Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Malé povzbuzení k projektu Nautilus :)

Projekt španělského fóra, 200ks, 42mm, WR200m, ETA 2824, safír nebo plast, cca 500 euro, verze s datem i bez.

engliš info

esp forum

Pokud někdo španělsky mluvící přidá víc informací z jejich fóra, tak to bude fajn ;)

Za mě palec nahoru, líbí se mi řešení datumovky.

P.S.: Pokud je to moc průměrné, tak prosím o smazání.

Odesláno

Velmi dobrý a navísc ta cena...

Zpracování asi nebude žádnej hit (zapuštění korunek je divný), ale k džínům na nějakej plátěnej řemen super.

Líbí se mi, jak se poprali s datumkou, decentní.

Odesláno

Tak to je docela pecka :), musim říct, že se mi moc líbí ... Na první pohled to ve mně trochu evokuje LL diver styl a to nemyslím špatně, naopak mě baví ...

Odesláno

Zapuštění korunek imho v pohodě. Spíš by mě zajímalo, jak v reálu vypadá ten "vintage" luminiscenční povrch. Ale když se veme v úvahu cena a všechny ty serepetičky co jsou k tomu...

Odesláno

Tak to je docela pecka :), musim říct, že se mi moc líbí ... Na první pohled to ve mně trochu evokuje LL diver styl a to nemyslím špatně, naopak mě baví ...

LL jsou super compressor divery, který dělal a dělá kdekdo. Je to prostě jenom jeden ze stylů, řekněme že něco jako b-uhr. Akorát Longines ho snad udělalo jako první, proto ten velký historický odkaz (a velká cena za původní LL).
Návštěvník Tada
Odesláno

Parádní! Vypadá to jako lehce jetý potápky z přelomu 60. a 70. let a to je fajn!

Odesláno

LL jsou super compressor divery, který dělal a dělá kdekdo. Je to prostě jenom jeden ze stylů, řekněme že něco jako b-uhr. Akorát Longines ho snad udělalo jako první, proto ten velký historický odkaz (a velká cena za původní LL).

Díky za rozšíření obzorů :) ...

Za ty prachy bych do nich snad i šel, ale když sem viděl 51 stránek a na první už prakticky 100 zájemců, tak sem se ani nepokoušle vytahovat google translator :D

Odesláno

povedene, zvlaste s tim kozenym remenem prositym bilou niti. i zpracovani vypada slusne... dobry tip!

50! par mesicu to sice trvalo... OT, pardon, ale musel jsem to nejak ventilovat. Posted Image

Odesláno (upraveno)

Celkem fajn, ale hodně se vezou na retro vlně Longines Legend Diver, JLC Polaris a podobně a to já bych bral jen tehdy, pokud by tyhle hodinky vycházely ze své minulosti, což se tady, pochopitelně, nekoná.

Ale tahle fotka je super, už se těším na lunetu našich Nautilus Surmarine :)

post-1118-000274400 1308507099.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Vidim dobre, ze tady je datumka tak decentne udelana, ze tam vubec nejni?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...