Chumpus Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Malé povzbuzení k projektu Nautilus Projekt španělského fóra, 200ks, 42mm, WR200m, ETA 2824, safír nebo plast, cca 500 euro, verze s datem i bez. engliš info esp forum Pokud někdo španělsky mluvící přidá víc informací z jejich fóra, tak to bude fajn Za mě palec nahoru, líbí se mi řešení datumovky. P.S.: Pokud je to moc průměrné, tak prosím o smazání.
bandicoot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Velmi dobrý a navísc ta cena...Zpracování asi nebude žádnej hit (zapuštění korunek je divný), ale k džínům na nějakej plátěnej řemen super.Líbí se mi, jak se poprali s datumkou, decentní.
Baker Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Líbí se mi, jak se poprali s datumkou, decentní. Presne, ta datumka tam temer neni videt, super.
abbot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Tak to je docela pecka , musim říct, že se mi moc líbí ... Na první pohled to ve mně trochu evokuje LL diver styl a to nemyslím špatně, naopak mě baví ...
Chumpus Odesláno 17. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Zapuštění korunek imho v pohodě. Spíš by mě zajímalo, jak v reálu vypadá ten "vintage" luminiscenční povrch. Ale když se veme v úvahu cena a všechny ty serepetičky co jsou k tomu...
Chumpus Odesláno 17. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Tak to je docela pecka , musim říct, že se mi moc líbí ... Na první pohled to ve mně trochu evokuje LL diver styl a to nemyslím špatně, naopak mě baví ... LL jsou super compressor divery, který dělal a dělá kdekdo. Je to prostě jenom jeden ze stylů, řekněme že něco jako b-uhr. Akorát Longines ho snad udělalo jako první, proto ten velký historický odkaz (a velká cena za původní LL).
MarcelG Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Tak tohle se mi líbí moc! Fakt pecka!!
Návštěvník Tada Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Parádní! Vypadá to jako lehce jetý potápky z přelomu 60. a 70. let a to je fajn!
jankoxxx Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 mne sa pacia velmi. nenasiel som na nich nic co by sa mi nepacilo. pochvalu si zasluzia za rucicky. tie sa mi moc pacia!!
abbot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 LL jsou super compressor divery, který dělal a dělá kdekdo. Je to prostě jenom jeden ze stylů, řekněme že něco jako b-uhr. Akorát Longines ho snad udělalo jako první, proto ten velký historický odkaz (a velká cena za původní LL). Díky za rozšíření obzorů ... Za ty prachy bych do nich snad i šel, ale když sem viděl 51 stránek a na první už prakticky 100 zájemců, tak sem se ani nepokoušle vytahovat google translator
kuncák7 Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Nevíte někdo rozměry? Docela povedený hodinky.
Kupa54 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Nevíte někdo rozměry? Docela povedený hodinky. Víme je to hned v prvním - úvodním příspěvku
piktor Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 povedene, zvlaste s tim kozenym remenem prositym bilou niti. i zpracovani vypada slusne... dobry tip!
piktor Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 povedene, zvlaste s tim kozenym remenem prositym bilou niti. i zpracovani vypada slusne... dobry tip! 50! par mesicu to sice trvalo... OT, pardon, ale musel jsem to nejak ventilovat.
NIGHTinGALE Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Celkem fajn, ale hodně se vezou na retro vlně Longines Legend Diver, JLC Polaris a podobně a to já bych bral jen tehdy, pokud by tyhle hodinky vycházely ze své minulosti, což se tady, pochopitelně, nekoná.Ale tahle fotka je super, už se těším na lunetu našich Nautilus Surmarine Upraveno 19. června 2011 uživatelem NIGHTinGALE
cody Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Vidim dobre, ze tady je datumka tak decentne udelana, ze tam vubec nejni?
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Vidim dobre, ze tady je datumka tak decentne udelana, ze tam vubec nejni? Neřekl bych, prostě udělali dva typy - s datumovkou i bez.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se