) Ale jó, každý ať si je "oblékne" podle svého Gusta(va). Mně zkrátka kaučuk sedí jen k čistě sportovním hodinkám a pocitově ho vůbec nemusím. Je v pořadí oblíbenosti až za železem a kůží. Ani parádní kus gumy na GP můj názor nezměnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes probehlo jednani ohledne vyroby ciferniku, bylo uspesne, byli jsme nadseni moznostmi, ktere nam vyrobce nabidnul, vice az budou vzorky, ale urcite se mate na co tesit, bude to parada panove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 zabiju te bakere...... ja to chci videt :-) !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes probehlo jednani ohledne vyroby ciferniku, bylo uspesne, byli jsme nadseni moznostmi, ktere nam vyrobce nabidnul, vice az budou vzorky, ale urcite se mate na co tesit, bude to parada panove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 I přes telefon to znělo výborně, fakt se už těším........gratuluju si, že se tady toho účastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes probehlo jednani ohledne vyroby ciferniku, bylo uspesne, byli jsme nadseni moznostmi, ktere nam vyrobce nabidnul, vice az budou vzorky, ale urcite se mate na co tesit, bude to parada panove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Jsem ,,lehounce" zvědavý a nedočkavý. Díky za zpávu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes probehlo jednani ohledne vyroby ciferniku, bylo uspesne, byli jsme nadseni moznostmi, ktere nam vyrobce nabidnul, vice az budou vzorky, ale urcite se mate na co tesit, bude to parada panove. "My nesmime ani naznacovat!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tedy pánové tohle mi nedělejte. Dostal jsem se na fórum cca po měsíci a jen otevřu tohle vlákno tak na mě vybafnou posty o tom, že se celá akce bude muset zrušit protože najednou nejsou zájemci! Málem to se mnou šlehlo a hlavou mi proběhlo: "Ty blbče! Ty jsi to v tom Brně zakřikl!" O stránku dál mi spadl ze srdce kámen velikosti menhiru. Takže HURÁ! Co se týče dýnka tak bych zatím dal přednost variantě s N. P.S.: Obvykle nemám ve zvyku se příliš vykecávat ale v tomto případě udělám výjimku. Pro mě to totiž jsou hodinky s příběhem už teď. Nešťastnou shodou okolností totiž došlo k tomu, že má účast na projektu byla když ne ohrožena tak minimálně zkomplikována. PM s informací o složení zálohy jsem totiž dostal právě v den kdy jsem odjížděl na nějakou dobu do zahraničí. Bohužel jsem nepřišel na žádný jiný způsob jak peníze v určenou dobu v Praze předat než prásknout do koní a vyrazit zpátky do republiky. Jak jsem z té představy byl "nadšený" si asi každý z vás dovede představit. Poté ale přišel zlom. Zavolal mi Andrew a řešili jsme nějaké detaily kolem probíhající akce "pán v nouzi". V závěru rozhovoru jsem si posteskl jaký řeším problém a následující odpověď mi připomněla Pulp Fiction. "Nemáš vůbec žádný problém, hoď se do klidu, já tam za tebe ty peníze odvezu, dáš mi to až se vrátíš." Přiznám se, že jsem v první chvilce ztratil řeč. Andrew si prostě udělal čas, vzal ze svého ne zrovna zanedbatelnou částku a odvezl ji mým jménem na místo předání. A to prosím přesto, že jsme se osobně nikdy nepotkali! Možná tomu nebudete věřit ale v ten okamžik se zdálo slunce zářivější, tráva zelenější, vzduch voňavější a já měl u srdce zvláštní pocit, že to s lidmi ještě nemůže být tak zlé dokud mezi nimi budou takový jako Andrew. Takže Andrewe ... díky. Nejen za to, že jsi mi takříkajíc vytrhl trn z paty ale hlavně za to, že jsi mi poopravil můj názor na společnost a lidi celkově. V mých očích jsi Gentleman každým coulem a jsem hrdý na to, že mám tu čest Tě znát. P.S.1: Omlouvám se za tak dlouhý post ale ... prostě to muselo ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Chlapci, myslím, že právě takhle nějak se vytváří historie (příběh), ne tím, že kdosi koupí něčí firmu/značku a jede dál.Nešel jsem do této limitky, že mi byla rozměrově velká, tak mi promiňte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tedy pánové tohle mi nedělejte. ... prostě to muselo ven. Já si tady dám automat, co na každý post odpoví PARÁDA a bude.. Prostě to tak cítím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 UP "no co, když se můžou upovat prodeje a nákupy, proč né toto?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Vsude jsou dovolene, zadne nove info nemame.Snad jen ze je momentalne nedostatek kalibru, ale verim, ze to vyresime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 ... A to prosím přesto, že jsme se osobně nikdy nepotkali! ... Co to kecáš, jednou jsme spolu porcovali Hamburger na srazu v Gate (teda tys měl myslím něco jinýho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Ahoj, Přemýšlel jsem v mezičase dlouhého čekání, kdy se nic neděje, o nějaké průvodní publikaci, kterou by každý účastník projektu dostal spolu s hodinkami... Bylo by to formou dvojlistu s tím že na první straně by bylo to velké eN s kormidlem, tak jak to je na dýnku ale bez nápisů kolem, a na zadní straně mapa. Dělalo by se to na tvrdém nažloutlém papíru a v nějakém tom starém stylu písma jakože Verneova doba... Každá s těch knížek by měla svoje číslo, 01-33, takže každý s účastníků projektu by dostal vlastně svoji original knížku shodnou s číslem svých Nautilů... Snad se to Sectovi nějak podaří vpašovat do vlákna bo já jsem lama nepodařilo se mi to..., jestli jo, tak se na to podívejte a eventuelně pomožte dotvořit svými nápady... Ještě se omlouvám Aldovi za použití jeho sqělé fotky..., pokud by tam zůstala ve finální podobě tak určitě jen s jeho souhlasem Dík, Marty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Snad se to Sectovi nějak podaří vpašovat do vlákna bo já jsem lama nepodařilo se mi to... Tady to je. Nautilus LE.doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.