Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to fakt super hnus :speak_cool: Docela by mě zajímalo, co dělají tlačítka chronografu...? Já zažil jedny fíky, kde se tlačítkama nastavovala datumovka, která měla 42 dnů v měsíci :D

:eek: tak to je originalne,to by si mal ten cinanec co vyrobil ten fik patentovat
Odesláno

Poslyš Klotzman, je evidentní že celé tohle téma se už od začátku nese v humorném duchu, jelikož jen slepec nevidí ten strašný "tah", a i ten pozná po hmatu ten děs :rolleyes: Ale svým příměrem říkáš, že ten kdo tohle vyrobil, má vlastnicky něco společného s Breitling. Jelikož ono Ferrari je tak trochu dost FIAT... :smoke:

No jo, máš recht, mě to v tu chvíli nedocvaklo, ale tak jsem to samozřejmě nemyslel. Kromě toho myslím, že původní tazatel už zalezl zpátky pod kámen a honíme si tady triko jen mezi sebou.

Jinak tenhle model je ještě decentní proti nádheře, která byla včera zmíněna ve vláknu o Aukru - chtěl jsem hodit odkaz, ale "bohužel" to Aukro odstranilo...takový pěkný breitle dokonce s dvouma ciferníkama...

Odesláno

Libi se mi hodinky, ktere "vyuzivani" obe strany - napr. rezerva natahu k ruce. Tyhle jdou ale svou vlastni cestou. Docela by me zajimalo, jak se serizuji. Napadlo me, ze serizovaci packa je zmagnetizovana a serizeni se provadi velmi jednoduse magnetem pres sklicko.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To Sajmon: - sorry, ale fakt je to kočkopes s ploutvema, bodlinama a jedním chromým křídlem. Pokud je chceš koupit, tak NEE ! - poruchový strojek ( čínská kopie staršího švýcar. strojku ISA ( asi 8161mod.)) Tyto hrůzy - slovo REPLIKA je u těchto hodinek škoda jelikož pozbývá významu- jsou snadno rozeznatelné od origo B a určitě by se ti po nedlouhém čase nošením porouchaly, nebo poškodily a počáteční radost by byla v háji. Pokud už je ale ke své škodě máš a máš z nich radost, tak ať ti jdou co nejdýl, no.

Čéče Klotzman, škoda, že to vlákno, jak psals na Aukru už není. Moc by mě zajímalo ( čistě z vědeckého hlediska :whistling: ), jak ty "unikáty" vypadaly....

Jinak na aukru jsem objevil méně barevného brášku těch Sajmonových ... http://aukro.cz/luxusni-panske-hodinky-breitling-i1695773729.html

Upraveno uživatelem T1000
Odesláno

Nenechaj sa odradiť a never im. Všetci ti závidia ten model. Rozpráva z nich slepá závisť. Je to určite limited edition. :goof:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...